Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Paulius_Auliu

Sarg'o žinios #5

Laikraščio likimas  

20 balsai(-ų)

  1. 1. Ar toliau kurti SARG'O ŽINIAS toliau?

    • Taip, jos visai nieko
      14
    • Ne, nustok
      6


Rekomenduoti pranešimai

9574e303cebdc1bba218affa17d98ee2667.PNG

 

Sveiki laikraščio skaitytojai. Šis numeris yra įpatingas, apklausėme vieną žmogų iš šio projekto atskleisiu paslaptį tai garsus žmogus , moderatorius, DKPT narė[is] :). Taip pat yra viršuje apklausa nuo kurios lemsis mūsų laikraščio likimas. Na pradėsiu :) Smagaus skaitymo :)

 

e199c594807b786d708c1cf85bdafddd406.PNG

Šiandien apie 18:50 vyko gaujų karas. Kiek aš mačiau jie buvo užėmę vadinamą Angarų zoną. nežinau kaip karas pasibaigė ar The Ballas pasiemė zoną ar ne.

 

a22e76e0762d44e18fda5737d3b71113355.PNG

 

/tpls teleporte laukia monetos ir žaidimo žaidėjai. P.S. Dažnai trūksta žaidėjų. Jei nori greit praturtėti daryt /tpls :)

 

Na va :D tiek naujienų, naujienų šiandien nedaug.. nes nebuvo laiko, o kūrybai pareikšti neturėjau laiko :D O dabar bus autobiografija.

Aprašiau šiame numeryje Rolanda_Cherry jos pradžią SARG.LT , pasiekimus ir kitką :) Jei klausimai užduoti ir su jos atsakymais bus spoileryje

1. Kada pradėjai žaisti ši projektą. Į projektą užklydau 2014 metų rugsėjo mėnesį, visai netikėtomis aplinkybėmis, kai mano draugas pradėjo pasakoti apie GTA žaidimą, esančius serverius ir šį projektą, kuriame žaidžia.

2. Kodėl pasirinkai SARG.LT Na, kadangi čia žaidė draugas, tai kaip ir turėjau pažįstamą, kuris padėjo patekti į mano pirmąjį darbą serveryje, tai yra mechanikus. :D O kuomet jau turėjau darbą šiame projekte, kasdien susipažindavau su naujais žmonėmis, nebuvo kilusi mintis išeiti kur nors kitur.

3. Nuo kada iki kada buvai Mechanikų direktorė? Direktorės pareigas gavau 2015 metų gegužės 6 dieną.. Pamenu, kad tąsyk tai buvo viena iš geriausių dienų šiame projekte, nes pagaliau turėjau progą įrodyti ne tik sau, bet ir kitiems, kad ir mergina gali sutramdyti vaikinus bei išlaikyti postą ilgą laiką, o ypač tokio darbo ,,Mechanikai", kuris iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti neįdomus.

4. Kas buvo sunkiausia būnat direktoria. Hm.. Tiesą pasakius, dabar labai sunku apibūdinti, kokie aspektai yra sunkiausi.. Realiai, kadangi mechanike jau buvau dirbusi ilgą laiką, buvau ir įgaliotinė ir pavaduotoja, žinojau, kaip viskas vyksta, kaip reikia tvarkytis, tai su dideliais sunkumais ir nesusidūriau. Vis dėlto, per metus laiko nebuvau gavusi nė vieno direktorės įspėjimo ar pastabos iš DPKT narių. Ko gero, pagrindinis dalykas, kuris erzino, tai tie heiteriai, kuriems kažkuo neįtikau, kurie kasdien bandė įgelti ir sugadinti man nuotaiką bei stengėsi, kad greičiau palikčiau direktorės pareigas. :D Tačiau vien dėl jų dirbau uoliau ir stengiausi, kad mechanikai būtų tas darbas, kuriame yra šaunus ir darbštus kolektyvas.

5. Ką pasiekiai įdomesnio sarg.lt serveryje. Na, tai per visą tą laiką, kol žaidžiu čia, buvau įgaliotinė, pavaduotoja, direktorė, 2016 metų kovo mėnesį patekau į Sarg.lt moderatorių komandą, po poros mėnesių darbo pakilau laipteliu aukščiau ir tapau globali moderatorė, o vėliau, įgavusi DPKT narių pasitikėjimą ir palaikymą, po mažiau nei mėnesio sėdėjau DPKT kėdėje. :)

6. Ar turi savo prisistątimą? Jei taip numesk linką :) Tik pradėjusi žaisti, gal po gerų pusės metų, ar net mažiau, buvau sukūrusi savo prisistatymą, tačiau vėliau paprašiau ištrinti, nes nemačiau reikalo prieš kažką vaizduotis. :D Tie, kas norėjo, susirado facebook'ą ar jį gavo kitais būdais, pamatė kaip atrodau ir to užtenka. :) 

7. Kas sunkiausia būnat moderatoriui? Na, dabar, manau, kad sunkumų nėra jokių.. Tačiau pačios pirmos dienos, gavus moderatorės pareigas, buvo tikrai kupinos staigmenų ir nesusipratimų. :D Juk gavus tam tikras skiltis bei temas, reikia užtikrinti, kad jose būtų laikomąsi taisyklių ir panašiai, o kuomet pradedi bausti žmones už jų padarytus nusižengimus, tada prasideda nepasitenkinimas ir įvairiausi komentarai.. :D Galiu pasakyti tik tiek, kad sunkiausi prižiūrėti Cheaterių ir skundų temas.. Nors cheaterių ir neturėjau, tačiau pažvelgus iš šono, kaip tvarkosi kiti, suprantu, kad niekada niekam neįtiksi ir priimti sprendimai vistiek kam nors nepatiks.. Tuo labiau, kai kalba eina apie ban'ą serveryje ir patekimą į blist.. :D Na, o forumo tvarkymas, tai gana paprastas dalykas, kai pripranti prie tvarkos. :)

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Šiaip laikraštis pata man nelabai patiko, bet už tai patiko Rolandos intervių. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...