Eiti į turinį
Domas_Vilkin

Immortal mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, buvo renkamas naujasis Immortal mafijos bosas. Deja, anketų sulaukėme labai mažai, todėl ir rinkimai šiek tiek užtruko. Turbūt ką tik prasidėję mokslo metai pakišo koją. Iš pildžiusiųjų žaidėjų, išrinkome 2 kandidatus, kurie varžėsi dėl šios mafijos boso kėdės.

 

Mantas_Žalgirietis – taip, ir vėl išrinkome tave kandidatu. Anketa kaip visada – gera, o ir patirties turi tikrai nemažai, todėl ir vėl suteikėme tau progą. Deja, praeitus kartus pasirodęs puikiai ir vos negavęs direktoriaus, šį kartą stipriai nuvylei – aktyvumas buvo mažas (~150min), o ir veikla, kaip būsimam mafijos direktoriui, buvo prasta – važinėjai su bullet arba plaukiojai vandeny, dažnai tavęs net nesutikdavom žaidime. Šį kartą neparodei nieko gero ir Arunce tave pranoko viskuo.

 

Arunce_Krusty – štai ir naujasis Immortal mafijos bosas. Buvai atrinktas į kandidatus, nes turėjai virš 400k mafijų/gaujų patirties. Taip pat esi geriausiai žinomas kaip mafijų/gaujų narys. Žaidime dirbai Immortal mafijoje ir buvai įgaliotinis, o su jos nariais rengei veiksmą, šaudei, bėgiojai nuo teisėsaugos, o paskui kariavai prieš "Cosa Nostra" mafiją. Aktyvumas buvo tikrai didelis 830 minučių. Antrą dieną veikla nesikeitė ir taip pat su mafijos nariais rengei veiksmą, o paskui užemei LV žiedą su mafijozais. Ėjai šaudytis į /tpdm zoną su savo draugais, o paskui gynei Immortal mafijos zoną nuo Cosa Nostra mafijozų. Šiuose rinkimuose Mantą pranokai viskuo ir tikimės, kad nenuvilsi.

 

547f67f70ce4483be13e7271018c36fe912.png

 

DPKT ir NGPT

 

  • Už 26
  • Prieš 4
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...