Eiti į turinį
Vasia_Carter

"Taksi 1 firmos" direktoriaus apžvalga !

Rekomenduoti pranešimai

252cce8e93724640e533a49ae9f9a15b123.png

49gtrcA.jpg

252cce8e93724640e533a49ae9f9a15b123.png

Sveiki, buvo renkamas taksi 1 firmos direktorius. Apžvalga kiek užtruko, dėl asmeninių dalykų. Visgi radau šiek tiek laisvo laiko aprašyti šiokia tokia apžvalga jums, bei paskelbti naująjį taksistų pirmos firmos direktorių. Sulaukiau kaip visada nemaža kieki anketų, kaip niekur kitur. Buvo daug stiprių kandidatų, tačiau turėdamas pasirinkti tik keltą, būtent taip ir padariau. Išsirinkau 4 kandidatus ir pastebėjęs viena diena turėjau išvykti. Dabar grįžęs skyriau dar viena diena, kad turėčiau ką aprašyti ir matyčiau, ar visgi žaidimas yra tikras ar ne. Šiandien sutikau 2 kandidatus stipriai besistengiančius, vienas iš jų ir gaus šias pareigas. Nes jų anketos buvo stipriausios ir reikėjo tik patvirtinimo žaidime, kuris gi bus stipresnis už kitą. 

 

252cce8e93724640e533a49ae9f9a15b123.png

Kandidatas Domantas_Jump || Tolimųjų reisų vairuotojas || 100k~ taksisto patirties.

Kodėl? - Kadangi kaip ir minėjau buvau būtent šio darbo įgaliotinis, tik kitoje firmoje, aš nusimanau apie šį darbą ir tikrai žinau kaip jį prižiūrėti. Kadangi tai buvo mano vienas iš pirmųjų direktoriaus/pavaduotojo siekimų, kurio negalėjau įgyvendint dėl aplinkybių, aš bandau būtent gaut šio darbo direktorių tiesiogiai, o ne perleidimo būdu. Taksi yra vienas iš linksmiausių darbų, nors būtų žmonių, kurie galėtų pasiginčioti, bet aš sakau tik savo nuomonę, tik reikia žmonių, kurie praskaidrintų rutiną, o aš tikrai turiu tokių draugų, kurie ateitu kartu su manimi į šį darbą ir visi tikrai gerai praleistų laiką.

 

Pirmoji anketa kuri krito į akis buvo tavoji. Nebuvo labai išsiplėsta, tačiau gražiai ir tvarkingai viskas aprašyta. Taksistu esi dirbęs tik viena kartą, todėl daug apie šį darbą nežinai. Žaidime dirbdamas furistu visiškai nepasižymėjai. Aktyvumas vos siekdavo 100 minučių, o ir veiklos papildomos nemačiau. Suveždavai kiek reikalaujama krovinių, ir panašiai tuo viskas pasibaigdavo. Man atrodo pirma kartą tave paėmiau į kandidatus, ir iš naujų žmonių tikiuosi visada daugiau, nei iš tų, kurie pildo beveik kiekvieną kartą. Tačiau šiais rinkimais teko nusivilti tavimi. Linkiu sėkmės tau tolimesniuose darbuose. 

252cce8e93724640e533a49ae9f9a15b123.png

Kandidatas Grazvidas_Pro || Ginklų Prekeivis || 140~ taksisto patirties.

Kodėl? - Prisipažinsiu tikrai nėra , kad noriu vien tik į taksistų direktorių , kartais pats nežinau ko noriu , bet tikrai nepildau į kiekvieną atranką. Jei galėčiau rinktis kieno direktorius norėčiau būti iškart galvočiau taksistų arba medikų, nes čia yra mano didžiausia patirtis. Bet taksi yra įvairesnė veikla todėl manau pasirinkčiau juos. Bet pildau ne vien todėl, kad tai mano mėgstamiausias darbas, o todėl nes manau esu tikrai tinkamas žmogus šioms pareigom , turiu to noro vadovauti, mano charakteris tikrai tinkamas būti direktoriumi, nes be galo mėgstu vadovauti , dirbti su kitais žmonėmis nesvarbu juos pažįstu ar ne todėl tai ir siesiu su savo ateitimi realiame gyvenime. Jau esu turėjęs šiokios tokios valdžios.

 

Tavo anketa buvo ganėtinai nebloga, palyginus su kitomis. Didžioji dalis pildančiu, visiškai neprižiūri anketos išvaizdos, kas yra tikrai svarbus dalykas, norint atkreipti dėmesį. Skaitydamas tavo anketa, kuo toliau, tuo labiau užduodavau sau klausima, ar verta palikti šį asmenį tarp kandidatų. Visų pirma su požiūriu į problemas, atrodo taip, kad į viską žiūri atmestinai. Vienintelis pasiūlymas kuris buvo parašytas, buvo susirinkimas, kas tikriausiai ir taip būna pas direktorius. Per tiek laiko, nesugalvojai nieko įdomaus ką parašyti ir pasilikai prie paprasčiausio pasiūlymo. Kituose klausimuose, tiesiog pateiki teiginį ir jį nuginčiji, lyg pats sau prieštarautum. Po anketos buvo tikrai didelis klaustukas apie tave. Žaidime šiek tiek viskas pasikeitė į gerąją pusė, tačiau tau to neužteko. Aktyvumas labai svyruoja, nuo valandos, iki 2-3. Iškvietimu buvo pakankamai, tačiau pažiūrėjus į kitus kandidatus, nebuvai tas, kuris stengėsi ar galėjo jau kažką pakeisti. Sėkmės tau tolimesniuose darbuose.

252cce8e93724640e533a49ae9f9a15b123.png

Kandidatas Jonny_Amino || Taksistas || 400k~ taksisto patirties.

Kodėl? - Na trumpai ir aiškiai. Serverio karjerą pradėjau nuo taksi darbo, pirmasis įgaliotinis ir tas geras pojūtis vadovauti veikloms/treniruotėms/akcijomis lydėjo mane visada kai tik grįždavau į šią sritį, tad manau pildau būtent į šį direktorių, nes pats metas įrodyti, kad nesu tiesiog žmogus, kuriam užtenka minimumo, esu žmogus kuris siekia maksimumo, tad pildydamas į šį direktorių noriu įrodyti jums, pats metas užimti tikras pareigas bei pats metas matyti darbe naujus senbuvius?

 

Visiems žinomas žaidėjas, kuris jau ne pirma kartą kandidatuoja į taksi direktoriaus pareigas. Tik pradėjęs skaityti tavo anketa iškarto radau neatsakytą klausimą. Buvo paprastas klausimas, parašyti savo taksisto patirtį, tačiau to iš tavęs nesulaukiau. Aprašei savo istorija, viskas liuks, tik jeigu prašau patirties, reikia ją ir parašyti. Praleidžiat šį klausimą, toliau viskas buvo labai gerai. Anketa parašei tvarkingai, matosi į ją buvo įdėtą darbo ir pastangų. Aktyvumas žaidime buvo geras, praleisdavai po 400~ minučių ir surinkdavai didelį kiekį iškvietimų. Žaidime dirbai taksistu ir toliau sėkmingai rinkaisi šio darbo patirtį. Žaidime sutikau tave ne tik dirbanti, tačiau ir leidžianti laiką užsiimdamas kitomis veiklomis kaip kartingai ir pnš. Patiko tavo darbo atlikimas žaidime, veždamas klientus dažnai pakalbindavai, pasidomėdavai jais ir šis dalykas paliko įspūdį. Manau kiekvienas taksistas turėtu būti toks mandagus ir skirti akimirką savo keleiviui. Buvai stiprus kandidatas, tačiau Ricarado anketa buvo stipresnė, bei jo pasirodymas žaidime mane sužavėjo labiau. Sveikinu antrąją vieta ir linkiu didžiausios sėkmės tolimesniuose planuose. 

252cce8e93724640e533a49ae9f9a15b123.png

Kandidatas Ricaradas_Zuisliuis || Reporteris || 300k~ patirties.

Kodėl? - Pirmiausia tai dėl to, jog esu tikrai ramus žmogus ir puikiai žinau, kad negalėčiau būt nei teisėsaugos, nei mafijos direktoriumi - ten reikia impulsyvaus, griežto žmogaus. Antra priežastis viena svarbiausių ir labiausiai neduodančių man ramybės - banalumas ir padarytos/daromos klaidos. Trumpai ir aiškiai - noriu ištaisyti darytas klaidas, kai direktoriavau praeityje ir įnešti naujų idėjų į TAKSI darbą, nes dabar nauji direktoriai tiesiog padaro "Copy Paste" nuo buvusio direktoriaus temų ir patalpinę jas forume, prisijungia į žaidimą, kad būtų vežiojami (kalbu tik apie kai kuriuos). Taigi, dar vienas iš tikslų - pagyvinti taksi pirmos firmos forumo skiltį nuo visiems atsibodusių temų.Teko pildyti ir į reporterių direktoriaus pareigas, bet tai dariau tik dėl to, jog tai yra antras darbas (po TAKSI), kuriame atradau save ir turiu idėjų maišą.

 

Naujasis direktorius, kuris jau ragavęs šios duonos. Ricaradas jau kartą buvo taksi direktorius, todėl tikrai žino, šių pareigų svarbą serveryje. Tavo anketa man patiko labiausiai. Atsakei į visus klausimus ir viskas buvo tvarkingai parašytą, atsakymai paryškinti, nebuvo prie ko prikibti. Pradedant skaityti tavo anketa, prisiminiau laikus, kai aš buvau direktorius ir tavo požiūris į darbą man priminė manąjį. Asmuo ragavęs duonos, žino tvarką ir turi milžinišką norą pakartoti savo direktoriavimą ir ištaisyti visas praeityje padarytas klaidas, ar patobulinti, apie ką senai galvoji. Tikriausiai kuo toliau, tuo mano apžvalgos prastėją, kartojasi tie patys žodžiai ir pnš, tačiau kiekvieną žmogų stengiuosi apibūdinti kiek galima geriau, ir išreikšti savo susidariusia nuomonė. Visada atsiras, kas vėl prikiš savo, "parduotas", "savam" ir t.t Visada vertinu įdėtą darbą, kur galėčiau įvertinti ir išsirinkti iš geriausių. Galbūt iš šono gali atrodyti, kad esu ant kurio nors "užsišikęs" ar specialiai neatrašau, bet viskas turi atsakymus apie kuriuos kiti nežino, arba nenori žinoti. Tą patį galvojai ir tu, tačiau manau nuomonė dabar pakeisi, kai suprasi, kad viską gali pasiekti, jeigu idėsi į tai noro, darbo ir pastangų. Sveikinu tave dar kartą ir linkiu didžiausios sėkmės išlaikyti šį direktorių ilgiau, nei praeitą kartą.

252cce8e93724640e533a49ae9f9a15b123.png

Naujasis Taksi 1 firmos direktorius: Ricaradas_Zuisliuis, sveikinimai !65fd941ecae2098404d8f24833c7892d974.png

252cce8e93724640e533a49ae9f9a15b123.png

  • Patinka 5
  • Ačiū 3
  • Haha 3
  • Sutrikęs 1
  • Už 28
  • Prieš 6
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...