Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Fernando_Sucre

a51/a52 zonos prekeiviams /a53zona

ar reikia šių idėjų?  

27 balsai(-ų)

  1. 1. Ar reikia šių pasiūlymų?

    • reikia a51/a52 prekeiviams
      14
    • reikia a53 zonos prekeiviams
      17
    • šios idėjos išvis nereikalingos serveriui, komentaruose parašysiu kodėl
      9
    • su /tpdm mintis
      0


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, taigi esu Ginklu Prekeiviu įgaliotinis ir pas mus nelabai yra veiklos neskaitant iškvietimų. Padarėme kelias treniruotes , ir supratome , jog nebelabai yra ka daryti , ir kažkaip kartotis nesinori. Pasitaręs su kitais valdžios nariais nusprendžiau parašyti šia idėją.  Tai mano idėja būtų padaryti , kad GP ir NP galėtų naudotis a51/a52 zonomis , bet jie turėtų ten eiti su savo ginklais , ir po mirties ginklai nedingtų, o užėjus ant gun dėžės zonose tiesiog pasigydytume. Tokiu atveju mes galetume treniruotes papildyti šaudimusi (be gavimo star), skraidymš sraigtasparniais , ir panašiai .

Arba sunkesnis variantas butu sukurti a53 zona tik prekeiviams.

 

 

[Tarkim, kaip jum tokia idėja, kad jums nuėjus į TPDM arba prie TPDM (tik įgaliotiniams/pav/drk) būtų galima padaryti komandą /treniruote ir jūs parašę šią komandą atsirasite TPDM kaimelyje tame kuriame šaudosi, bet jame rodytu jums tik GP (arba tik to darbo darbuotojus kurie parašė /treniruote) ir galėtumete be kitų pašalinių vesti treniruotę, treniruotis. Tarkim įgaliotiniui parašius /treniruote, jūs visi galėsit prie jos prisijungti, kai prie DM budelės parašysit /treniruote, jums išmes tą ginklų lentelę ir galėsit atsirasti tame kaimelyje. Kiekvienas darbas mato tik savo darbuotojus.] @Titanz_Joker

 

 

@Vilius_Nitro @Donatas_Zup @Justis_Justelis @Gogel_Inspiron @Lukas_Mirror @Lygis_White @Voduf_Cornow @Gedas_Orange @Andrius_Ciupaciupsas @Vasia_Carter

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sutinku su šia idėja, kadangi kas yra dirbęs prekeiviu tas ir supras, jog šita idėja būtina. Nors ir prekeivių pagrindinis tikslas imti iškvietimus, tačiau be iškvietimų rinkimo prekeiviams styga kitokios veiklos, kadangi pašaudžius mieste gauni įtarimo lygius ir keliauji kaleiman, o čia būtų kažkas tokio originalesnio ir įdomesnio. Kaip ir minėjo būtų naujas būdas ir naujų idėjų vesti treniruotėms, atsirastų idėjų darbe ir iš valdžios pusės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 10 minutes(-ių), Extreme_Right rašė:

pries, kam jums tuos treneruociu zonos? kad pasisaudytis, tai eikit i miesta ir saudykites, ir jums iseis gera treneruote? wtf jus paziurekit i kitus darbus kokios jie daro treneruotis, ir siaip sito bumeris nedarys.

Tu pagalvok eit i miesta visiems gp/np pasisaudyt veliau visi sedes jaile ir puse servo verks kad nieks ne aptarnauja

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...