Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

The Ballas gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

7306ac0829e2650eb5269e294ae1292d823.png

 

Sveiki. Kaip jau greičiausiai supratote, buvo renkamas naujasis „The Ballas“ gaujos lyderis. Ankstesnysis, Keilo_Dollar buvo nušalintas dėl neleistinų modifikacijų naudojimų. Sulaukėme 14 anketų iš kurių išrinkome 3 kandidatus. 2 iš jų daugiau mažiau neblogai pasirodydavo praeituose rinkimuose, tačiau vienas iš jų smarkiai nuvylė ir dėl savo nelegalios veiklos atkrito jau pirmąją dieną ir dėl posto kovoti liko tik 2 kandidatai. Plačiau apie rinkimus – žemiau:

 

Deividas_Pay – Vos tik pradėję tave stebėti privalėjome nustoti tą daryti, kadangi mus pasiekė įrodymai, jog užsiimi nelegalia veikla, o tiksliau: už serverio pinigus kolegoms siūlei savo asmeninius daiktus. Direktorius taip elgtis neturi, todėl iškarto pralaimėjai rinkimus jiems vos tik prasidėjus.

 

Mafijozas_Baryga –  Nebloga anketa, nemenka patirtis mafijose ir gaujose, bei geras pasirodymas praeituose gaujos boso rinkimuose leido tau nesunkiai patekti į kandidatų gretas. Pradėjus tave stebėti atlikinėjai bausmę reklama kalėjime, tačiau ten tiesiog ilgą laiką stovėjai AFK. Stebint kiek vėliau – vaizdas nesikeitė. Išėjęs iš kalėjimo dviračiu važinėjai po Los-Santos gatves. Viskas pasikeitė antroje dienos pusėje: šaudei /tpdm arenoje, per /d aktyviai kvietei kitus serverio žaidėjus prisijungti. Vakare, deja, žaidime tavęs nebe sutikome. Tiek tavo paties, tiek tavo konkurento aktyvumai buvo panašūs, tačiau įvairesnė varžovo veikla nugalėjo prieš tavąją. Nenusimink ir mėgink sėkmę kitą kart.

 

The_Bass – Anketa geriausia iš visų pildžiusiųjų, mafijose ir gaujose taip pat neesi naujokas, todėl nesunkiai patekai tarp 3 kandidatų. Pradėjus stebėti tave dieną – šaudei /tpdm arenoje ir ten praleidai apie valandą. Vėliau atsijungei ir nematėme tavęs iki vakaro. Prisijungęs vakare buvai pražaidęs apie 2 valandas. Dalyvavai „Immortal“ mafijos organizuotame veiksme – puolėte savo amžinus priešininkus, laikėte beveik 2 valandas ir galiausiai gavote išpirką. Pagirtina, kad viso karo metu buvai prisijungęs, o ir kare atrodei neblogai – mirei vos porą kartų, aktyviai šaudei. Pirmąją dieną pražaidei vos 2 minutėm mažiau nei tavo rinkimų varžovas, tačiau veikla buvo kiek geresnė. Antrąją dieną žaidime tave sutikom pirmąjį, tačiau žaidime per ilgai neužsibuvai – prisijungęs vidurdienį į žaidimą jame praleidai ~ 15 minučių, tačiau laiką išnaudojai prasmingai – šaudei /tpdm arenoje, apmažėjus žmonių skaičiui pašaudei šiek tiek /tpsf sankryžoje ir galiausiai atsijungei. Įvairi, bet kokybiška, kriminalinė veikla nulėmė, kad šiuose rinkimuose triumfuoji būtent tu. NGPT / DPKT komanda linki sėkmės, bei sąžiningų karų. Nenuvilk !

 

2ed8pd0.png

 

DPKT / NGPT

  • Už 19
  • Prieš 4
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...