Eiti į turinį
Vasia_Carter

"The Ballas" gaujos direktoriaus apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

aLQyEg5.jpg

 

Sveiki,
Buvo renkamas naujasis „The Ballas“ mafijos direktorius. Anketas davėme pildyti dvi dienas ir sulaukę virš 15 anketų, atrinkome 3 žaidėjus, kurie turėjo teisę toliau varžytis dėl „The Ballas“ gaujos direktoriaus posto. Rinkimuose daugiausiai dėmesio skirta buvo į patirtį ir veiklą serveryje.


John_Gubeta – Anketa neblogai užpildyta į gaujos direktorių. Serveryje, palyginti su kitais kandidatais esi mažiausiai žinomas ir turint omeny, tu turėjai ženkliai geriau už juos pasirodyti stebėjimo metu, kad galėtum laimėti šiuos rinkimus. Serveryje dirbai Taxi antroje firmoje. Pirmą kartą buvai sutiktas su nuosavu automobiliu, kuriuo tu dirbai ir vežiojai klientus. Nors žiūrint į tavo aktyvumą – 150 minučių, o dar net nebuvo 12 valandos, bet pas klientus buvai nuvažiavęs maždaug 10 kartų. Praėjus daugiau nei valandai patikrinus tavo /info matėsi, kad daugiau nedirbai. Lakstei po „Los Santos“ miestą, o vėliau atsisėdai pas kolegę G į jos darbinį automobilį. Nors tavo aktyvumas buvo netoli 300 minučių, bet susidaro įspūdis, kad dauguma iš jų yra tiesiog prabūtos G. Vakare tave pavyko sutikti, bet tu ir toliau sėdėjai G automobilyje ir kėleisi aktyvumą.


Chosen_Dovis – Anketa gera, mafijų/gaujų patirties turi nemažai. Praeituose rinkimuose į „Immortal“ mafiją likai antru kandidatu. Serveryje dirbai „Immortal“ mafijoje ir buvai įgaliotinis. Pirmą kartą serveryje buvai pastebėtas kare prieš „Cosa Nostra“ mafija. Atsijungus tavo valdžiai, tu vis tiek su ištikimais mafijos nariais stengėtės apginti mafijos zoną, nors jūsų buvo ir nedaug, bet galiausiai išpirka buvo sumokėta. Po karo sėdai g į automobilį ir tave vežiojo. Paskui per /d kvietei visus žaidėjus ateiti pasišaudyti į /tpdm.


Ryan_Worg – Anketa geriausiai užpildyta iš visų žaidėjų. Serveryje esi „Cosa Nostra“ mafijos įgaliotinis, esi buvęs abiejų gaujų valdžioje. Jeigu šie dalykai neįrodo tavo patikimumo, tai dar galima priminti, kad nesenai tapai ir čyterių gaudytojų komandos nariu. Serveryje, kaip ir ankščiau buvo paminėta, kad dirbi „Cosa Nostra“ mafijoje ir esi jos įgaliotinis. Pirmą kartą buvai sutiktas naktį kare prieš „Immortal“ mafiją. Taip pat karo metu ir čyterius filmavai. Dieną pradėjus stebėti, tu sėdėjai kalėjime. Sėdėdamas kalejime, kartais paskelbdamas per /s, kad čyterius pranešti tau į /sms. Vėliau apie 40 minučių stovėjai afk. Kol kariavo mafijos, tu vis dar sėdėjai kalėjime ir negalėjai dalyvauti veiksme, o netrukus nuėjai pasišaudyti į jailo dm. Per pietus patikrinus tavo aktyvumą, jis buvo virš 120 minučių.
 

 

a1a04945be399ec88dea0bec87e41848702.png

DPKT / NGPT

  • Patinka 6
  • Haha 3
  • Už 28
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...