Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Tony_Smoke

[ĮGYVENDINTA]

Ar tai reikalinga?  

60 balsai(-ų)

  1. 1. Ar tai reikalinga?

    • Taip, žinoma
    • Prieš, argumentuosiu komentaruose kodėl.


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, taigi šovė sakyčiau visai gera idėją į galvą ir iš karto skubu ją pasidalinti su jumis. Iš karto sakau, būkit mieli ir nespauskit prieš neperskaitę visko ką parašiau ir būtų gerai jog turėtumėte, bent vieną argumentą kodėl šito neverta padaryti.

Taigi idėja skambėtu taip - Gaudome bėgly jis bėga apie 15 min pamato, kad jam nebėra šansu pabėgti ir jis pabėgą į savo bazę, t.y į gaujų ar mafijų interjerą, tuomet prasideda automatinis skaičiavimas t.y, kai įeiną bėglys į interjerą į kurį teisėsaugai patekti neįmanomą (išskyrus bugintis) prasideda skaičiavimas kurį rodo visai teisėsaugai specialiu šriftu ir spalva, idėja prasideda ties šią vietą, kai praeitu po skaičiavimo tam tikras laikas pvz: 5 min, tuomet galėtu susirinkti SWATAI, atvykti prie tos mafijos ar gaujos interjero durų ir parašyti /bomba, turėtu būti šalia apie 5 swatus, kad tai būtų galima padaryti, kadangi bombą galės padėti tik swatai, tai tegul tik jie tegali patekti ir į vidų. O kada būtų galima bandyti įsilaužti rašytu čhate. Viskas atrodytu taip - Bėglys [123] Jonas_Jonukas pabėgo į GS interjerą, įsilaužti S.W.A.T galės bandyti po 5min. Ir taip rašytu kas 1 min. Žinoma, kad būtų įdomiau šia bomba galėtu numinuoti tos mafijos ar gaujos valdžia t.y - direktorius, pavaduotojas ir įgaliotiniai. Dėkui kas perskaitėte.

Pridedu: Taip pat galėtu įsilaužti ir į garažus, kiek žinau, kai direktorius pavaduotojas užrakina nebeeina išlaužti.

 

Šios idėjos privalumai - 

1. Daugiau veiklos SWATAMS.

2. Niekam manau ši idėja netrukdytu, būtų tik įdomiau.

3. Ši idėja skirta tik SWATAMS.

 

Balsuokite/komentuokite.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 17 minutes(-ių), Ernestas_Acer rašė:

Pries ir taip begliam sunku pabegti

Yra pasakes vienas žmogus (labai geras bėgikas), cituoju - Nemoki bėgti ir nebėk. A.B. O per šį atnaujinimą niekas nenukentėtu tiesiog atsirastu daugiau veiklos tiek swatams tiek mafijom/gaujom. Galėtumėte dėti visokias barikadas statyti lankus ir šaudyti tuos swatus, gali daug ką išmastyti reikia tik valios ir noro, o dabar šis tavo pasakymas ir taip sunku pabėgti, nieko neįrodo. Tai man tokių pasakymu neužtenka, laukiu rimtesnių argumentu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 9 valandas(-ų), Ernestas_Acer rašė:

Pries ir taip begliam sunku pabegti

Teisėsaugai ir taip sunku gaudyt. Aš va galiu pasigaut /bega ir pabegt i koki tb interjera net nebudamas tb gaujoj ir viskas. Teisėsauga negali patekti ten.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...