Eiti į turinį
Domas_Vilkin

Cosa Nostra mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, buvo renkamas naujas „Cosa Nostra“ mafijos bosas. Anketų vėl gi daug nesulaukėme, tačiau šį kartą dauguma pildžiusiųjų buvo patyrę mafijų/gaujų žmonės, todėl ir atrinkti kandidatus buvo nesunku. Šį kartą išrinkome 5 kandidatus, kurie varžėsi dėl šios mafijos boso kėdės.

 

 

Karolis_Rell – Pradžia buvo gera, buvai pranašesnis už kitus kandidatus, bet stebint tave /tpdm zonoje ne kartą pasigavai su AIM... Šioje vietoje ir baigėsi tavo kandidatavimas į mafijos direktorių.

 

 

Afigenas_Mantas – Anketa buvo viena geriausių kokią tik teko skaityti. Rengei veiksmą su „Immortal“ mafija ir darėt grobimus. Visą tą laiką turėjau progą pasiklausyti tavo vadovavimo TeamSpeak‘e. Viskas kaip ir buvo gerai, bet gale „išvargus“ komandai ir prasidėjus nesėkmėms tau neišlaikė nervai ir prasidėjo ne vadovavimas, o „šūdmaliavimas“. Būsimam direktoriui nederėtu žeminti savo mafijozų. Taip pat ir žaidime tavęs kartais nesutikome, nežinau, ar mūsų laikai nesutapo, ar tiesiog nesi pakankamai aktyvus. Kiti kandidatai pasirodė geriau.

 

 

Paulius_Sfit - Anketoje apie savo patirtį mafijose/gaujose rašei gan daug. Susidarė įspūdis, kad galėtum vadovauti mafijai, dėl to ir buvai atrinktas į kandidatus. Žaidime dalyvavai klubo veiksme, DM'inai. Pora kartų teko pamatyti AFK. Veikla tikrai tinkama ir viską darei gerai, bet kiti kandidatai tave lenkė aktyvumu. Tai tau ir pakišo koja.

 

 

Arturas_Quick – Pamatę tavo anketą į direktorių iškarto atrinkome į kandidatus dėl tavo didelės mafijos patirties ir visai neblogo „Grove Street“ gaujos direktoriavimo. Daug šaudei, o dar daugiau bėgiojai nuo teisėsaugos, bet nuo bėgiojimo tu „nušokai nuo proto“ ir pradėjai labai reikštis į /vip chatą, ko tikrai nederėtų daryti direktoriui. Po to vakaro tavo stebėjimą nutraukėme.

 

 

Mantas_Zalgirietis - žaidejas, kuris beveik visad būna kandidatas į mafijos direktorių. Visus kartus pritrūko visai nedaug, bet šį kartą tu pranokai visus. Anketa kaip visada - trumpa ir konkreti. Mafiju patirties turi sukaupęs nemažai, tad žinai, kaip turi elgtis mafijozas. Tave nuolat sutikdavome kažka veikiant: dalyvavai Immortal mafijos veiksme, labai dažnai DM'inai LV mieste, erzinai ir provokavai teisesaugą. Net ir atsidūręs jail'e šaudydavais šratasvydyje. Aktyvumas ~300min. Tikimės, kad išlaikysi tokį patį aktyvumą ir garbingai kariausi prieš Immortal mafiją. 

 

 

d5284c682cfae96c955330b1ec9b8fff67.png

 

NGPT ir DPKT

 

 

  • Už 36
  • Prieš 7
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...