Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

Cosa Nostra mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, buvo renkamas naujasis ,,Cosa nostra“ mafijos direktorius. Šį kartą anketų buvo nei daug, nei mažai, praktiškai kaip visuomet, pildo beveik tie patys žmonės, kaip ir kiekvienus rinkimus. Vieni užpildo ir į žaidimą neprisijungia, kiti užpildo tik tam, kad užpildyti, tačiau dabar ne apie tai. Iš 14 kandidatų iš pradžių buvome išsirinkę keturis, tačiau vieną stebėjimo metu išbraukėme dėl neaktyvumo. Todėl kiekvieną kartą pildydami, negaišinkit mūsų, jei žadat iš viso neprisijungti. 

 

Don_Fantom – Serveryje esi žinomas mafijų/gaujų pasaulyje ir tavęs kiti darbai nedomina. Anketa buvo padori, kad galėtum kandidatuoti į mafijos postą, taip pat esi jau buvęs „Cosa Nostra“ mafijos direktoriumi ir tau sekėsi gerai ir nepralaiminėjai prieš priešų mafiją. Serveryje dirbai „The Ballas“ gaujoje ir pradėjus tave stebėti, tu šaudei San Fierro mieste prie šviesoforų pravažiuojančius automobilius ir nepatinkančius žaidėjus, bet tavo šaudymas ilgai nesitęsė, nes buvai sulaikytas policijos pareigūnų ir pasodintas į kalėjimą už nusižengimus. Patekęs į kalėjimą turėjai atsėdėti virš valandos, bet laiko veltui neleidai į nuėjai pasišaudyti prieš kitus į kalėjimo dm, o serveryje jau tuo metu buvai pražaidęs 230 minučių ir padaręs 4‘000 žalos, bet kalėjime tau buvo nuobodu ir tu išėjai iš ten už kreditus, bet už kelių minučių, tu vėl buvai surakintas SWAT darbuotojo ir nubaudęs tave jau vežė į kalėjimą, bet tu ir vėl panaudojai kreditus ir išsiteisinai, kad nereikėtu sėstis į kalėjimą ir vėl. Išsiteisinęs iškarto nuvažiavai išsilaikyti ginklo licencijos, nes tau ji buvo atimta, o sėkmingai išsilaikęs ginklų licenciją nuvažiavai pasišaudyti į /tpdm, o vėliau atsijungei ir nebe  prisijungei, o per visą laiką pražaidei serveryje 263 minutes. Antrą stebėjimo dieną tave stebint, tu šaudeisi /tpdm, o pasišaudęs ten virš pusvalandžio atsisėdai į Elegant automobilį, bet kelias minutes pavažinėjęs atsijungei. Prisijungei po valandos ir iškarto nuėjai pasišaudyti į /tpdm bei tuo pačiu metu per /s kvietei visus prisijungti pasišaudyti, paskui kiek kartų tave žiūrėjome, tu visą laiką šaudeisi /tpdm. Atėjus Salviui tu šaudeisi, išėjus salviui po beveik 30 minučių tu toliau šaudeisi bei per /s visada kvietei visus žaidėjus ateiti pasišaudyti, bet vėliau tu atsijungei ir prisijungei po maždaug 30 minučių. Prisijungęs tu jau pakeitei savo veiklą ir dalyvavai klubo „Ožkų Ganykla“ veiksme, kai laikėte užėmę kitą klubą labai ilgai, o pritrūkus veiksmo skraidėt į kitus klubus, kad ir juos galėtumėt užimti, bet nelabai sekėsi surasti, o paskui užėmet vieną klubą ir visi kartu laikėt, bet laikomas klubas stengėsi apsiginti, bet tau tai buvo kaip nebloga šaudymo treniruotė, o paskui tu atsijungei. Per dieną pražaidei 324 minutes ir pasirodei labai gerai antrą stebėjimo dieną. Trečią dieną tu irgi kaip Salvis bei Lada dalyvavai gaujų kare, tik buvai kitoje barikadų pusėje. Jūsų gaujai teko pasistengti, kad galėtumet apginti gaujos zoną, bet pastangų pritrūko ir jūsų gauja pralaimėjo karą. Viską apibendrinus, tu tikrai esi vertas direktoriaus, bet tau galbūt reiktų ilgiau pažaisti serveryje ir direktorių gausi. Lada jau kelis kartus buvo prie pat direktoriaus. Kituose rinkimuose tau nieko nereikia keisti, nes tavo pasirodymas šiuose rinkimuose buvo puikus – šaunuolis.

 

 

Kristis_Lada – Nesenai buvai kandidatas į direktorių, bet tau tada sutrukdė du banai per dvi dienas rimtai kandidatuoti į direktoriaus postą, todėl šį kartą tau suteikėme dar vieną šansą. Serveryje patikrinus tavo /xp, aiškiai matosi, kad kiti darbai, neskaitant mafijų/gaujų tavęs nedomina. Serveryje dirbai „Grove Street“ gaujoje ir stebint tave, tu ilgą laiką šaudeisi /tpdm zonoje, kartais išeidavai kelioms minutėms nuo kompiuterio, bet grįžęs vėl nueidavai šaudytis į /tpdm, o tas matėsi tavo /info lentelėje, nes buvo pražaista 290 minučių ir padaryta virš 14‘000 žalos. Bet tau šaudymas truputį atsibodo ir nuėjai į /tpls pažaisti iš pinigų monetą ir žaidimą, pažaidęs keletą minučių atsijungei ir nebe prisijungei, bet tavo aktyvumas buvo aukščiausias iš visų – 295 minutes. Antrą stebėjimo dieną, tu prisijungęs iškarto nuvažiavai šaudytis į /tpdm, praleidęs ten daugiau nei valandą atsijungei. Vėliau tave sutikus serveryje jau buvai pražaidęs maždaug apie 100 minučių, pažaidei 10 minučių ir atsijungei, bet per tas minutes nieko gero nenuveikei, o stovėjai savo gaujos interjere. Paskui kiek kartų bandėme tave surasti žaidime, bet tavęs surasti nepavyko. Per visą dieną pražaidei 103 minutes. Trečią stebėjimo dieną, tu jau nuo pat ryto buvai prisijungęs į serverį ir visą laiką šaudeisi /tpdm, o dienos metu patikrinus tavo aktyvumą, jis jau buvo virš 150 minučių ir buvai jau padaręs 7‘000 žalos. Po pusvalandžio tu su „Grove Street“ gauja dalyvavai gaujų kare prieš „The Ballas“ gaują, o tavo aktyvumas jau buvo 220 minučių ir beveik 10‘000 žalos. 

 

 

Salvis_Gta –  O štai ir naujasis „Immortal“ mafijos priešininkas, kelis rinkimus jau buvai prie pat direktoriaus, bet tau vis nepavykdavo juo tapti, bet šį kartą tau suteikėme šansą. Sveikiname ir linkime gerų bei sąžiningų karų. Turbūt buvai realiausias kandidatas į „Cosa Nostra“ mafijos direktoriaus postą, pamatę tavo anketą tikėjomės, kad tu pasistengsti gerai pasirodyti, būsi lyderis šiuose rinkimuose ir nesunkiai tapsi direktoriumi, nes esi iš čia esančių žinomiausias mafijų/gaujų pasaulyje, ne tik kaip darbuotojas, bet esi vienas iš daugiausiai valdžių turėjęs žaidėjas serveryje, taip pat reikėtų nepamiršti ir tavo mafijų/gaujų patirties kurios turi beveik 1,6mln xp. Kaip tikėjomės, taip ir buvo, mūsų lūkesčius išpildei su kaupu. Serveryje dirbai „Grove Street“ gaujoje ir pradėjus tave stebėti, tu šaudeisi nemažą savo pražaidimo laiko /tpdm, o vėliau nuėjai pasišaudyti ir į klubus, bet turbūt tau ši veikla nelabai patiko ir tu atsijungei, o vėliau keletą kartų tave bandžiau surasti prisijungusi žaidime, bet man nepavyko. Nuo kitų kandidatų atsilikai aktyvumu ir pražaidei 103 minutes. Antrą stebėjimo dieną tave pavyko sutikti, o tu jau buvai pražaidęs virš 70 minučių ir padaręs 7‘000 žalos, o žaidime vėl užsiėmei sau naudinga veikla, šaudeisi /tpdm su žaidėjais, o ten pasišaudęs virš 20 minučių atsijungei. Vakare prisijungęs į žaidimą važinėjai su NRG-500 motociklu, o paskui perlipai į stunt ir skraidei aplink „Immortal“ mafijos bazę, o po kelių minučių tave stebint tu jau važinėjai su gaujos darbiniu automobiliu, o su automobiliu tavo maršrutas baigėsi prie /tpdm, bet /tpdm nei vieno žaidėjo nesutikai ir nusiteleportavai į savo darbo bazę, ten pabėgiojai kelias minutes ir atsijungei. Per visą dieną pražaidei 129 minutes. Trečią stebėjimo dieną, tave teko kartu su Lada matyti gaujų kare prieš „The Ballas“. Tave galima būtų pagirti už gerą šaudymą bei puikų vartojimą gaujų kare, kuriame tavo pasirodymas labai padėjo laimėti karą. Tikimės, jog ir šis kartas valdžioje nepakiš tau kojos ir į savo pasiekimų sąrašą galėsi įsirašyti dar vieną sėkmingą kadenciją. Daryk tai, ką moki geriausiai, kovok, gink savo bazę ir triuškink priešininkus, nes tikim, kad tai sugebi geriausiai. Mažiau karų forume, daugiau kraujo ir agresijos žaidime. Sėkmės tau linki DPKT ir NGPT komanda.

 

2mq2get.jpg

  • Už 44
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...