Eiti į turinį
Vasia_Carter

"The Ballas" gaujos direktoriaus apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

aLQyEg5.jpg

 

Sveiki.
Buvo renkamas naujasis „The Ballas“ gaujos direktorius. Per dvi dienas sulaukėme daugiau nei 10 anketų ir atrinkome 3 žaidėjus, kurie turėjo daugiausiai patirties ir yra geriausiai žinomi serverio publikai. Pirmasis kandidatas Eivis_Mega nebuvo toks aktyvus, todėl kova vyko tik tarp Matas_Laka ir Lukas_Cirukas. Pagal visus pliusus ir minusus buvo galima pasakyti, kad Lukas_Cirukas vis gi lenkė rinkimuose Laką.

 


Eivis_Mega – Anketa palyginus su kitais dviem kandidatais buvo prastesnė, o mafijų/gaujų patirties iš visų kandidatų turi mažiausiai. Toliau lyginant su kitais kandidatais esi mažiausiai žinomas ir jie turėjo pliusų link direktoriaus, tu turėjai pasirodyti galvą aukščiau už juos, kad būtum paskelbtas direktoriumi, bet tave pavyko sutikti tik vakare, kai tu nebuvai pražaidęs 10 minučių. Prisijungęs nuėjai į /tpvip žvejoti iš pinigų su kitais žaidėjais. Kitą kartą pildant pasistenk būti aktyvus, galbūt geri orai sutrukdė būti aktyviu tau. Sėkmės kitą kartą.


Matas_Laka – Anketa nebloga, taip pat ir mafijų/gaujų patirties turi virš 1 milijono. Buvai šios gaujos pavaduotojas ankščiau, kai turėjai kariauti prieš labai stiprius varžovus. Tu išbuvai pavaduotoju dvi savaites ir kariavai sąžiningai, tai leidžia suprasti, kad tu moki ir pralaimėti karus. Serveryje dirbai „Grove Street“ gaujoje. Pirmą kartą tave pavyko sutikti gaujos interjere stovinti afk, bet netrukus tu pradėjai per /s skelbti, kad ateitu pasišaudyti į /tpdm bahūrai. Tavo aktyvumas vakare buvo apie 200 minučių. Paskui kiek kartų teko stebėti, tu vis šaudeisi /tpdm ir kvietei per /s ateiti pasišaudyti. Paskui sėdai ant darbinio „Freeway“ ir važinėjai po „Los Santos“ miestą, o vėliau perlipai į darbinę „Savanna“ ir ieškojai „Graffity“ po miestą. Tavo aktyvumas buvo 300 minučių. Tu tikrai pasirodei gerai, bet aktyvumu ir įdomesne veikla tave pralenkė po tavęs esantis žmogus. Sėkmės kitą kartą.


Lukas_Cirukas – Anketa gera, mafijų/gaujų patirties turi netoli 400 tūkstančių, o tavo bendra patirtis yra virš 500 tūkstančių. Nesenai sugrįžai žaisti į serverį, bet atrodo tavo žinomumas serverio nesumažėjęs. Serveryje dirbai „Immortal“ mafijoje ir buvai mafijos įgaliotinis. Pirmą kartą sutiktas buvai, kai tik prisijungei į serverį ir lakstei po „Immortal“ mafijos zoną. Paskui nuėjai pasišaudyti į /tpdm ir per /d kvietei visus ateiti pasigerinti savo šaudymo įgūdžius. Patikrinus tavo aktyvumą, tu jau per pietus buvai pražaidęs virš 100 minučių. Paskui su kitais žaidėjais užėmei vyriausybę ir skelbėt viešai, kad reikalaujat išpirkos. Galiausiai tu sėdai į kalėjimą beveik dviem valandom. Vakare dalyvavai klubo veiksme, kai laikėte užėmei kitą klubą. Pagal aktyvumą buvai pirmas – beveik 400 minučių. Žalos buvai padaręs apie 15‘000, tai dar vienas įrodymas, kad laiko nešvaistei veltui ir užsiimi tinkama veikla serveryje. Paskui kiek kartų tave teko stebėti, tu vis dalyvavai klubo veiksme ir laikėte užėmė tą klubą. Pažiūrėjus į tavo veiklą ir aktyvumą, tave galima skelbti naujuoju „The Ballas“ gaujos lyderiu! Sveikiname tave ir linkime sėkmingų bei sąžiningų karų prieš žaliuosius „Grove Street“.
 

ee86d1b7e301f70d3383312ca93acb70668.png

 

DPKT / NGPT

  • Patinka 2
  • Haha 7
  • Už 16
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...