Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Titanz_Joker

Ginklo licencija

BALSAVIMAS  

52 balsai(-ų)

  1. 1. Ar reikia šio atnaujinimo?



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. Aš ir vėl grįžtu prie savo idėjos dėl padirbtos ginklų licencijos, kurią būtų galima nusipirkti iš ginklų prekeivių. Noriu pakoreaguoti idėją.

 

Čia buvo visa senesnė idėja kurią buvau papostinęs kas dar nematė:

Spoileris

Sveiki. Kai buvo atnaujinta versija su teisėmis, jog gali sumokėti daugiau, bet nelaikyti egzamino - man į galvą šovė idėja.



Pasiūlymas toks:

Praradus ginklų licenciją, ją bus galima nusipirkti iš GP (dėl kainos realiai nespėjau pagalvoti tiksliai, bet tarkim dabar, kaina būtų 200k) ir nereikėtų laikyti to "egzamino" ginklų parduotuvėje.
Bet šis pasiūlymas nesibaigia ties tuo. Teisėsauga, o mano manymu tik 
S.W.A.T. (nes jie ir taip neturi veiklos ir atnaujinimų. Manau tai būtų jiems pats tas) galėtų tikrinti ar žmogus turi legalią ar nelegalią ginklų licenciją su komanda /gunlic. Jei žmogus turi nelegalią ginklų licenciją, S.W.A.T. arba kitas teisėsaugos narys (gal kokio bendro reido metu) turėt teisę tą licenciją atimti, bei bus uždėti nuo 30-60 star ( čia tik pamastymas galit komentaruose siūlyti dėl star)

Kokia iš to nauda?:

- GP galimybė gauti daugiau pinigų ir iškvietimų.
- Žaidėjams galimybė praradus ginklų licenciją, ją gauti greitu būdu nelaikant egzamino ir toliau tęsti savo veiklą.

- Žaidėjai kurie dažnai praranda ginklų licenciją ir jiems ji jau kainuoja daug, gaus būdą kaip prasisukti pigiau (aišku patys rizikuodami gauti stars nuo pareigūno)
- 
S.W.A.T. gautų naują, unikalią veiklą, kurios LABAI TRŪKSTA.

 

KOMENTUOJAM/SIŪLOM/KRITIKUOJAM/BALSUOJAM

 

 

Kodėl po gun - lic atnaujinimo manau, kad dar reikia šio?:

 

 - Gerai, dauguma sako, kad dabar kai net nebereikia laikytis egzamino, ši idėja yra nebereikalinga. Anaiptol, nevisi pagalvoja, kad kainos dėl gun-lic kai kuriems yra labai didelės, nes tam tikri žaidėjai mėgsta pasiplėšyti su teisėsauga. Esmė būtų ta, kad perkant iš ginklų prekeivio, gun-lic kaina visiem būtų vienoda, nepriklausomai kiek kartų tą ginklų licenciją praradai (neskaitant to, kad esi naloge arba paslaugose) nes yra tekę pažinti žaidėjų, kuriems ginklo licencija kainuoja jau net 1m ir kai ją vėl reikia laikytis, iš ir taip, dažniausiai, deficitinio biudžeto nieko nelieka.

 

Tai kaip ten būtų su S.W.A.T. tikrinimais?:
 

- Mačiau, komentaruose, jog žmonės rašė, kad nesamonė būtų jei S.W.A.T. galėtų tikrinti ginklų licenciją be jokios priežasties. Pagalvojus ir paskaičius komentarus nusprendžiau, kad S.W.A.T. galėtų tikrinti ginklų licencija kai būtų uždedamas įtarimas už ginklo rodymą. Tada uždėjus už ginklo rodymą būtų naudojama komanda /gunlic, ir jei žaidėjas būtų su padirbta ginklų licencija uždėtų 30 star ir konfiskuotų ginklus automatiškai.

 

ARBA

 

Į galvą buvo šovusi idėja, kad panaikinus ginklų licencijos reikmę turėti ginklų gali irgi būti nebloga idėja.

Kaip tai veiktų?:

- Tarkim, iš žaidėjo yra atimama ginklų licencija ir ginklai. Žaidėjas gali nusipirkti ginklų, bet S.W.A.T. patikrinus su komanda /gunlic ar jis turi ginklų licenciją - jam neturint užsidėtų 60 star (kad nedingtų būtinybė pirkti gun-lic).

 

BET KURIUO ATVEJU: pagavus be licencijos arba su padirbta būtų prirašyta per /nubaudimai lentelės.

 

KOMENTUOKITE/ARGUMENTUOKITE/BALSUOKITE

 

Ačiū jums už jūsų skirtą laiką.

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pilnai sutinku su tavim žmogau, nes , manau kaip tik po biški atsigavinėtu serverio ekonomika. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 4 minutes(-ių), Vince_Escabo rašė:

Jokeri vėl tu su savo senu pasiūlymu. Bet ši karta geresni . Tikrai už , būtų S.W.A.T veikla aktyvesne ir įdomesne. (Nes jiem amžinai trūksta kaš ko.)

Ir @Admin_Bumeris galėtu įdėt atskira nubaudima į /nubaudimai. @Titanz_Joker

 

Jo norėjau tą parašyt bet pamiršau

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Labai nuostabi įdėja, swat veikla pagyvintu labai, dar su swat rangais kažka butu galima pažaist, ar kad ir pliusus gaut už radima be licenzijos ar su padirbta, bei patiem žmonėm, kurie neturi daug pinigu su rizika galima butu su netrika gun lic eit šaudyt. Tačiau jai ir įgivendins reiktu padaryt, kad teisėsauga negalėtu pirkti nelegaliu gun lic. Tikiuosi įgivendins šia situacija. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...