Eiti į turinį
Vasia_Carter

"Policijos Departamento" direktoriaus apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

GtrQGmp.jpg

252cce8e93724640e533a49ae9f9a15b123.png

Sveiki, taigi buvo renkamas naujasis policijos departamento direktorius, ir juo tapo Donatas_Doncikas. Atranka į šias pareigas paskelbiau antradienį ir šio darbo stebėjimas užtruko beveik visa savaitė. Per tą laiką stebėjimui buvo skirtos ne visos dienos, nes ilgai laukiau anketų, kurių buvo ganėtinai mažai. Nežinau kodėl, tačiau į policijos departamento direktoriaus pareigas visada pildo mažai žaidėjų, vos surenkamas 1 puslapis anketų. Nežinau ar tai dėl šio darbo svarbos ar sudėtingumo. Tačiau džiaugiuosi, kad bando dažniausiai labiau patyrė teisėsaugininkai ir taip man lengvai išsirinkti kandidatus, lieka tik pastebėti ką nuveikia žaidime. Šie stebėjimai buvo ne tokie kokius planavau, tačiau kai atsitrenki į kliūtį, atsistoji ir varai toliau. Iš 20 anketų pasirinkau 2 patyrusius teisėsaugininkus ir maniau, kad rinkimai bus puikūs, dėję klydau. Pirmos stebėjimo dienos buvo puikios, kol kai ko nepastebėjau, plačiau apžvalgoje :

252cce8e93724640e533a49ae9f9a15b123.png

Original_Badboy - Vienas iš labiausiai patyrusiu teisėsaugos žmonių mūsų serveryje, ir rinkimuose tavimi labai nusivyliau. Šį asmenį tikriausiai pažįstą visi, nesvarbu ar tu senbuvis ar naujokas. Vieniems žinomas kaip ARAS grupės vadovas, kitiems kaip ištikimas SWAT darbuotojas ar valdžios atstovas. Šį kartą bandei užimti policijos departamento kėdę ir skaitydamas tavo anketa, susidariau tokia nuomonė, kad tikrai jo nori ir buvau pasiruošęs tau jį duoti, tačiau kelių dienų bėgyje pastebėjau kai ką, ko netoleruoju. Kaip minėjau, anketa buvo labai geram tiko patiko ir paėmiau į kandidatus. Žaidime pasirodei labai gerai, gal net pernelyg gerai. Nepastebėjau nieko keisto, iki antros ar trečios stebėjimo dienos, kai prisijungdavai visada, kai ateidavau aš. Žaidime parodai tikro teisėsaugininko darbą, važinėjai su darbiniu transportu, gaudei bėglius ir padėjai naujokams. Viskas buvo puiku, kol nesutikrinau paskyros IP, ir gavau informacijos, kurią numaniau. Už šią paskyrą žaidei tu, kartu su Vytautas_Cames bei Arvydas_Fezzed. Šiandien sužinojau, kad Cames ir Fezzed tas pats asmuo, tai realiai 2 kandidatavot, į šias pareigas. Vytautas žaisdavo su savo paskyrą, iki pakol aš prisijungdavau, tada iškarto atsijungdavo ir ateidavo su šia paskyra pasirodyti. Viena akimirka jau norėjau tau duoti direktoriaus pareigas, tačiau paslydai ant plono ledo ir įlūžai. Nemėgstu tokių žaidėjų ir džiaugiuosi, kad patikrinau tave. :)

 

 

Donatas_Doncikas - Naujasis policijos departamento direktorius. Buvai F.T.B darbo pavaduotojas ir žaidime pasirodei gerai. Pirma stebėjimo diena buvo ganėtinai įprasta. Nebandei niekuo išsiskirti ir atlikai savo pareigas. Aktyvumas buvo svyruojantis, viena diena 120~ minučių, sekančia 400+~, vakar nesutikau žaidime, šiandien 200~. Aktyvumas nepakišo kojos ir tęsdamas savo darbą, tu toliau kovojai su Badbojum dėl direktoriaus pareigų. Aktyviai gaudei bėglius, naudojaisi ypatingomis priemonėmis sugauti bėglius kaip malūnsparnis, tačiau jo neprireikė. Nusikaltėlis kuris buvo po sklypų pats nusižudė. Tą dieną, kaip nesutikau sužinojau apie tai, kad tavo priešininkas sukčiauja kandidatuojamas, ir nebeturėjau jokio pasirinkimo, tik suteikti tau šias pareigas. Prieš duodamas galvojau, kad su tavim kartu iš valdžios išeis ir Laurynas, kas ir nutiko. Norėjau šito išvengti, bet dabar jau nieko nebe padarysi. Lieka pasveikinti tave su paaukštinimu ir palinkėti sėkmės. 

252cce8e93724640e533a49ae9f9a15b123.png

Naujasis "Policijos Departamento" direktorius: Donatas_Doncikas, sveikinimai jam !
8b21509c20cc0c5222c0bf54b8f87497264.png

252cce8e93724640e533a49ae9f9a15b123.png

  • Patinka 6
  • Haha 5
  • Sutrikęs 1
  • Už 26
  • Prieš 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...