Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

The_RichKid

“Naujoko atsikėlimas“ #1 | #Cooler

Rekomenduoti pranešimai

KEQ8d2k.png

Sveiki visi, aš esu, Cooleris ir norėčiau pradėti savo tokias kaip ir istorijas, nuotykimus rašyti savo tėmoje - “Naujoko atsikėlimas“. Plačiau pasakius čia pasakosiu kuo dirbau, ką veikiu šitame projekte, ąk veiksiu bei kitus dalykus kuriuos žinosite vėliau!

KEQ8d2k.png

Jo, privariau prie pareigūno ir pradėjau daužyti jo car, mušti jį bei trukdyti darba, boom. Spėkit ką jis padarė? Uždėjo įtaryma už non rp, chuliganiškuma. Geriau būtu kaip naujokui atleides, bet ne. (Negailėstingas jissss) Sedėjau kalėjime virš 40min. nuėjau pažaisti žaidimuko - League of legengs, laimėjau per 30min ir žiūriu beliko 10min tai į šaradaisviedį nuvariau ar kaip anas jis vadinasi ir prabūvau tas 10min visai įdomiai.

KEQ8d2k.png

Next... Ixas? Pas naujoka? Ir jis dirba tik kurjėriu?? Iškur pinigai? Jooo, ixas, pas naujoka, ir jis dirba TIK kurjėriu? Iškur pinigai? Pinigai tai iš va tokių gerų žmonių kaip darbas, duoda, nuvažiuoja, laimingai gyvenam. x))) Bėje, už važinėjima duoda pinigų, nu o jeigu jau krizė, tai prie tų geresnių žmonių privažiuoji ir paprašai(PASIKLEUK NUOJAUTA). Gerų žmonių yra, tik reikia mokėt ieškot. Suradau, va draugelį, bando visur padėt kur tik eina, ir ačiū jam. Varysma daba visi sargiečiai nusipirkti pena. ( :D )

KEQ8d2k.png

Kaip ir manau visi pradėjo žaisti nuo draugų ar nuo klasiokų ar nuo kažko, tai pradėjau žaisti nuo draugo - @Laurynas_Kent  Viena diena atsisiunčiau gta san andreas, o apie sam dar nežinau, būvau toks retard, bet kita diena atsisiunčiau iš kažinau kur ir boom - veikia. Užrėkiau ant viso namo: Omg ir būvo 23h ir mama su tėvu nuo kompo tada vyjo   bet vis tiek bandžiau, susiradau kažkokiam sąraše lietuvos miestelių serverį. Prisijungiau boom, nušovė... Nu k. Ateinu kitą dieną į šulę visas toks ekstazijos apimtas ir omg toks, dar atsimenu 2 pastabas gavau tą dieną už svajojimą .Su sargiečiu varėm dm,bet ką aš be ginklis, bet pom yra tam kumšio jėga ir daužiau prie mento kol užcrashino.. Tada važinėjom su belekur kur purpuola . Kita diena jau atsikėliau 5h sakau mama, dar neisiu į mokykla, manęs kompas laukia. (nors mama miegojo ) nuėjau prie pc ir sako, varai nuo kompo, sakau bet mama.. Bet vistiek motinos balsas šaukia, tai reiškias čia liepimas, nuėjau gult  nuėjau į youtube ir parašiau sarg (googlėje) ir išmetė (Redtubės reklama) ir mama tokia varai *** staigia ** š lova . Užmigau, po mokyklos atėjau iškarto prie pc ir boom - pradėjau

lošti reklama serveryje .

KEQ8d2k.png

Važiavau su pd tr.priemone, priėjo prie manęs žmogus (Kažkoks, nebeatsimenu, bet ftb anas) sako davai padėk su pinigais, nu gerai. (Nieko nepajungęs krč nei fraps nei ką ir paspaudžiau,kad filmuotu, o aš nekreipiau į tai dėmėsio,kad pas mane OFF fraps ir bandicam. Nuvažiavom iki banko ,padaviau 50k  ir sakė gražins, laukiu 5min. Atlėkė kažkoks iš ftb/pd darbuotojų ar kieno ten - Nesuprasi ir priėjo surakino pridėjo FREE star ir užmušė,kad į kalėjima sedėčiau, good job... O tas suskis atsijungė ir taip neatgavau savo 50k€ :{.

KEQ8d2k.png

Ačiū,kad skaitėte!

Iki kito karto!

KEQ8d2k.png

Jeigu patiko, spauskit +REP!

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Damn kaip idomu.

Bent jau sakinius suformuluotum bei teksto stiliu pakeistum kad galima butu skaityt.

Jei nesugebi idomiai ir itraukianciai rasyt patarciau negadint savo bei kitu laiko ir eit toliau "mentus" dauzyt ir tiketis kad taves nebaus kadangi tu najokas.

 

P.S. Jei gavai free star, tam yra skirtos papeikimu skiltys.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...