Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Derek_Luke

Neoficialus laikraštis #10

Rekomenduoti pranešimai

SARG.lt - Populiariausias SAMP serveris Lietuvoje

 

Neoficialus laikraštis

 

#10 Leidinys

 

Vauu, tikrai smagu, bet tuo pačiu ir negaliu patikėti, kad čia 10-asis laikraštuko leidinys. Ilgai to siekiau, stengiausi, fotografavau ir štai, jis čia. :) Ačiū visiems, kurie parėmė šį laikraštuką, ačiū tiems, kurie skaitė, įvertino, spaudė "patinka", visa tai, man labai svarbu ir tik Jūsų dėka, aš įgaunu pasitikėjimo bei motyvacijos kurti kuo įdomiau, kuo gražiau patalpinti informaciją ir pateikti pilną laikraštuką Jums. Netempiu gumos ir pristatau 10-ąjį leidinį !

 

NZ5mqsw.jpg

 

POKYČIAI

 

Gerai įsižiūrėkite į nuotraukas, ką matote? Šiose nuotraukos yra vienas ir tas pats žmogus, tik nuotraukos darytos skirtingu metu. Projekto žaidėjas Tomas Shady teigia, kad viskas įmanoma, tereikia didelio noro bei užsispyrimo. Pirmoje nuotraukoje matote dabartinę Tomo išvaizdą ( 78 kg ), o antroje nuotraukoje, matote Tomą prieš 9 mėnesius ( 121 kg ). Tai tik įrodo, kad nėra jokių kliūčių numesti didelį svorį jei tu nusiteikęs tam. Tomas teigia, kad iš pradžių buvo sunku. Jis vis norėdavo praverti šaldytuvą bei pasiimti kokį nors skanėstą, bet jam užtekdavo pasižiūrėti į veidrodį ir viskas pasikeisdavo. Ryžto ir valios jam tikrai netrūko, jis pradėjo lankyti sporto salę, bėgiojo, nevalgė nuo 18 val., nusipirko maisto programą ir štai, jis lieknas bei gražus. " - Kartais, pasižiūrėjus į nuotrauką, kuri daryta prieš 9 mėnesius, man nueina šiurpuliukai ir nesinori nieko ", kalba jis. Apibendrindami norime pasakyti, kad jeigu valios nepritrūko ir Tomui, tai jos neturėtų pritrūkti ir Jums.

 

YRQtDQD.jpg

 

UŽPUOLIMAS

 

Vakar, apie 19 valandą vakaro, atokiame San Fierro miestelio bute, įvyko muštynės, kurių metu buvo sužeisti Marius West bei jo draugas Difarto Sarg. Kaip teigia Mariaus draugas Difarto, jie ramiai šnekučiavosi, klausėsi muzikos, kaip kažkas paskambino į duris. Jie pravėrė duris ir buvo užpulti trijų vandalų su beisbolo lazdomis. Vandalai dėvėjo kaukes, kurios neleido pažinti jų. Mariui lūžo 2 šaunkauliai, o Difarto buvo prakirsta lūpą bei antakis, truputį sužeista kairė koja. Mažiau sužalojimų patyręs draugas iškvietė greitąją med. pagalbą bei policiją. Atvykęs medikas Deimantas Skackis išsivežė Marių į ligoninę, o Difarto atsisakė važiuoti į ligoninę ir buvo paliktas gydytis namuose. Policija įvertino aplinkybes bei tiria šį įvykį.

 

TzXYPc6.jpg

 

TILTO RENOVACIJA

 

San Fierro miestelio pagrindinis automagistralės tiltas pradėtas tvarkyti, kadangi po stiprios avarijos buvo pažeista tilto siena, neleidžianti nuvažiuoti automobiliams nuo kelio bei iškilo grėsmė tiltą laikantiems stulpams. Miestelio meras Tautrimas Juška nieko nelaukęs ėmėsi veiksmų ir jau dabar prie tilto darbuojasi kelių prižiūrėtojai. Manoma, kad tilto tvarkymui bus išleista apie 17.000 €, kurie bus paimti iš miestelio biudžeto. Planuojama, kad tiltas sutvarkytas bus kitą savaitę, antradienį. Sėkmės darbininkams tvarkymo darbuose.

 

Ppco098.jpg

 

SVEIKA GYVENSENA

 

Turbūt daugeliui pabodo užterštas oras? Užterštumą mažinti galime visi ! Sveikuolis Tomas Shady linki visiems iškeisti automobilius bei kitas transporto priemones į riedučius ar dviračius. " - Užterštumas didėja ir tik mes esame kalti dėl šio veiksnio ", teigia Tomas. Linkime visiems susimąstyti dėl gamtos, kadangi galbūt dabar nesimato rimtų padarinių, bet po keletos metų, bus pervėlu ką nors ištaisyti.

 

WCAKBSc.jpg

 

SUGRĮŽIMAS

 

Pirmadienį, 21 val., vakaro, į San Fierro miestelį grįžo Sakalas Yolo, kuris tapo BMX čempionu Las Venture ! Sugrįžes čempionas džiaugėsi gausiu palaikymu bei atskleidė, kad ateityje, San Fierro miestelyje bus įkurtos kelios aikštelės, kuriose galėsime ugdyti naujus čempionus ! Čempionas taip pat nori padėkoti visiems, kurie juo tikėjo, lydėjo jį į visus etapus bei buvo ištikimi jo gerbėjai ir naudodamasis proga jis praneša, kad baigia savo karjerą, kadangi pasiekė tai, ko troško visą gyvenimą. Mes taip pat dėkojame visiems, kurie jį palaikė bei linkime sėkmės čempionui ateityje.

 

REKLAMA

 

8vja211.jpg

 

Po etatų mažinimų, ieškoma apie 8 naujų darbuotojų kelių priežiūroje.

 

Hy8BYXk.jpg

 

San Fierro medicinos centras ieško naujos buhalterės, reikalinga nepriekaištinga reputacija bei aukštojo mokslo baigimo atestatas.

 

SKELBIMAI

 

PARDUODA

 

Ricardas Kairiukstis parduoda BOBCAT automobilį, rida - 1100 km. Kaina sutartinė.

 

Voduf Cornow parduoda SULTAN automobilį, rida - 92643 km. Kaina - 36.000.000 €.

 

Victoras Deagle parduoda namą, numeris - 1592, spinta 6 lygio. Kaina - 65.000.000 €.

 

Denisas Vileiskas parduodą vilą, numeris - 1790, spinta 6 lygio. Kaina sutartinė.

 

PERKA

 

Kentas Ultimate perka SANDKING automobilį.

 

ORAI

 

 

Ketvirtadienis

 

Dieną - -4, didelis sniegas.

Naktį - -15, rūkas.

 

Penktadienis

 

Diena - -5, rūkas, nedidelis sniegas.

Naktis - -17, pūga.

 

Šeštadienis

 

Diena - 2, rūkas.

Naktis - -11, didelis rūkas, nedidelis sniegas.

 

( Prognozės gali klysti 1/2 +- )

 

 

RėMĖJAI

 

2016 metų rėmėjai

 

Mažvis Black - 6.000.000 €

Lukas Meška - 5.000.000 €

Kornelijus Kornis - 5.000.000 €

Tomekas Bullet - 1.000.000 €

Karsas Nitro - 500.000 €

Max Musterman - 500.000 €

Dučkis Genius - 300.000 €

Edva Smoove - 250.000 €

Robka Tupac - 200.000 €

Bence Fresh - 200.000 €

Džeraldas King - 100.000 €

Emilis Phantom - 65.000 €

Gangs Graffity - 60.000 €

Jacka Quatro - 50.000 €

Aivaras Deic - 20.000 €

( VISI PINIGAI BUVO IŠLEISTI CAR MEET'UI )

 

2017 metų rėmėjai

 

Lukas Kalanta - 1.000.000 €

Mantas Aron - 200.000 €

Eimantas Bosas - 100.000 €

Renis Auto - 100.000 €

Martynas Lfs - 50.000 €

 

 

Laikraščio fondas - 1.450.000 

 

Ačiū, kad skaitote :)

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...