Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Zydriux_Elegy

[PAMOKA] Kaip apsaugoti savo acc nuo pavogimo?

Rekomenduoti pranešimai

Kaip pastebėjau,labai padaugėjo acc pavogimų,taigi siūlau jums apsisaugoti.

PIRMAS PATARIMAS. Visų pirma, tai siūlau naudoti kokią nors antivirusinę, geriau NOD32 arba AVASTO, nes šios antivirusinės, asmeniškai man, geriausia tvarko visokius keylogerius ir panašiai, paprasta bei patogu naudotis. Žinoma dar todėl, kad jos negalima atjungti(Nesakysiu so kokiom programom tai daroma, nes gali būt bėdų) Manau su tiek informacijos pradžiai užteks.

ANTRAS PATARIMAS. Visada žiūrėt ką siunčiat iš kur siunčiat ką siunčiat, nesvarbu, ar ten paint, ar ten screenas ar panašiai, jeigu "hackeris" nedurnas, tai mokės įkišt ir į tokius nieko įpatingo neturinčius failiukus.. Jeigu siunčiates iš forumu žaidėjų ar panašiai, naudot online scannerius, veiksmingumas mažas, bet vistiek gal pasiseks pagaut kokį mažą virusiuką.

TREČIAS PATARIMAS. Žiūrėt failo dydį, kurį siunčiates. Dažniausiai keyLogeriai užima nedaug(Iki 1MB). RAT'ai(Iki 14MB) CG(Gali būt įvairių dydžių)

KETVIRTAS PATARIMAS. Nepasitikėt bet kokiais žmonėm.

Čia buvo keli, svarbesni patarimai, dabar išvardinsiu smulkmenas:

1.Dauguma keylog'erių nenaudoja "Lietuviškų raidžių", vietoi jų rašo tiesiog heroglifus, todėl visokiuose /klausimas ar pasworduose siūlitina naudoti lietuviškas raides.

2.Dar kart pakartosiu, nepriiminėkit bet kokių failų.

3.Naudokit slaptažodžius, kurie turi tiek raidžių, tiek skaičių. Nenaudokit tokių kaip: asas ; usius ar panašiai. Naudokite 3gIu73(eglute) ar panašiai.

4.Nedalinkit savo paskyros duomenų.

O ką daryt, kai jau keylogeris ar panaši pieva jūsų kompe:

SVARBIAUSIA YRA TAI, kad niekur, dar kart kartoju NIEKUR neprisijunginėtumėt, keylogeris kas tam tikrą laiką duodą tik screeną jūsų ekrano ir tai ką rašot ir kokioi programoi. Kai jaučiat, kad kažkas yra jūsų kompe, NIEKADA niekur neisjūnkit prie savo acc, tai galėsit daryti tik tada, kai padarysit mano kitus nurodymus.

Antra, jeigu jūsų antivirusinė yra bloga, tai tiesiog atsisiūskit ESET ONLINE SCANNER , nes su juo geriausia yra gaudyt tokius, save vadinančius hackerius(Aš juos vadinu lašarom)

Patikrinę su ESET ONLINE SCANNER ir pratrynę virusus, jūsų kompas bus saugus.

Jei patiko, +Rep :14_relaxed:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 3 minutes(-ių), Dede_Klerikas rašė:

Gerbiu šitokius žmonės! Dabar manau pamažės acc vagysčių, be to būkit tirkai atsargūs, ir žiūrėkit ką siunčiat! :)

Ačiū :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...