Eiti į turinį
Vasia_Carter

"Grove Street" gaujos direktoriaus apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

AXMJdQ1.jpg

 

 

Sveiki, kurie skaitote apžvalgą į „Grove Street“ gaujos direktorių. Apie rinkimų eigą, tai galime pasakyti, kad atrinkome šį kartą trys žmonės galinčius kandidatuoti į gaujos direktorių. Kandidatai buvo stebimi dvi dienas bei išrinktas buvo tas, kuris geriausiai pasirodė per rinkimus. Štai kandidatai: 

 


Deividas_Pay – Buvai pirmiausias atrinktas kandidatas į gaujos direktorių, nes turi pakankamai metų ir nekartą teko tave matyti mafijų/gaujų rate kaip vieną iš protingiausių narių. Serveryje dirbai „The Ballas“ gaujoje, o norint pažiūrėti ką tu veiki, reikėjo palaukti ilgai, nes kažką labai ilgai darei /pzu. Patikrinus tavo aktyvumą, jis buvo netoli 100 minučių. Deja daugiau per pirmą stebėjimo dieną tu neprisijungei. Patikrinus tavo aktyvumą jis siekė 114 minučių. Antrą stebėjimo dieną, tavęs nepavyko sutikti. Kitą kartą pildydamas į direktorių būk aktyvesnis.

 


Nike_Eisma Esi žinomiausias ir rimčiausias kandidatas sugrįžti į tos pačios gaujos direktoriaus kėdę. Serveryje tenka tave kartais pamatyti, kaip tu rašai visiškai keistus dalykus per /vip ar kitus chatus. Draugai sakė, kad ir TeamSpeak‘e panašiai elgiesi ir esi narkomanas. Serveryje buvai bedarbis, tavęs ilgą laiką teko laukti serveryje, bet pagaliau pavyko tave sutikti vėlai vakare, tu buvai kalėjime ir lakstei po jį, kartais nueidavai AFK, bet vėl grįždavai ir vėl lakstydavai. Patikrinus tave /info buvai pražaidęs netoli 100 minučių. Išėjęs iš kalėjimo paprašei pakvietimo į „Grove Street“ gaują. Įsidarbinęs važinėjai su Freewaypo miestus, vėliau San Fierro prie šviesoforų pradėjai chuliganiškai elgtis ir padėjai kitiems nusikaltėliams išsigelbėti nuo teisėsaugos, o vėliau Los Santos mieste važinėjai ir paišei grafičius. Pažiūrėjus tavo aktyvumą, jis buvo 135 minutės. Tau kaip ir Deividui pritrūko aktyvumo ir veiklos, reikėjo ankščiau įsidarbinti į mafiją arba gaują.

 

 

Stoners_FamilyAnketą parašei į gaujos direktorių gerą mafijų/gaujų patirties ir supratimą taip pat turi. Tave galima būtų palyginti ir su dabartiniu „The Ballas“ gaujos direktoriumi Keilo_Dollar, nes tu irgi labai mėgsti pasiginčyti per /vip su kitais žaidėjais taip pat juos išvadindamas žodžiais dėl kurių kartais tenka pabūti tyloje. Serveryje dirbai „Cosa Nostra“ mafijoje, o po 00:00 jau teko matyti kaip rengi veiksmą mafijozams naktį. Dieną stebint tave, tu šaudėisi /tpdm zonoje ilgą laiką ir jau buvai dieną pražaidęs virš 100 minučių. Vėliau stebint tave, tu jau sėdėjai kalėjime, bet ten laiko veltui nešvaistei ir nuėjai pasišaudyti į kalėjimo dm. Pasišaudžius ilgą laiką, tau nusibodo ši veikla ir tiesiog lakstei po kalėjimą ir laukei, kol praeis laikas, kurį reikia atsėdėti. Išėjęs iš kalėjimo iškarto sėdai ant NRG motociklo ir važiavai į klubo veiksmą. Tavo atstovaujamas klubas laikė kitą klubą virš valandos laiko ir beveik nesigynė, bet tu vis tiek nuvažiavai į veiksmą. Ten prabuvai virš pusvalandžio, bet numirei. Atsiradęs San Fierro ligoninėj sėdai į Taxi automobilį ir nuvažiavai iki autobiz, ten atsikeldinęs savo NRG sėdai ant jo ir važinėjai. Netrukus gavai bėgą ir net negalvojai pasiduoti teisėsaugai, bet po kelių minučių tave sugavo SPD darbuotojas Arturas_Quick atlikęs įspūdingą šuolį nuo motociklo. Dedant tau star tu atsijungei, neaišku ar savo noru, bet iškarto prisijungei ir jau sėdėjai kalėjime ir buvai AFK, o padarius tave /info tu jau buvai pražaidęs netoli 200 minučių, o dar vakaras nebuvo atėjęs. Vėlai vakare vėl tave sutikau sėdinti kalėjime, tu stovėjai afk, nors laikas buvo praėjęs ir gavai kicką. Po kicko prisijungęs į serverį vėl sėdai ant savo NRG motociklo ir su juo važinėjaisi po miestus, o vėliau susitarei su naujuoju „Cosa Nostra“ mafijos krikštatėviu dėl priėmimo į mafiją. Su mafijos direktoriumi visi kartu susirinkot ant automobilio ir nuvažiavot į /tpdm pasišaudyti. Netrukus ten pasirodė ir veiksmo norintys „Immortal“ mafijozai, bet netrukus abi mafijos išsiskirstėt, turbūt dėl per didelio žmonių skaičiaus. Vėliau kiek kartų tave /pzu dariau tai veikla nesikeitė ir toliau dažniausiai važinėjai su NRG motociklu, kartais nulipdavai ir pašaudydavai kitus žaidėjus ir pravažiuojančius automobilius. Per visą šitą laiką pražaidei 370 minučių. Po vidurnakčio dar buvai trumpai prisijungęs ir šaudei žaidėjus. Dieną prisijungei po pietų ir vėl sėdai ant NRG motociklo, važiuodamas pro šoną padėjai man išsigelbėti nuo teisėsaugos, kuri labai lėtai dirbo. Padėjęs man sėdai į kalėjimą, bet ten laiko bereikalingai neleidai ir nuėjai pasišaudyti į kalėjimo dm, o patikrinus tavo aktyvumą, jis buvo netoli 100 minučių. Manau nekyla abejonių, kad šiuose rinkimuose tu tiesiog laiminėjai nuo pirmos iki paskutinės stebėjimo minutės. Sveikiname tave bei linkime gerų ir sąžiningų karų!

 

2dfac49764401460549f6a92405305c431.png

 

 

DPKT / NGPT

  • Už 35
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...