Eiti į turinį
Kaire_Koja

UEFA Čempionų lyga 2017/2018

Rekomenduoti pranešimai

Картинки по запросу uefa champions league logo

 

Ruduo nenumaldomai artėja ir tai vieniems yra labai liūdna naujiena, kadangi teks sugrįžti į mokyklos suolus ir 9 mėnesius diena iš dienos klausytis piktų ir griežtų mokytojų, tačiau dideliems futbolo entuziastams - tai didžiūlė šventė, kadangi po truputi į ekranus sugrįžsta didysis futbolas, o UEFA čempionų lyga - ne išimtis. Jau šiandien vyko burtų traukimo ceremonija, kurioje visos 32 ekipos sužinojo savo priešininkus grupių etape. 

 

Apie tai kviečiu Jus ir padiskutuoti. 

 

Klausimas: Ką manote apie grupių etapą ? Kokias baigtis kiekvienoje grupėje prognozuojate ? 

 

 

GRUPĖS

 

QG6niiejeOA.jpg

 

  • Už 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Ką tik, Gytis_Driftingas rašė:

Kiekvienoj grupėj yra po du ryškūs favoritai, tik grupėje H turėtų intrigos netrūkt. Manau jeigu nebus didelių netikėtumų, viskas ir taip aišku, kas išeis iš grupės. Šiais metais palaikysiu Dortmundą ir Juventus. 

oho koks jus idomus zmogus. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kadangi labai mėgstų rašyti, o apie futbolą tuo labiau, todėl skirsiu šiek tiek laiko ir pasistengsiu išsamiai išsakyti savo nešališką nuomonę visų grupių atžvilgiu. Ačiū visiems, kurie perskaitė. 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GRUPĖ A (Benfica, Manchester United, Basel, CSKA)

 

Po ganėtinai nemažos pertraukos į turnyrą sugrįžę Manchester United futbolininkai turėtų nesunkiai žygiuoti į kitą etapą. Gerėjanti P. Pogbos forma, kol kas nesustabdomai atrodantis R. Lukaku, prie komandos ir vėl prisijungęs Z. Ibrahimovičius - kertiniai "raudonųjų velnių" žaidėjai, kurie ir turėtų nulipdyti kelialapį į kitą etapą. Kol kas nematau komandos, kuri galėtų sutrukdyti anglams užimti pirmąją vietą grupėje. 

Dėl antros vietos mano manymų kova vyks tarp Benficos ir Baselio klubų, na o kas kelias į kitą etapą, o kas į Europos lygą - spėti nedrįstu, nes mano manymu komandos yra panašaus kalibro ir viskas priklausys nuo tarpusavio rungtynių. 

 

Prognozė:
1. Manchester United
2. Benfica
3. Basel

4. CSKA

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GRUPĖ B (Bayern, PSG, Anderlecht, Celtics) 

 

Grupė, kurioje esminiai klausimai jau išspręsti, belieka sužinoti, kuri ekipa finišuos pirma, kuri antra. Super-komandą buriantis Paryžiaus klubas ir eilę metų apie čempionų lygos titulą svajojantis Miuncheno Bayern be konkurencijos keliaja į kitą etapą ir tuo aš esu įsitikinęs praktiškai šimtu procentų. Škotų atstovai Glazko Celtics po grupių etapo persikels į Europos lygą ir savo jėgas išmėgins ten, na o Anderlechtui teks pasidžiaugti, kad jų žiūrovai savo stadione išvys tokias žvaigždes kaip Neymarą, Lewandowskį, Neurį ir kitus. Čia per daug taip pat neišsiplėsiu, kadangi mano manymų su šia grupe yra viskas aišku ir nėra čia ko diskutuoti.

 

Prognozė:

1. PSG

2. Bayern

3. Celtics

4. Anderlecht

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GRUPĖ C (Chelsea, Atletico, Roma, Quarabag) 

 

Šioje grupėje gali būti kiek įdomiau, kadangi dėl kelialapio į kitą etapą kovos jau 3 ekipos. Quarabag ekipai patekimas į grupių etapą jau yra didžiulė pergalė visomis prasmėmis: klubas gaus rekortidę sumą pinigų, jų stadioną aplinkys didieji Europos klubai, patys žaidėjai pakeliaus po Europą ir aplankys vienus geriausiu stadionų Europoje, todėl to jiems ir pakaks, na o dėl vietos kitame etape įnirtingai turėtų kautis Londono, Madrido ir Romos klubai. Didžiausia intriga - Chelsea sportinė forma. Sezoną Anglijoje aristokratai pradėjo švelniai tariant nekaip - skaudus antausis nuo Burnley, vėliau sunkiai (prastai žaidžiant) pergalė prieš Tottenhamą, tačiau čempionai neatrodo tokie, kokiais buvo pernai ir reikia tikėtis, kad tai laikina ir laukti kol A. Contes kariauna įsivažiuos. Labai įdomu bus pažvelgti į dviejų super-trenerių (A. Contes ir D. Simeones) dvikovą - du karštakošiai strategai gudresni viens už kitą, būtent to ir laukiu. Kalbant apie Atletico - tai komanda, kuri turi nemažai patirties Čempionų lygoje ir yra įrodžiusi, kad čia ji gali nueit labai toli, bet... metai iš metų jokių išvadų ir fiasko svarbiausiose kovose. Sezono startas matracams taip pat ne rožėmis klotas - sunki pradžia, vos ne vos ištrauktos lygiosios prieš lygos naujokus, bet vėl gi - tai tik laiko klausimas, kada D. Simeonės auklėtiniai įsivažiuos. Roma - taip pat labai įdomi komanda. Pardavė M. Salah, karjerą baigė F. Totti, tačiau komanda pasistiprino keliais patyrusiais žaidėjais ir spėju tikrai neleis labai lengvai juos peržengti Londono ir Madrido klubams.  Jei A. Conte ras būdą kaip iki UCL starto prikelti savo auklėtinius ir jie atrodys taip, kaip atrodė pernai, Chelsea turėtų laimėti šią grupę ir keliauti tolyn. 

 

Prognozė: 

1. Chelsea

2. Atletico

3. Roma

4. Quarabag

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GRUPĖ D (Juventus, Barcelona, Olympiacos, Sporting)

 

Grupė, kurios istorija yra identiška grupei B. Du aiškūs favoritai ir dvi komandos, kurios kovos dėl kovų Europos lygoje. Juventus - bet kuriam futbolą mylinčiam žmogui miela komanda - gynyba geležinė, nebloga saugų grandis ir daug žadantis puolimas. Komandos vadovybė ir toliau rodo pavyzdi kitoms komandoms, kaip reikia dirbti žaidėjų rinkoje ir kaip reikia uždirbti. Tuo tarpu mano viena mėgstamiausių komandų - Barcelona kuo toliau tuo labiau liūdina ir jų vadovybė rodo atvirkštynį pavyzdį: kaip nereikia dirbti žaidėjų rinkoje. Parduotas Neymaras, velniai žino kam komandoje palikti Arda, Gomes, visiškai kosminis Paulinho įsigyjimas... Taip, puolime katalonai vis dar turi Leo Messi ir Luisą Suarezą, bet to negana. Aikštės vidurys tiesiog kiauras, bet reikia tikėtis, kad iki perėjimų lango pabaigos kažkas dar pasikeis. Dėl trečios vietos grupėje kovos graikai ir portugalai. Komandos, pasikartosiu, yra panašaus kalibro, bet man labiau prie širdies yra portugalų žaidimas, todėl kovoje dėl trečios vietos palaikysiu būtent juos. 

 

Prognozė:

1. Juventus

2. Barcelona

3. Sporting

4. Olympiacos 

 

ŠIAM KARTUI 4 GRUPES, VELIAU DAR 4 :) 

 

 

 

  • Už 1
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...