Eiti į turinį
Vasia_Carter

„Grove Street“ gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai


 

76cbac6801cf05005ad1ab00d6a9d7b1819.png

 

Edgaras_Maped – Anketa pakankamai gera, kad galėtum kandidatuoti į gaujos direktorių, o taip pat ankščiau buvai užėmęs „The Ballas“ gaujos direktoriaus pareigas, kai tau teko kariauti prieš stiprius varžovus ir tau sekėsi neblogai. Atrodo, kad pasistengęs vėl galėtum užimti direktoriaus pareigas...Bet serveryje savo šansus sumažinai, nes dirbai Reporteriuose. Pradėjus tave stebėti žaidime, tu vykai į iškvietimus pas klientus ir skelbei per /x klientų užsakytus skelbimus. Patikrinus tave /info, tu jau buvai pražaidęs virš 4 valandų ir nuvykęs į beveik 40 iškvietimų.


Lukas_Wriht – Anketą parašei neblogą ir taip pat galėjai kandidatuoti. Turėjai didžiausią pliusą iš visų kandidatų, nes buvai jau abiejų gaujų direktoriumi. Bet serveryje tavęs pirmą dieną nesutikome, o patikrinus per parašus, tu niekur nedirbai ir buvai pražaidęs 0 minučių.


Nike_Eisma – Į kandidatus patekai nesunkiai, nes jau buvai kandidatu praeituose gaujos direktoriaus rinkimuose. Jau buvome pagalvoję, kad antrą kartą tos pačios klaidos nekartosi ir labiau pasistengsi bei laimėsi rinkimus, bet pirmos dienos stebėjime buvai nesutiktas, kaip ir Lukas_Wriht, tu niekur nedirbai ir buvai pražaidęs 37 minutes. Antros dienos pabaigoje buvai pražaidęs 80~ minučių ir sudalyvavai viename veiksme, daugiau nieko nematėme iš tavo puses, kas būtų naudinga mums ar tau pačiam. 


Rokas_Drafas – Anketa nebuvo pati geriausia, bet mafijų/gaujų patirties turi virš 600 tūkstančių. Serveryje nesi pačios geriausios reputacijos žaidėjas, bet nuspręndem pažiūrėti, kaip čia su tavimi bus. Serveryje tu dirbai „Immortal“ mafijoje, o pradėjus tave stebėti tu dalyvavai klubo veiksmuose ir gynei sąjungos klubus ir tikslą pasieket su klubiečiais. Vėliau tau teko pabėgioti ir nuo teisėsaugos, bet tu pasislėpei „Immortal“ mafijos bazėje. Paskui tave nušovė ir tave gelbėjo nuo ligoninės draugas, bet tave armija numušė su hydra, o tau tik išėjus iš kalėjimo tave surakino teisėsaugininkų milžiniškos pajėgos. Nubaudę tave už tavo nusižengimus pasodino tave į kalėjimui valandai. Vakare pažiūrėjus tave /info, tu buvai pražaidęs apie 500 minučių ir buvai aktyviausias iš visų.

 


2c901764bf200ca4b14b5b84e99d5c09603.png

 

DPKT / NGPT

  • Už 45
  • Prieš 7
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...