Eiti į turinį
Vasia_Carter

„Immortal“ mafijos direktorius rinkimų apžvalga !

Rekomenduoti pranešimai

9PZ4FdP.jpg

 

252cce8e93724640e533a49ae9f9a15b123.png

Sveiki,
Buvo renkamas naujasis „Immortal“ mafijos direktorius. Ankstesnis mafijos direktorius buvo nušalintas, dėl taisyklių nesilaikymo. Anketas davėme pildyti parą laiko ir sulaukę maždaug 15 anketų, atrinkome šį kartą du žaidėjus, kurie turėjo teisę toliau varžytis dėl „Immortal“ mafijos direktoriaus posto. Kadangi taip jau išėjo, kad abudu kandidatai yra gerai žinomi, daugiausiai dėmesio skyrėme į veiklą žaidime.

 

252cce8e93724640e533a49ae9f9a15b123.png


Ginas_Sprite – Anketa geriausiai užpildyta iš visų žaidėjų. Mafijų/gaujų patirties turi nemažai, taip pat esi daug kartų buvęs mafijų/gaujų valdžiose, bet anketoje ir rašei, kad taip niekada per rinkimus ir nebuvai paskelbtas direktoriumi. Serveryje šiuo metu esi „Cosa Nostra“ mafijos pavaduotojas ir jau esi įrodęs, kad moki surinkti gerą ir aktyvią komandą. Serveryje pirmą kartą tave sutikome, kai važinėjai su Sanchez motociklu po miestą. Paskui atsijungei ir daugiau per vakarą neprisijungei. Per visą dieną pražaidei 191 minutę. Antrą stebėjimo dieną pradėjai aktyviai ir įstojai į klubą „18th Street gang“, kadangi tavo atstovaujamas klubas laikė užėmę kitą klubą, tai tu nuvažiavai padėti į veiksmą savo klubiečiams. Netrukus tavo klubas gavo išpirką ir jūsų klubas atsitraukė. Bandėt užimti ir kitą klubą, bet kažkodėl neužėmėt jo. Daugiau klubas veiksmo nerengė, todėl padarei /tpd ir palakstęs kelias minutes po mafijos zoną nuėjai pasišaudyti į /tpdm. Vėliau surengei savo mafijai veiksmą – grobėt narkotikus iš policijos departamento ofiso. Po sėkmingo grobimo savo mafijozų nepaleidai ir nuvažiavai su jais ir „The Ballas“ gauja grobti pinigų iš banko. Paskui atsijungei ir prisijungei maždaug už 30 minučių ir nuėjai pažvejoti iš pinigų. Du kartus iš eilės pagavai mažesnį laimikį ir nepadavei pinigų laimėtojui... Ir štai čia kyla klausimas, ar žmogus, kuris apgaudinėja kitus gali užimti direktoriaus pareigas? Nesenai išsipirkai direktorių blistą su kita paskyra ir būdamas mafijos pavaduotojumi pildai į direktorių ten rašydamas, kad svajoji būti išrinktas direktoriumi – atrodo žaidėjas bando versti naują puslapį savo karjeroje, bet dėja suspindėjai visu gražumu.

 

Pukiz_Lost – Anketa gerai užpildyta ir rašyba nusileidai tik Ginui. Mafijų/gaujų patirties turi daugiausiai iš visų pildžiusių žaidėjų – 1,4mln, o tavo bendra patirtis yra 1,7mln. Kaip ir Ginas dažnai būni mafijų/gaujų valdžiose, turi savo draugų ratą, kuris tau visada padeda ir visus kartus labai sėkmingai. Paskutinį kartą valdžioje buvai visai nesenai, pas Aiduką „Grove Street“ gaujos pavaduotojas. Serveryje dirbi „Cosa Nostra“ mafijoje ir esi įgaliotinis. Pirmą kartą sutiktas buvai, kai žudei kitus, /tpdm šaudymo arenoje. Vėliau dalyvavai klubo „čiurkos“ veiksme ir laikėte užėmę kitą klubą, o kai mirei ir išėjai iš ligoninės, bėgiojai po „San Fierro“ miestą. Pamatęs tave kelių prižiūrėtojas sustojo ir pasisiūlė tave pavežti, o paskui tu jam davei pinigų ir jis tau labai gražiai padėkojo, nes visiškai neturėjo pinigų. Patikrinus tavo /info lentelę jau buvo pražaista virš 300 minučių ir padaryta beveik 10.000 žalos. Antrą stebėjimo dieną buvai pastebėtas dar naktį, kai kiek supratau, kad buvai žvejų tarpininkas. Dieną prisijungęs iškarto važiavai į banką ir dalyvavai mafijos grobime. Buvai paskutinis likęs su pinigų, bet tave teisėsauga sustabdė prie pat mafijos zonos ir tau vieninteliam ir mafijos narių nepavyko atvežti pinigų. Vėliau su „The Ballas“ gauja ir klubu užėmėt vairavimo mokyklos sankryžą, bet greitai teko  pasišalinti iš įvykio vietos per žaidimo klaidas, tu likai vienas ir turėjai bėgti pėsčiomis nuo teisėsaugos, bet tau buvo netrukus nuimta bėga. Nuvažiavai į /tpvip pašaudyti žvejų ir nepatinkančių asmenų, o kartais pabūdavai ir už tarpininką tarp žvejų. Pirmą stebėjimo dieną Giną lenkei viskuo, kuo tik galėjai. Antrą stebėjimo dieną jis pradėjo aktyviau, tačiau tolimesnis jo elgesys tik dar labiau užtvirtino tavo pergalę šiuose rinkimuose. Pasitikime tavimi ir manome, kad tikrai sugebėsi „Immortal“ mafiją padaryti stipriausią. Linkime tau sėkmės ir gerų karų!

 

252cce8e93724640e533a49ae9f9a15b123.png

Naujasis Immortal mafijos direktorius: Pukiz_Lost


0e97f1ac89878d6168531f44f443fbfb564.png

 

DPKT/NGPT

  • Patinka 3
  • Ačiū 3
  • Haha 7
  • Sutrikęs 1
  • Už 25
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...