Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

,,Taksi II-osios firmos“ direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Labas tiems, kurie skaitot šią direktoriaus apžvalgą. Ką galiu pasakyti.. Rinkimai nebuvo tokie, kokių tikėjausi dėl įvairių aspektų.. Pirmiausia, kuo turėčiau pasidžiaugti, tai turbūt tuo, jog į šias pareigas pildė visai daug žaidėjų. Anketų buvo per tris puslapius, įvairaus plauko.. Pildė ir naujokai, ir šiek tiek patyrę ir jau sakykim ,,veteranai“. Kadangi pirmasis įspūdis susidaro perskaičius anketą, tai šį kartą nutiko kuriozas.. Anketų autoriai, kurie privertė mane anketas skaityti net po kelis kartus, buvo ne taksistai, ne mechanikai, ne reporteriai, o teisėsaugos nariai.. Kas galėjo pamanyti, kad šį kartą į būtent šias pareigas, pildys tiek daug teisėsaugos atstovų? Perskaičiusi visas anketas, iš pradžių, atsirinkau pakankamai daug žmonių.. Jų buvo bent devyni.. Pradedant visiems puikiai žinomu Khai_Offline, Ricardu_Zuisliui, Benu_Empty, Luku_Green, Krokodilu_Dandžiu ir panašiai.. Tačiau anketas skaitant dar ir dar, dėliojant pliusus bei minusus, pastebėjus, kad nesąžiningai renkami iškvietimai, galiausiai pasilikau tik keturis kandidatus, prie kurių ir keliaukime. Bet vis dėlto,  leisiu sau pasakyti vieną dalyką.. Nežinau iš kur susidariusi nuomonė, kad pildant į direktoriaus pareigas užtenka prasėdėt prie sampo 5-6 valandas, pastoviai daryt tą patį ir tu jau būsi direktorius? Nepykit, bet rutina, ta pati veikla kiekvieną dieną nesudaro tokio gero įspūdžio, kokio galbūt jūs norite. Esmė ne pražaistos minutės.. Svarbiausia kokybė ir ką jūs per pražaistą laiką parodot. Jeigu prasėdėsit žaidime 500-600 minučių, rinksit vien baudas, iškvietimus ir nieko daugiau, tai gerai, tai parodys, kad jūs gebat ir netingit, bet tai neparodo jūsų plačiu profiliu, ką mes norim išvysti.. Žodžiu, nepamokslauju.. Ir kitą kartą, prieš pildydami į direktoriaus pareigas, susivokit, į kokį darbą pildot, ir kuriame dirbat jūs.. Nes galbūt čia veiklos skirtingos ir jei darysit tik tai, kas aktualu jūsų darbui, gal to bus per maža.

 

 

@Edel_Reid– Žaidime, kaip ir Eimantas_Remix, dirbi ,,SWAT‘uose“, patirties iš visų kandidatų, turi mažiausiai, tačiau tavo anketa, galiu pasakyti, buvo pati geriausia. Skaičiau ją gal kokius 3 kartus, patiko tavo idėjos ir tai, kaip sutvarkytum ,,Taksi II-ąją firmą“, jeigu gautum direktoriaus pareigas. Pirmąją stebėjimo dieną sutikau tave žaidime per pietus, važinėjai su darbine mašina po /tpdrag, /tpls, tačiau ilgai žaidime neužsibuvai ir atsijungei. Vėliau, sutikus tave žaidime, mačiau, jog važinėjai su darbiniu transportu ir ieškojau, ką galėtum nubausti. Galiu pagirti už tai, jog geriausiai laikeisi K.E.T, o dar vienas pliusas, jog rodei posūkius. Todėl galiu daryti išvadą, jog suvokei į kokio darbo direktoriaus postą pretenduoji ir atlikai ne tik tai, kas priklauso teisėsaugininkui, tačiau ir laikeisi kelių eismo taisyklių, naudojaisi posūkiais. Vakarop tavęs nesutikau, tačiau patikrinus per parašus mačiau, kad pražaidei apie 118 minučių. Antrąją stebėjimo dieną, kai prisijungiau, mačiau, jog važinėjai su darbine transporto priemone, vėliau nuvykai į /tpls grubiai kirtai kelią per paplūdimį, po kiek laiko sugalvojai įsijungti švyturėlius, nuvykai prie kažkokios parduotuvėlės ir stovėjai ten keletą minučių, po to vėl pasiėmei darbinį transportą ir pradėjai gaudyti bėglį. Taip pat, mūsų keliai susidūrė dar ir vakare, prisijungei, sėdai į darbinį transportą, gaudei bėglį, važinėjai po San Fierro miestą ir atsijungei. Vakare dalyvavai veiksme, vyriausybėje, kai TB ir IMM buvo užėmę vyriausybę ir norėjo išpirkos. Tave buvo labai sudėtinga stebėti, kadangi tai prisijungdavai, tai atsijungdavai, truputi pavažinėdavai ir vėl dingdavai. Kiek mačiau, tai turėjai pakankamai didelį pingą ir lostą nemažą, tai galbūt tave ddosino ir tai sutrukdė normalia veikla užsiimti ir parodyti save.  

 

 

@The_Bass – Žaidime dirbi ,,Taksi II-oje“ firmoje, taksisto patirties turi kone daugiausiai, apie 460 tūkstančių. Anketą parašei tvarkingą, kurią buvo įdomu skaityti. Akcentavai anketoje, kad suburtum tokią komandą, kuri būtų kvalifikuota,  tinkamai mokėtų bendrauti su klientais ir panašiai. Pirmąją stebėjimo dieną, veikla, kuria užsiėmei buvo ta, jog stovėjai prie /tpsf bokso salės, arba prie San Fierro ligoninės, laukei klientų, kol jie įlips į tavo ,,Cheetah“, arba ėmei iškvietimus, kai serverio žaidėjai kvietė ,,Taksi“. Galiu pagirti dėl to, kad moki naudotis keybinderiu ir atvykęs pas klientą visada pasisveikindavai, pristatydavai save ir paragindavai įlipus užsisegti saugos diržą. Bet vis dėlto, pastebėjau ir trūkumą, kad kartkartėmis nesilaikydavai K.E.T, nors tavo atveju, kai dirbi taksistu, kelių eismo taisyklių laikytis turėtum visada. Apie vidurnaktį mūsų keliai žaidime ir vėl susikirto, tačiau tavo veikla nepakito. Darei lygiai tą patį, ką ir dienos metu, sėdėjai savo baltame ,,Cheetah“,  budėjai prie sf bokso salės ir laukei klientų. Tavo aktyvumas buvo apie 200 minučių, paėmei 35 iškvietimus ir nuvežei apie 42 klientus. Antrąją stebėjimo dieną Jūs ir vėl darėte lygiai tą patį, ką ir pirmąją stebėjimo dieną. Stovėjai San fierro mieste prie bokso salės, laukei klientų, o turėdamas galimybę, kai kas nors kviesdavo taksi, kuo greičiau sureaguodavai ir vykdavai pas klientus. Daugiau tavęs žaidime nesutikau, tačiau patikrinus tavo aktyvumą jis buvo apie pražaistų 215 minučių, paimtų ~50 iškv ir nuvežtų 47 žmonių. Ką galiu pasakyti, suvoki, kas yra taksi darbas, kaip čia viskas turi vyti, tikrai turi, net neabejoju, kad susitvarkytum su šiomis pareigomis, tačiau man pritrūko veikos įvairovės, nes tave stebėti buvo pakankamai nuobodu. Jeigu būdavo taip, kad 2 iš 4 kandidatų būdavo online vienu metu, ir būdavai tu, tai man net nereikėdavo tavęs stebėti, nes žinodavau, ką tuo metu veiki, o patikrinus, neklysdavau, nes stovėdavai prie sf bokso salės. Žodžiu, patarimas ateičiai, paįvairink savo veiklą, nes ne vien minutės, iškvietimų ėmimas leidžia susidaryti įspūdį apie žmogų ir tai, ką jis geba.

 

@Eimantas_Remix  – Parašei vieną iš įspūdingiausių anketų, kurią skaičiau praktiškai netekusi žado, nes mintis gebi dėlioti aiškiai, įdomiai, nešokinėji nuo vieno prie kito, todėl tavo anketa ,,užbūrė“ ir nieko nelaukusi įtraukiau tave į kandidatų sąrašą. Žaidime dirbi ,,SWATu“, o taksisto patirties turi sukaupęs apie 250 tūkstančių. Pirmąją stebėjimo dieną, kai prisijungiau, mačiau, jog laukei bėglio ,,The Ballas“ gaujos zonoje, vėliau važinėjai su darbine ,,Burrito“. Nepatiko tai, jog sukdamas į kairę nepraleidai važiuojančio ,,Hot dog“ autobusiuko, atsitrenkei į jį, ir po to sudėjai jam star už chuliganišką vairavimą. Po kiek laiko atsijungei. Po to prisijungęs vėl sėdai į ,,Burrito“, važiavai link WC, bet prasidėjo veiksmas LV ofise, tai prisijungei prie kitų teisėsaugos sričių ir šaudėt gaujinius bei mafijozus. Pasibaigus veiksmui vėl sėdai į darbinį transportą ir patruliavai serverio gatvėmis. Ko gero tau kelių eismo taisyklės nelabai galioja, aišku, grubių pažeidimų nedarei, tačiau važiuodamas daužei stulpus, kirsdavai kelius, važiuodamas kelkraščiais, apsisukdavai vidury gatvės, taip sukeldamas avarinę situaciją kitiems žaidėjams. Vakarop tavo veikla nesikeitė kaip ir dieną, taip ir vėlyvą vakarą, tu važinėjai su darbiniu ,,Burrito“, patruliavai miesto gatvėmis, rinkaisi baudas. Mačiau, jog kartu su teisėsauga dalyvavai dar ir Sarg.lt banko pinigų atgrobime. Patikrinus tavo aktyvumą, jis siekė apie 600 minučių, buvai surinkęs apie 70 baudų.  Antrąją stebėjimo dieną tavo veikla nepakito kaip ir tavo konkurento The_Bass. Tik tiek, kadangi tu dirbi teisėsaugoje, tai atlikai teisėsaugininkui skirtus darbus. Dažniausiai patruliavai su ,,Burrito“, rinkaisi baudas, padėjai gaudyti bėglius arba būdavai afk ,,SWAT“ afk būdelėje. Vakarop dalyvavai su savo kolegomis treniruotėje A51 zonoje. Antrąją stebėjimo dieną pražaidei virš 700 minučių, paėmei apie 20 baudų. Apibendrinus viską galiu pasakyti tik tiek, jog jeigu dabar rinkčiau teisėsaugos direktorių, tai ko gero nušluostytum visiems nosis ir valdžią pasiimtum be problemų.. Tačiau, kadangi dabar renkamas ,,Taksi II-osios firmos“ direktorius, tai man norėjosi šiek tiek įvairesnės veiklos, o ne didelio skaičiaus minučių, surinktų baudų ir tiesiog patruliavimo.

 

 

 

@Ernis_Cmuok –  Pradėkim nuo tavo anketos. Parašei tvarkingą, pakankamai ilgą anketą, kurioje pristatei savo praeitį, kai teko direktoriauti, pristatei keletą naujų idėjų, kurios man visai patiko. Nepilstei iš tuščio į kiaurą, o surašei viską glaustai, aiškiai, žinodamas, ką nori pristatyti ir kaip pateikti. Visa tai leido suprasti, kad esi užtikritnas savo sprendimu bei noru, vėl grįžti į valdžią. Pirmąją stebėjimo dieną, kai prisijungiau  vakare, mačiau, jog stovėjai afk PD bazėje, o po to atsijungei. Po kiek laiko prisijungęs sėdai į darbinį transportą, važinėjai San Fierro miesto gatvėmis ir tikrinai serverio žaidėjus, ar jie turi vairuotojo pažymėjimus. Po kurio laiko, kai ši veikla tau pabodo, pasislėpei ir ėmei matuoti pravažiuojančių automobilių greitį. Po to, kai tave nušovė civilis, persirengei į limuzino vairuotojo skiną, iš KMA pasiėmei savo ,,Sultan“ ir apsimetei, jog dirbi ,,Taksi“, vežei serverio žaidėjus į jų norimas vietas visiškai nemokamai. Ko gero vienintelis iš kandidatų nustebinai tokia savo veikla. Taip pat, džiaugiausi, kadangi važinėdamas su ,,Fake Taksi“ nepamiršai, kas yra kelių eismo taisyklės, neužmiršai, kad transporto priemonėje yra tokie dalykai, kaip posūkiai ir sukdamas į kairę arba dešinę, įjungdavai atitinkamą posūkį. Įlipus serverio žaidėjui būdavai mandagus, paklausdavai, kur jie nori keliauti, o atvykus į galutinę stotelę palinkėdavai gero vakaro. Galiausiai, nuvykai į šratasvydį, kur šaudeisi su kitais serverio žaidėjais.  Gražu buvo žiūrėti tavo dialogą su naujoku, kuris bandė surasti savo transporto priemonę. Patiko tai, jog net nedirbdamas taksistu, turėjai kantrybės lakstyti praktiškai po visas serverio KMA, kol galų gale žaidėjas rado savo transportą. Be viso to, visos kelionės metu atsakinėjai į jo užduodamus klausimus ir buvai mandagus. Po to važinėjai su ,,Bullet“, stebėjai miestą, o pamatęs, kad vienas civilis šaudo į kitą, nieko nelaukei, padarei /tpd ir persirengęs į darbinę uniformą vykai į įvykio vietą, nubaudei kenkėją ir išvežei į kalėjimą. Viskas tuo nesibaigė, dar spėjai sudalyvauti Sarg.lt Banko pinigų grobime, kai buvo stengiamasi apiplėšti banką, tačiau Jūs su teisėsauga bandėte tam užkirsti kelią. Šią dieną pražaidei apie 200 minučių, susirinkai 19 baudų bei nuvykai į 12 iškvietimų. Antrąją stebėjimo dieną prisijungei vakarop, sėdai į darbinį transportą, pradėjai rinktis iškvietimus, baudas, vykai pas civilius, kuriems reikėjo pagalbos. Prie esančių šviesoforų /tpsf visada stengdavaisi sustoti, jeigu neskubėdavai į iškvietimą, šiandien taip pat neužmiršai apie posūkius ir juos visą laiką rodei, ko praktiškai nedarė tavo priešininkai. Žiauriai faina ir gražu būdavo žiūrėti, kai prieš sukdamas į kairę palūkėdavai ar neatvažiuoja priešinga eismo juosta automobilis, jei atvažiuodavo, sustodavai ir praleisdavai, ir tik tada važiuodavai. Visai kaip realiame gyvenime, o juk čia sarge visi ,,nahališkai“ vairuoja ir nesivargina praleisti kitų.  Po kurio laiko, kai susirinkai darbo minimumą, pasivažinėjai su darbiniu transportu, vėl sėdai į savo mėlyną ,,Sultaną“, kuris tau tarnavo kaip ,,Fake taxi“ mašinytė, budėjai prie San Fierro ligoninės ir laukei klientų. Bandei derinti policininko darbą su taksisto. Vienu metu laukdavai klientų sėdėdamas sultane, kitu metu jau darydavai /tpd ir persirengdavai į policininko uniformą ir vykdavai patruliuoti, daryti tvarką. Dalyvavai veiksme, kai TB ir IMM buvo užėmę vyriausybę ir norėjo 10m išpirkos. Šią dieną pražaidei apie 200 minučių, susirinkai 20 baudų ir panašiai iškvietimų. Apibendrinus viską galiu teigti, kad esi pasiruošęs ir vėl užimti valdžios kėdę, tikiuosi, kad tavo naujos idėjos atneš saldžių vaisių ir ,,Taksi II-oji firma“ bus prestižas ir čia visi žmonės norės darbintis ir teikti paslaugas serverio žaidėjams. Nenuvilk manęs, įgyvendink tai, ką užsibrėžei ir laikyk valdžią nemažiau, nei praėjusį kartą. Sėkmės. :)

 

 

1z2jfo8.png

  • Už 41
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...