Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Mantas_Zalgirietis

Anti-esc įteisinimas

Už/Prieš?  

220 balsai(-ų)

  1. 1. Už/Prieš?



Rekomenduoti pranešimai

Žodžiu dabar anti esc priskiriamas prie neleistinų modifikacijų, bet realiai šį modifikacija nesuteikia visiškai jokio pranašumo.
 

  • Visų pirma, koks skirtumas ar žmogus miega palikęs kompą įjungtą sėdėdamas g, ar jis sėdi g nuleidęs žaidimą ir žiūri filmą ar pan.?
  • Antra ši modifikacija niekam nekenkia, išgauti tokį patį rezultatą galima turint antrą monitorių viename ekrane pasileidi sampą, kitam gali žiūrėti filmą.
  • Trečia tai net padėtų mafijų/gaujų/klubų karuose būna tokių momentų kai nėra veiksmo ten ir darosi nuobodu, norisi nuleist žaidimą nueit į fb ar pan. panaršyti, bet taip gali gauti ban už esc. O jei priešininkai rushintu tuo metu, kai esi nuleidęs žaidimą (su anti esc), tai jiems nesudarytų jokių problemų tave nušauti + jeigu be anti esc stovi nuleidęs žaidimą adminas, jo nei nušaut nei kick/ban neina. 
  • Ketvirta, kai gaudo teisėsauga galima panauti esc, pvz važiuojant, užspaudi esc, teisėsauginkui rodo, kad važiuoji tiesiai, jis seka paskui, bet tada atleidi esc ir grįžti į poziciją kurioje ir buvai, taigi ženkliai sumažėtų ir tokių esc panaudojimo būdų. (arba kai esc užspaudžia, kad teisėsaugininklas negalėtų jo įsodinti/išspirti į jailą)
  • Penkta, jeigu anti esc laikomas čheatu tai tada ir sėdėjimą g reiktu laikyti bandymu apeiti afk sistema.

 

Taigi, anti esc niekam nekenkia, nesuteikia jokio pranašumo kaip tik tai gali padėti. Vienintelis minusas, kad dirbant pvz teisėsaugoje tave gali nušauti bazėje kol esi afk ir gausi įsp už afk ne vietoje, bet tai būtų pačio žmogaus pasirinkimas ar rašytis šią modifikaciją(arba tiesiog išeiti iš žaidimo vietoje, palikimo bazėje afk).
Žodžiu nematau kaip ši modifikacija gali pakenkti, ar kokį pranašumą ji suteikia. Tai tiesiog kaip ir keybindas, padaro žaidimą šiek tiek patogesnį.

Kas balsuosit prieš norėčiau sužinoti kokie yra jūsų argumentai.

 

Nežinantiems kas yra anti esc - tai čia nėra afk botas koks, jeigu tu stovėsi vietoje su juo tai ir sistema fiksuos jog esi afk, tiesiog jeigu tave vežioja, tu gali nuleisti žaidimą ir kol esi vežiojamas tau kils minutės/uždarbis (o jeigu nuleidi žaidimą be anti esc kai esi vežiojamas, minutės nekils). 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...