Eiti į turinį
Lukas_Tor

NBA 2017 PLAYOFFS

Rekomenduoti pranešimai

tai ką startina nba 2017 playoffai, ką palaikot?Ar cavsai daeis iki superfinal, kadangi easte baigė 2, east conf final žaidžiant prieš celtics neturės namų pranašumo.Kaip west baigsis, ar gsw laisvai iki super final nueis, ar kažkas pristabdys juos? let's start discussion.

 

 

 

84b95576da2f80b8d55fc585be7f4906271.jpg

 

 

  • Už 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 28 minutes(-ių), Fokus_Marokus rašė:

Sutinku su Mirror, GSW šiais metais tikrai laimės, nes Cavs'ai pasimetę, daug pralaimėjimų būna ir ne tiek komandinio žaidimo, kiek pas GSW ;) Visi kiti scrub'ai.

gsw rodo solidu žaidimą, bet ar nebus kaip ir praeitais metais, curry pasiklydo, klay nekrito ir gg wp, aišku šiais metais durantula yra, dėl cavsu, tai įdomūs dalykai, vyksta, tačiau manau cavsai dar įrodyti kažką gali, ir lebronas dar ne visu gražumu manau atsiskleidė

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

"Visi kiti scrub'ai" :DD nu jo, tikrai domisi NBA. Mano nuomone, GSW šiais metais nėra tokio stabilumo kaip praeitais. Bet iki finalo turėtų nueiti, nebent jiems sutrukdys SPURS'ai ir būtent kas laimės west, tas laimės ir NBA, nes CAVS'ai šiemet meh, bet aišku iki finalo nueis, nes, kurie galvoja, kad Bostonas sugebės juos sustabdyti, tai oiiii ne :D.

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...