Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

asd

[Įgyvendinta] Pasiūlymas Apsaugai.

Reikia?  

50 balsai(-ų)

  1. 1. Reikia?



Rekomenduoti pranešimai

Taigi, padirbus apsaugoje pastebėjau tokį dalyką. Saugant žmogų tam tikra suma pinigų, kurią gauni už saugojimą eina į rankas. Ir mano siūlymas būtų - kad pinigai, kuriuos gauni už žmogaus saugojimą ( būtent už saugojimą, o ne važinėjimą su darbine mašina )  eitų ne į rankas, o į uždarbį. Būtų iš ties geriau, kadangi galima būtų kaupti didesnį uždarbį. Arba tiesiog leisti apsauginiui rinktis per /nustatymai, nori, kad pinigai eitų į uždarbį ar į rankas. Naudinga taip pat ir naujesniems žaidėjams, kurie neturi verslų ir uždarbis greičiau kiltų.  Būtų malonu, jei parašytumėte savo nuomonę į komentarus. ( Argumentuotai, kodėl taip, kodėl ne ) 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 9 minutes(-ių), Vika_Wayy rašė:

Taigi, padirbus apsaugoje pastebėjau tokį dalyką. Saugant žmogų tam tikra suma pinigų, kurią gauni už saugojimą eina į rankas. Ir mano siūlymas būtų - kad pinigai, kuriuos gauni už žmogaus saugojimą ( būtent už saugojimą, o ne važinėjimą su darbine mašina )  eitų ne į rankas, o į uždarbį. Būtų iš ties geriau, kadangi galima būtų kaupti didesnį uždarbį. Arba tiesiog leisti apsauginiui rinktis per /nustatymai, nori, kad pinigai eitų į uždarbį ar į rankas. Būtų malonu, jei parašytumėte savo nuomonę į komentarus. ( Argumentuotai, kodėl taip, kodėl ne )

Seniai, daug kam siūlyta idėja daug darbams kad per nustatymus nes tie kurie neturi verslo, Sunkiai uzdirba ta pinigą. Gal @Admin_Bumeris atsižvelgs į tavo pasiūlymą. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...