Simkelo_Puhh Parašyta Spalio 8, 2016 Parašyta Spalio 8, 2016 del gramatikos nėr ką pist proto, kai pačiam laikraščio autoriui nėra daug metų. linkiu sekmės ir platesnės vaizduotės sekančiame leidinyje.
Mantas_Turnikas Parašyta Spalio 9, 2016 Parašyta Spalio 9, 2016 Dar daug darbo su pasakojimų rašymų ,nes nieko įdomaus neįrašoma ,vien tas pats per tą patį. Siūlyčiau paskaityti realų laikraštį ir tada kažką bandyti.Žinau ,jog čia žaidimo laikraštis ,bet norint kokybės reikia domėtis tuo ką žadi daryti. Galbūt kažkas pasakys ,jog mano laikraštis nėra nieko įspūdingo ir kritikuoju kitus ,bet aš kritikuodamas taip paskatinu kurti kokybiškiau ,o kalbant apie mano darbą ,jame stengiuosi padaryti kuo realistiškesnį ir kuo įdomiau skaitomą produktą. O čia norintyms pamatyti mano laikraščio atrajį ledinį :
Klaudijus_White Parašyta Spalio 18, 2016 Parašyta Spalio 18, 2016 Sveikas viskas puiku! tik,kad biškuti klaidų ir nėra tokio įdomumo :). O taip tau puikiai sekasi sekmės toliau kuriant.
Agniusss_Chess Parašyta Spalio 20, 2016 Parašyta Spalio 20, 2016 mldc mldc,taip ir toliau redaktoriau
Rekomenduoti pranešimai
Archyvuojama
Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.