Eiti į turinį
Vasia_Carter

„Immortal“ mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

047e8d3ade2c6c0fd5d4946402d39688587.png

 

Sveiki, buvo renkamas naujasis „Immortal” mafijos direktorius, nes senasis Mindaugas_Epson atsisakė direktoriaus dėl dalykų kurių neturėjo įvykti. Kalbant apie anketas, tai jų nebuvo labai daug, bet buvo galima rasti asmenys tinkančius vadovauti mafijai.


Nike_Eisma – Tavo anketa taip pat buvo gera, mafijų/gaujų patirtis sudaro maždaug apie 50 procentų bendro xp. Mafijų/gaujų pasaulyje esi gan keistas žaidėjas, per veiksmus pašaudantis ir bendradarbius, kas yra labai, labai keista. Tave buvo labai sunku sutikti žaidime, arba nesutapdavo laikai. Serveryje dirbai „The Ballas“ gaujoje. Pradėjus tave stebėti dalyvavai gaujų kare, bet buvai pražaidęs nedaug apie valandą laiko. Šaudymo įgūdžiai pas tave buvo geri, vartojimo neblogi. Po sėkmingo karo prieš „Grove Street“ gaują, atsisėdai už darbinio „Majestic“ automobilio vairo ir važinėjai po Los Santos miestą, kol neapsivertei. Padaręs /tpd nušovei afk stovinti savo direktorių, kas iš tavo pusės nebuvo jau labai ir keista. Stebint tave vėliau teko matyti, kaip treniravai ir gerinai savo skraidymo įgūdžius su stunt“. Vėliau stebint tave teko matyti, kaip sėdi „G“ ir tave vežiojo. Šiuose rinkimuose manau, kad galėjai pasirodyti ir geriau. Išties nuliūdinai, kad šaudai savo kolegas ir svarbiausią šaudei savo direktorių. Manau tau reiktų nedaryti nesąmonių darbe ir kai pildai į direktorių stenkis būti aktyvesnis.Sėkmės kitą kartą.


Pukis_Weed – Tavo aprašymas anketoje buvo tikrai geras ir galėjai kandidatuoti į mafijos direktoriaus postą, taip pat reikėtu nepamiršti, kad pas Mindaugas_Epson buvai paskutinis jo pavaduotojas ir tau reikėjo dar kelių dienų, kad galėtum gauti direktorių iš jo, bet galima pavadinti, kad jis tave nuskriaudė. Tavo mafijų/gaujų patirties sudaro daugiau negu 50 procentų tavo bendro xp, tai parodo, kad tu beveik per visa savo žaidimą dirbai tik toje srityje. Serveryje dirbai „The Ballas“ gaujoje, o pradėjus tave stebėti, tu važinėjai su gaujos motociklu „Freeway“ po San Fierro miesto gatves ir šaudei tau nepatinkančius asmenys, o jau tuo metu buvai pražaidęs dvi valandas. Paskui gavosi taip, kad tave pradėjo gaudyti teisėsauga ir tave nušovė klubo kare, bet nuo teisėsaugos tau pabėgti nepavyko, nes tik išėjus iš ligoninės tavęs iškarto laukė teisėsaugininkai. Tau sudėjo stars už pažeidimus kuriuos tu padarei ir tau reikėjo sėdėti virš valandos kalėjime, bet patekęs į kalėjimą tu išėjai iš jo už kreditus. Išėjęs iš kalėjimo iškarto važiavai laikytis ginklo licencijos, kai išsilaikei, nusipirkai ginklą ir nuvažiavai iki „Grove Street“ gaujos bazės ir pradėjai šaudyti priešų gaujos darbuotojus, bet ten daug pasipriešinimo nesulaukei ir su darbinę mašiną išvažiavai šaudyti vėl į mieste pravažiuojančias mašinas, o vėliau pradėjai gaudyti mechaniką Mafijozas_Baryga, turbūt senas sąskaitas suvedinėjai su juo. Tu jam trukdei dirbti ir šaudei jį, o jis teleportavosi, kol galiausiai suprato, kad nieko nesigaus ir padarė /tpd, bet tu jo ramybei nepalikai ir atvažiavai į jo darbo bazę jį nušauti, bet jis pasislėpė garaže ir tau jo nušauti nepavyko. Bet tu nustoti šaudyti net galvojai ir vėl šaudei „Grove Street“ gaujos darbuotojus jų bazėje. Antrąją stebėjimo dieną tu vėl sėdai ant „Freeway“ ir važinėjai su juo po miestus ir jo apylinkes. Vėliau tavo klubo lyderiai pradėjo rengti veiksmą ir tu jame taip pat dalyvavai. Puolėt kitą klubą, bet neužėmėt, nes serveris pradėjo striginėti. Praėjus techniniam nesklandumams, tu jau vėl su klubiečiais laukėt tame pačiame klube, kol prisijungs to klubo valdžia. Žiūrint karą tarp gaujų, teko pastebėti ir tave tam kare. Šaudymas neblogas, vartojimo įgūdžai geri pas tave. Nors gaujos tarpusavy kariavo labai ilgai, bet visuose veiksmuose dalyvavai ir nebuvai afk, o tavo aktyvumas dar neatėjus vakarui buvo 200 minučių. Viską apibendrinus nėra abejonių, kad būtent tu laimėjai šiuos rinkimus. Sveikiname tave ir gerų ir sąžiningų karų tau su „Cosa Nostra“ mafija.

 

8d896ea6f55faecf16ca18a114a2e5525.png

 

DPKT / NGPT

  • Už 30
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...