Eiti į turinį
Vasia_Carter

„Immortal“ mafijos direktorius rinkimų apžvalga !

Rekomenduoti pranešimai

9PZ4FdP.jpg

 

Sveiki,
Turbūt žinojote, o jei nežinojote prieš tai, sužinojote dabar, kad buvo renkamas naujasis „Immortal“ mafijos bosas, kadangi prieš tai mafiją valdęs Lukiz_Carter atsisakė savo pareigų jose išbuvęs lygiai mėnesį. Sulaukėme 12 anketų iš kurių kelias privalėjome atmesti dėl to, kad buvo pildyta juoko forma ar atmestinai, taip pat vienas naivuolis tikėjosi, jog mes nepastebėsime, jog jis yra juodajame direktorių sąraše. Iš likusių anketų išrinkome 3 kandidatus kuriuos ir stebėjome žaidime – apie tai plačiau kviečiame paskaityti žemiau:

 

 

Stumu_Beleka – Anketas pildyti moki ir tą parodei jau ne pirmą kartą. Parėjusį kartą kandidatavai į „Grove Street“ gaujos lyderio pareigas, tačiau tąsyk tau koją pakišo mažas aktyvumas ir veiklos stoka, todėl nusprendėme tau duoti dar vieną šansą. Diena žaidime tavęs nesutikome, tačiau vakare prisijungei. Dalyvavai klubo veiksme, laikėte kitą klubą. Pagirtina, kad vadovavai klubo naujokams ir liepei jiems nusipirkti ir vartoti narkotikus. Gaila, tačiau apart patarimų naujokams klubo veiksme neatsiskleidei, kadangi klubas, kurį buvote užėmę visiškai nesigynė. Vakare sėdėjai kalėjime kur nieko neveikei ir buvai AFK. Baigus tave stebėti pirmąją dieną buvai pražaidęs kiek daugiau nei 40 minučių, o savaitės aktyvumas taip pat buvo mažiausias iš visų kandidatų. Viskas būtų buvę neblogai, bet mažas aktyvumas eilinį sykį tau pakišo koją.

Karko_Grand – Anketa geriausia iš visų pildžiusiųjų. Anketoje aiškiai ir suprantamai išdėstei savo mintis ir atsakei į iškeltus klausimus, o ir motyvacijos anketoje netrūko. Serveryje dirbai „The Ballas“ gaujoje, buvai jos įgaliotinis. Pradėjus tave stebėti važinėjai su NRG-500 motociklu po Los-Santos miestą, nuvažiavęs į savo gaujos bazę stovėjai AFK. Vėliau šaudeisi /TPDM arenoje ir skelbdamas per /d skatinai kitus serverio žaidėjus prisijungti pašaudyti.  Apie 17 valandą buvai pražaidęs virš 150 minučių. Stebint vėliau – bėgiojai bazėje, stovėjai AFK, atsijungei. Prisijungęs vėl nieko ypatingo neveikei, retkarčiais kelioms minutėms užeidavai į /TPDM areną. Buvai aktyviausias iš visų trijų kandidatų, tačiau Lukas_Swageris pranoko tave savo veiklą ir nurungė tave šiuose rinkimuose. Nenuleisk rankų ir sėkmės kitą kartą.

Lukas_Swageris – Naujasis „Immortal“ mafijos krikštatėvis. Į mafijų / gaujų vadeivos postą kandidatuoji jau ne pirmą kartą. Anketa ganėtinai nebloga, o mafijų ir gaujų patirties turi pakankamai, tad nesunkiai patekai tarp 3 kandidatų. Serveryje atstovavai „The Ballas“ gaują ir buvai jos įgaliotinis. Pradėjus tave stebėti – šaudai kalėjimo DM arenoje ir buvai pražaidęs apie 200 minučių. Apmažėjus žmonių kalėjimo DM arenoje atsijungei. Stebint tave vakare – kartu su kolegomis treniravaisi /TPDM arenoje ir lavinai savo šaudymo bei vartojimo įgūdžius. Antrąją stebėjimo dieną, apie vidurnaktį, šaudei /TPDM arenoje ir apie tai skelbei per /d, tačiau žaidime per ilgai neužsibuvai ir ne už ilgo atsijungei. Diena dalyvavai klubo veiksme – skridote užimti kitą klubą. Nepavykus klubo veiksmui laiko veltui nešvaistei ir vėl nužingsniavai į /TPDM areną. Nebuvai pats aktyviausias kandidatas, tačiau įvairesnė veikla ir pademonstruotas noras užimti šias pareigas nulėmė, kad būtent tu triumfuoji šiuose rinkimuose. Linkime visokeriopos sėkmės, sąžiningų karų ir kantrybės.


Naujasis „Immortal“ mafijos bosas – Lukas_Swageris. Sveikiname!

 a86fd52b172a6831f10c0e95bbfbbf95213.png

 

DPKT / NGPT

  • Patinka 4
  • Haha 5
  • Sutrikęs 4
  • Liūdnas 2
  • Už 21
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...