Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Zydriux_Elegy

[NAUJOKAMS] Kaip pradėti žaisti ir užsidirbti pinigų?

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi,taigi pastebėjau kad atsiranda daug naujų žaidėjų ir per /vip prašinėja pagalbos ir pinigų.Pagalbos jie gali klausti adminų bet pinigų reikėtų užsidirbti pačiam :) Taigi šioje pamokoje pamokysiu kaip žaisti ir užsidirbti pinigų.

 

1. Visi naujokai katik susikūrę anketas gauna 10.000 eurų, jūs atsirandate stotyje,šalia jos yra dviratis,patarčiau nuvažiuoti į vairavimo mokyklą ir išsilaikyti teoriją,bei važiavimo teises, Vairavimo mokyklą galite surasti su komandą /gps.

 

2. Parašę komandą /darbai susirandate darbą kurį norėtumėte dirbti (Išskyrus darbai su pakvietimu) ir pradedate jį dirbti,jums kyla xp kiekis bei pinigai, naudokite komandą /autopilotas už tai gausite daugiau pinigų beto būkite pavalgę.Jei esate Vipas uždarbis padvigubėja.Visi pinigai keliauja į uždarbį kurį galite pažiurėti su komanda /uzdirbau ir nuo 18:00val galite pasiimti vyriausybėje kurią rasite parašę komandą /gps

 

3. Kai turėsite uždirbę pinigų,galėsite nusipirkti automobilį,pigiausi automobiliai yra nuo 3000 eurų,ir galėsite su juo važinėtis.

 

4.Ridos kėlimas: Tai paprasčiausias būdas užsidirbti pinigų,jums tereikia teleportuotis į Las Venturas miestą su komanda /tplv ir parašykite kad keliate ridą už 1k/km 2k/km arba kiek jums pasiulys ir sutikite,jums reikės važinėti aplink lv ratą,yra ir ls ratas. Po kokios 1 valandos pamatysite kad jau susidarė nemaža suma pinigų kuriuos uždirbote.

 

5.Verslas: Verslą reikia pirkti už valiutą,apie valiutą ir kaip ją nusipirkti rasite Sarg.lt forume.Nusipirkę valiutą,jums į minutę eis tam tikras kiekis pinigų jeigu esate vipas pinigai didės dvigubai.Galite keisti Valiutos nustatymus ir padaryti kad eitų daugiau pinigų parašykite komandą /Verslas

 

6. Darbai su pakvietimu: I šiuos darbus galite patekti per forumą,kuriame reikia užpildyti anketą ir jums praneš ar patekote ar ne,bet yra atrankos žaidime ir turite nuvažiuoti i tam tikrą vietą ir jums darbo direktorius arba pavaduotojas uždavinės klausimus kuriuos turėsite atsakyti,apie darbus galite pasimokyti Sarg.lt forume ir jei pateksite į darbą,čia turėsite klausyti direktorių bei pavaduotojų ir dirbti pagal taisykles.

 

Tikiuosi šiektiek padėjau naujokams,Jei patiko +Rep :)

Sėkmės žaidime! :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...