Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

Cosa Nostra direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi skaitantys apžvalgą į „Cosa Nostra“ mafijos direktorių. Pildyti anketas į direktoriaus postą davėme daugiau nei dvi paras. Kandidatai buvo atrinkti trys ir stebimi dvi dienas. Bet galiausiai dar vienas kandidatas buvo atmestas ir rinkimų gale liko du. Direktoriumi tapo žaidėjas, kuris pasirodė stebėjimo metu geriausiai.

 

Stumu_Beleka - Anketas pildyti moki į direktorius moki mafijų/gaujų patirties serveryje turi ir supranti kaip kas ten vyksta. Taip pat su pirma paskyra buvai šios mafijos direktoriumi bei pavaduotojumi. Serveryje dirbai „Grove Street“ gaujoje, o tave pavyko serveryje sutikti tik vėlai vakare. Šaudei klubo veiksmui besiruošiančius žaidėjus ir visaip kitaip bandei jiems trukdyti, o už kelių minučių jau tave vežė FTB darbuotojas į kalėjimą, nes buvai nusižengęs teisėsaugai. Kalėjime laiko nešvaistei ir nuėjai pasišaudyti į kalėjimo šratasvydį. Nors ten buvo oponentų tik vienas, kitas, bet jie ten ilgai neužsibuvo. Dar problema buvo, kad buvai užmutintas už /k ne tam. Paskui kiek kartų tave dariau /pzu, tu vis šaudeisi ir paskui atsijungei. Per visą šį laiką pražaidei 131 minutes. Antrą stebėjimo tavęs nepavyko sutikti. Sėkmės kitą kartą.

 

 

Trepsis_Samp – Pamatę tavo anketą į mafijos direktoriaus postą buvome nustebę. Daugiausiai vien dėl to, nes nelabai daug esi ten dirbęs, o ir tavo ankstesnė praeitis nėra gera. Bet tikime, kad išsipirkęs blistą tapti kitokiu žaidėju nei buvai ankščiau. Pradėjus tave stebėti, tu žvejojai Los Santos mieste ant tilto su kitais žvėjais, o paskui lakstei aplink juos nieko nedarydamas. Už kelių minučių nusipirkai automobilio teises ir įsidarbinai į ginklų prekeivių darbą. Įsidarbinęs į prekeivius sėdai į darbinį „Slamvan“ transportą ir važinėjai po miestą ieškodamas klientų, bet netrukus gavai bėgą statusą ir nuvažiavai slėptis nuo teisėsaugos į savo darbo bazę. Tau padėjo bendradarbiai pasislėpti nuo teisėsaugos ir FTB tavęs nebegaudė. Vėlai vakare pažiūrėjus tave /pzu, tu važinėjai su darbiniu automobiliu po miestą. Per visą dieną pražaidei 306 minutes. Antrą stebėjimo dieną, tu toliau nesustodamas dirbai ir siūlei visiems pirkti savo ginklus. Paskui trumpam buvai nuėjęs AFK, bet netrukus grįžai. Dieną jau buvai pražaidęs netoli trijų valandų ir buvai nuvažiavęs pas 28 klientus ir pardavęs 30 savo prekių. Vėliau nuėjai pažvejoti su kitais žaidėjais iš pinigų. Tu pasirodei geriau ir laimėjai šiuos direktoriaus rinkimus. Linkime gerų ir sąžiningų karų!

c2bb6e586ba78d460aa974cc2d788622820.png

  • Už 33
  • Prieš 8
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...