Eiti į turinį
Vasia_Carter

Cosa Nostra direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

JJtBCR3.jpg

 

Sveiki, buvo renkamas naujasis „Cosa Nostra“ mafijos bosas, nes ankstesnysis, Paulius_Sfit atsisakė savo pareigų jose išbuvęs lygiai mėnesį. Sulaukėme 13 anketų iš kurių išrinkome 4 kandidatus. Gaila, tačiau rinkimai nenudžiugino ir 2 kandidatai visiškai nepatenkino lūkesčių, todėl kova dėl mafijos boso posto vyko praktiškai tarp 2 kandidatų apie tai - žemiau:

 

Augis_Vega - Anketas pildyti moki ir tą įrodei jau ne pirmą kartą. Pradėjus stebėti pirmąjį vakarą buvai pražaidęs apie 2 valandas. Dirbai „The Ballas“ gaujoje, bet… Lygiai taip pat, kaip ir praeituose rinkimuose pasielgei labai keistai - užpildęs į mafijos boso postą iš pirmo tryneisi prie namo, kuriame turėjo vykti atranka į kariuomenę, o galiausiai nuėjai į tolimųjų reisų vairuotojus. Nusprendėme dar nenutraukti tavo stebėjimo ir pasižiūrėti, kuo užsiimsi dirbant TRV, bet nieko ypatingo neparodei: vežiojai krovinius, tiesiog važinėjai su sunkvežimiu. Kitą kartą pildydamas į direktoriaus pareigas pagalvok ko labiau nori - mafijų / gaujų valdžios, ar toliau bėgiot iš vieno darbo į kitą ir negaišk nei mūsų nei savo laiko.

 

Korne_Joci - Anketa nebuvo pati geriausia, bet buvo pakankamai nebloga, kad patektum į kandidatus. Prieš pasirenkant kandidatus sklido įvairūs gandai, kad už šią paskyrą žaidžia ir kiti asmenys, bet negavę konkrečių įrodymų davėme tau šansą kandidatuoti į direktoriaus pareigas. Pirmojo stebėjimo metu buvai pražaidęs daugiausiai iš visų kandidatų - net 500 minučių. Dirbai FTB agentu, San-Fierro mieste gaudei bėglį. Antrąją stebėjimo dieną tavo veikla nesikeitė - su kolega važinėjotės Los-Santos miesto gatvėmis, vėliau gaudei bėglį, ieškojai narkotinių medžiagų pas serverio žaidėjus. Darbas teisėsaugoje neleido tau atsiskleisti kaip nusikalstamojo pasaulio atstovui, todėl sekantį kartą pildydamas į mafijos ar gaujos vadovo postą, pagalvok kuris darbas yra tinkamesnis atsiskleidimui. Sėkmės kitą kartą.

 

Lukas_Swageris - Anketa buvo geriausia iš visų kitų kandidatų, o ir mafijose / gaujose nebuvai naujokas, todėl nesunkiai patekai į kandidatų sąrašą. Pradėjus Tave stebėti buvai pražaidęs net 350 minučių. Dirbai „The Ballas“ gaujoje, dalyvavai bendroje „The Ballas“ ir „Immortal“ grupuočių organizuojamoje veikloje: užtvėrę kelią San-Fierro mieste žudėte visus pravažiuojančius, vėliau su ta pačia kompanija užėmėt vyriausybę. Stebint Tave antrąją dieną - tiesiog sėdėjai mašinoje, keleivio vietoje ir kėleisi savo aktyvumą, o atsijungus tavo vairuotojui likai stovėti AFK ant kelio, o vėliau ir per /vip ieškojai „pas ką g“ ir vėl sėdai į keleivio vietą keltis aktyvumo. Atkritus pirmiems dviems kandidatams turėjai puikius šansus užimti direktoriaus pareigas, bet nesąžiningas aktyvumo kėlimasis sėdint mašinoje ir veiklos stoka pakišo tau koją. Sėkmės kitą kartą.

 

Borislav_Ivanov - Štai ir naujasis „Cosa Nostra“ mafijos bosas. Anketa paprasta, bet neprasta, joje išdėstei visas reikiamas mintis. Patirties turėjai nedaug, vos 100 tūkst. mafijų / gaujų XP, tačiau jau esi įrodęs, kad gali valdyti mafiją ir šiose pareigose išbūti reikiamą laikotarpį, todėl nutarėme duoti tau šansą. Pradėjus tave stebėti buvai pražaidęs ~ 200 minučių. Dirbai „Cosa Nostra“ mafijoje, treniravaisi /tpdm arenoje ir buvai padaręs ~ 10 tūkst. žalos. Antrąją dieną vos tik prisijungęs į žaidimą keliavai į /tpdm areną, o manęs prašei, kad paskelbčiau per /d apie tavo šaudymasi joje. Kiek vėliau persikėlei į klubų karus, kur padėjai savo klubiečiams apsiginti nuo kito klubo puolimo. Sėkmingai tą padarę vėl šaudeisi /tpdm arenoje. Pagirtina, kad vos tik tavo bendradarbiai per /r paprašė pagalbos, tu iškarto padarei /tpd ir padėjai jiems apsiginti nuo teisėsaugininkų. Sąžiningai - tavo veikloje trūko įvairovės ir veikla buvo nuobodoka, tačiau niekad nepaleisdavai ginklo iš rankos. Tai, kad tavo konkurentai pasirodė prasčiau už tave tau lėmė pergalę šiuose rinkimuose. Linkime sėkmės ir sąžiningų karų.

 

Naujasis „Cosa Nostra“ mafijos bosas - @Borislav_Ivanov. Sveikiname !

 

553011584d78bfefe505d1b81a54c402356.png

 

 

DPKT / NGPT

  • Už 32
  • Prieš 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...