Eiti į turinį
Vasia_Carter

Cosa Nostra direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

JJtBCR3.jpg

 

Sveiki.
Buvo renkamas naujasis „Cosa Nostra“ mafijos bosas. Per 2 dienas sulaukėme 15 anketų iš kurių išrinkome 3 geriausias ir rinkimai persikėlė į žaidimą. Šį kart nusprendėme neskirti daug dėmesio kandidatų pražaistų minučių skaičiui, kadangi pastebėjome, jog per rinkimus aktyvumas dažniausiai būna simuliuojamas ir kandidatai tyčia būna labai aktyvus, o būnant valdžioje viskas pasikeičia, todėl šį kart pagrindinis kriterijus buvo veikla. Arši kova vyko tarp dviejų kandidatų ir buvo nelengva apsispręsti kuriam patikėti mafijos vairą. Kadangi abu kandidatai dirbo „The Ballas“ gaujoje, į pagalbą pasitelkėme „rožinių“ gaujos lyderį The_Bass, kuris plačiau papasakojo apie šiuos du asmenis ir padėjo priimti sprendimą.

 

 

Stumu_Beleka – Eilinį kartą suteikėme tau galimybę kandidatuoti į direktoriaus postą, tačiau vėl įsitikinome, kad esi esi labai neaktyvus ir žaidime tavęs tiesiog nesutinkame. Kitą kartą pagalvok, ar verta pildyti ir gaišti savo, bei mūsų laiką, o taip pat užimti kurio nors kito žaidėjo vietą tarp kandidatų.

Karko_Grand – Anketa nebloga, mafijų ir gaujų patirties turi virš 400 tūkst., prieš tai vykusiuose rinkimuose pasirodei neblogai, todėl nusprendėme suteikti tau dar vieną šansą kandidatuoti. Serveryje dirbai „The Ballas“ gaujoje ir buvai jos įgaliotinis. Pirmą kartą žaidime tave sutikome naktį, kuomet šaudei TPDM arenoje ir per /d aktyviai kvietei prisijungti kitus serverio žaidėjus. Atsidūrei kalėjime, kuriame laiko veltui nešvaistei ir treniravaisi kalėjimo DM arenoje. Apie vidurdienį scenarijus nesikeitė: šaudei /TPDM arenoje. Išėjęs iš kalėjimo šaudei laikinus GS darbuotojus jų pačių bazėje, bet ten ilgai neužtrukai ir persikėlei į narkotikų grobimą, kurį organizavo „The Ballas“ ir „Immortal“ grupuotės. Veikla nebloga, tačiau labai vienoda. Taip  pat labai dirbtinai atrodo tavo pastovus skelbimas per /d apie šaudymas /TPDM arenoje. Tarp tavęs ir Don_Fantom vyko labai atkakli kova, tačiau dabartinio „The Ballas“ lyderio pastebėjimai apie jus abu leido mums pasidaryti išvadas, kad tau mafijų valdžia dar šiek tiek per anksti. Nenusimink, viskas dar priešakį. Sėkmės kitą kartą.

 

Don_Fantom – Štai ir naujasis „Cosa Nostra“ mafijos vedlys. Anketa nebuvo geriausia, bet patirtis mafijų / gaujų valdžioje, bei apskritai patirtis šioje srityje tau leido nesunkiai patekti tarp trijų kandidatų. Žaidime dirbai „The Ballas“ gaujoje. Pirmą kartą į žaidimą prisijungei ~ 3 valandą nakties. Pradėjus tave stebėti šaudei San-Fierro pagrindinėje sankryžoje ir vėliau atsijungei. Dieną sutikome tave /TPDM arenoje kur parodei, kad puikiai suderini ginklą ir narkotikus. Stebint vėliau, slėpeisi nuo serverio teisėsaugos savo bazėje ir periodiškai erzindavai ir žemindavai juos per /vip chatą. Vėliau kartu su visa „The Ballas“ gauja dalyvavai kažkokiame improvizuotame veiksme, kur su darbinėmis mašinomis lėtai keliavote aplink Los-Santos miestą ir bauginote jo gyventojus. Kaip tikras lyderis, mašinų kolonoje tu buvai pirmas. Po šio veiksmo kartu su „The Ballas“ ir „Immortal“ grupuotėmis dalyvavai narkotikų grobime, o po sėkmingo grobimo plėšėte ir banką. Visų veiksmų metu tu buvau naudingas ne tik žaidime, bet ir „Teamspeak“ programėlėje kurioje dalinaisi savo patarimais kaip geriau pasprukti ir atnešti kuprinę į bazę. Šį kartą nusprendėme mafijos boso postą patikėti žmogui, kuris turi nemenką patirtį šioje srityje ir tikimės, kad nesuklydome. Linkime kokybiškų ir sąžiningų karų.

 

 

b45210ef2acbc9c673e61366ccb40724371.png

Naujasis „Cosa Nostra“ mafijos bosas – Don_Fantom. Sveikiname!

DPKT / NGPT

  • Patinka 5
  • Ačiū 3
  • Haha 7
  • Liūdnas 2
  • Už 21
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...