Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Agnius_Tropec

Cloud_Dobye

Rekomenduoti pranešimai

  • Cheater'io Vardas_Pavardė serveryje: @Cloud_Dobye
  • Kokiu būdu žaidėjas sukčiavo?: nametag
  • Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]:
  • /info lentelė: 0:04 - 0:11
  • Ar žaidėjas buvo užblokuotas žaidime?: ne
  • Nurodyti sekundžių/minučių intervalą, kur žaidėjas cheat'ina : 0:00 - 0:02 nuseka ir laukia kur išlys, 0:13 - 0:15 susilėtink ant 0,25 dar neišlindes, o jau nusitaiko į žaidėją, 0:18-0:23 vedžioja pagal žmogaus lakstymo trajketoriją taip pat neišlindęs.
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveikas @Agnius_Tropec , atsiprašau, bet tokio dalyko kaip "nametag" nenaudoju.

 

0:00 - 0:02 nuseka ir laukia kur išlys, Atsakymas: Ar tu pats per video nematai, kad aš žaidėja pastebėjau per bokštelį ir mačiau kur link jis šoko? Todėl ir taikiausi jau tenais ? Manau logiška..

0:13 - 0:15 susilėtink ant 0,25 dar neišlindes, o jau nusitaiko į žaidėją, Atsakymas: Matai kaip šokau ant namo, tai tuo metu aš taip pat galiu judinti kamera nes tuo metu nejudu,  lygiai tai pat tu irgi darai per video, aš pakreipiau vaizdą dešiniau ir pastebėjau jį ten,  todėl tik užlipęs maždaug žinojau kur taikytis. + Sustabdykit laiką ant 0:11 ir pamatysit kad net ir tada aš jau jį mačiau ir žinojau kur link jis bėga..

0:18-0:23 vedžioja pagal žmogaus lakstymo trajketoriją taip pat neišlindęs.  Atsakymas: čia jau visai kvaila mano manymu, ar tu pats nemanai kad aš jau žinau kur jis yra ir tiesiog prefirinsiu visa ta trajektorija tarp namų? aš ir taip low hp buvau kodėl man nepradėjus prefire kad mano kulkos liptų pirmos nei jo ir laimėčiau dvikovą? 

 

+ video yra sukarpytas i daug delelių, jei būtų pilnas video viskas matytūsi dar aiškiau o kadangi čia išrinkti tik tie "įtartini momentai" tai todėl taip ir atrodo..

 

Keistas video ir papeikimas, neįžvelgiu savo kaltės, tokių dalykų nenaudoju ir nelabai nusimanau apie juos. Laukiu administracijos atsakymo.

 

Beto tavo pačio video matosi kaip naudoji tą tariamajį "nametag", bet galbūt tau leidžiama.

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...