Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Lenny_Mob

[Pamoka] Diskord VS Teamspeak

Apklausa   

78 balsai(-ų)

  1. 1. Kaip vertinate DISKORD programą?

    • Teigiamai
    • Neigiamai. (Kodėl, parašysiu komentaruose)


Rekomenduoti pranešimai

645ad1f5595e558c8c56ef7f92582ce8113.png

 

Serveriui ir serverio darbams tobulėjant, vis labiau į žaidimą įtraukiamos pokalbių programos, kiekvienos jos turi savo teigiamų ir neigiamų savybių, tačiau kaip išsirinkti geriausią, kuri atitiktų Jūsų lūkesčius, neužkrautų jūsų kompiuterio papildomu dideliu darbu, ir būtumėte apsaugotas nuo kenkėjų. Šiandien bandysiu palyginti dvi pokalbių programas, ir pagelbėti jums atsirinkti ką jums patogiau būtų naudoti.

 

Teamspeak 3 pokalbių programa - Visiems gerai žinoma, bei lengvai naudojama pokalbių programa kuria nors vieną kartą yra naudoja turbūt kiekvienas serverio žaidėjas. Programa lengvai naudotis, galimi privatūs kanalai, o ateiti gali betkas kas turi serverio IP adresą.

 

Diskord pokalbių programa - Serveryje pradėjo populerėti neperseniausiai. Pirmieji šia programa sėkmingai pradėjo naudotis FTB darbuotojai, todėl prieš pradedant dirbti FTB, kiekvienas minimaliai privalo susipažinti ir su nauja pokalbių programa. Diskor'das yra visiškai nemokamas, o privačius serverius gali susikurti kiekvienas panorėjas.

 

Palyginimas

 

ee3bf35f77623169535a7c836cbc9130263.png

 

Trumpai apie išskirtinius diskordo privalumus

 

 

Kadangi didžioji serverio žaidėjų dalis yra darbuotojai, o tokius klausimus kuria pokalbių programa naudotis nusprendžia direktorius, todėl apie privalumus kalbėsiu iš direktoriaus pusės.

 

Mobili aplikacija - Visiškai nemokama, nedaug resursų reikalaujanti aplikacija, kurios pagalba betkur esant ir turint laiko, galėsite žinoti minimalią situacija iš savo darbo, kiek prisijungusių darbuotojų, aktualias problemas šiuo metu ir t.t.

 

Draugų sąrašas - Suteiks galimybę privačiai skambinti online esantiems jūsų svarbiausiems darbuotojams betkuriuo metu.

 

Išmanus overlay - Leis nenuleidžiant žaidimo, matyti visus kanalus, kanaluose esančius žmones, nenuleidžiant žaidimo matysite atrankoje laukiančius žaidėjus ir t.t.

 

100% DDOS apsauga - naudodamiesi Diskord programa apsaugosite savo ir darbuotojų IP adresus nuo kenkėjų, teisėsaugininkai be rūpesčių galės bausti doserius, nebijodami DDOS atakų, o treniruočių ir susirinkimų metu priešingai nei teamspeak programoje nepatirsite serverio strigimo.

 

Išmani notification sistema - Leis nuolat stebėti atnaujinimus "Chat box'uose" kad nepraleistumėti naujausių susirašinėjimų ir naujienų iš darbuotojų.

 

Automatinis prisijungimas paleidus kompiuterį - Negaišins jūsų brangaus laiko, todėl tik jums prireiks užkart galėsite kalbėti.

 

Slaptažodžių sistema - Diskorde negalioja, kiekvienas darbuotojas turi savo permission ir gali patekti tik į tam tikrus kanalus. Pvz. Kątik prisijungęs naujas kanalo lankytojas, automatiškai gauna privilegiją "Laukia apklausos" jis gali patekti tik į "Atrankų laukiamaji" Jam patekus suteikiama darbuotojo privilegija ir jis jau gali įeiti tik į "Darbo pagrindinį kanalą"

 

Galimybė matyti ką žaidžia darbuotojai - Darbuotojas užpildė neaktyvumo anketą, jog šiandien jam daug namų darbų ir prisijunti negali, tačiau diskordo pagalba jūs galite matyti ką jūsų darbuotojai veikia "Žaidžia Mafija 3, LoL ir t.t."

 

Muzikos botas - Pagrindiniam kanale tylu? Įsijunkite muzikos botą kuris sujungtas su YouTube, tik įvedus muzikos pavadinimą, autoBotas suranda betkokią dainą YouTube ir  kanalas jau turi savo foninį garsą.

 

Darbuotojų pakvietimas žaisti - Skubiai treniruotėje reikalingi darbuotojai? Neproblema, chat boxe įrašykite "@everyvone Treniruotė, prisijunkite" ir visi šiuo metu sėdintys prie kompiuterio matys jūsų žinutę.

 

Pakvietimų sistema - Padarėte atranką ir į antrą etapą žmonės turi ateiti per 4 dienas? Pakvietimų sistema jums pasitarnaus, nustatykite privatų pakvietimą į jūsų kanalą  keturiums dienoms, ir patekę žaidėjai į jūsų kanalą galės ateiti tik per keturias dienas.

 

Greitas nuotraukų talpinimas - Darbuotojams greitai reikia apsikeisti nuotraukomis? Nieko tokio Diskordas turi privatų nuotraukų talpinimo serverį, pora paspaudimų ir nuotraukomis jau apsikesita be jokių papildomų paveikslėlių talpyklų.

 

Apibendrinant noriu paminėti, kad kiekvienas žaidėjas renkasi sau patrauklesnę pokalbių programą žaidime, tačiau dabartinė situacija žaidime kai svarbiausias privatus saugumas (IP adresas) diskordas puikus pasirinkimas.

 

Keletas nuotraukų iš diskord'o

 

 

a7ae9c9c02cd268edc8eba6354e19d9c464.png

 


96f1ccf476facad7ee7081d84587a9bf280.png

69fb81c42898b3bb6bfc0ad207f4a731285.png

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...