Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

,,Federalinių Tyrimų Biuro“ direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. Kaip jau supratot iš temos pavadinimo, jau turime išrinktą F.T.B direktorių ir čia bus apžvelgti įvykę rinkimai. Ką galiu pasakyti.. Pirmiausia, labai apmaudu ir gaila, jog į šios teisėsaugos srities direktoriaus postą pildė mažai asmenų. Bandžiau išsikelti sau klausimą, kodėl būtent taip įvyko, bet logiško paaiškinimo neradau. Anketų sulaukiau vos vieno puslapio, nors teisėsauga, atrodo, yra populiarus ir siekiamas darbas, bet yra kaip yra. Labai buvo sudėtinga išsirinkti kandidatus, nes anketų nors ir buvo mažai, tačiau dauguma jų buvo stiprios. Todėl prieš renkantis kandidatus, susidėliojau tam tikrus prioritetus, kad sumažinti kandidatų skaičių. Todėl iš kandidatų sąrašo dingo tie asmenys, kurių teisėsaugos patirtis buvo mažesnė, nei žemiau esančių žmonių, taip pat, buvo išbraukti ir tie, kurie šiuo metu nedirba teisėsaugoje, o renkant teisėsaugos direktorių sudėtinga stebėti mechaniką ar reporterį, nes iš esmės skiriasi darbo specifika. Žinau, kad dabar jausit apmaudą, galbūt pyksit ant manęs, kad Jūsų būtent šiame sąraše nėra, tačiau turėkit omeny vieną dalyką, kad direktorius gali būti tik vienas, o jūsų visada pildo daugiau, tad sudėtinga iš kokių 5-8 žmonių, išsirinkti būtent tuos kelis, kuriuos reikia stebėti. Nenusiminkit ir bandykit visada, galbūt antras, trečias kartas nemeluos ir fortūna nusišypsos būtent jums. O dabar nieko nelaukus pristatysiu kandidatus, kuriuos stebėjau.

 

 

Pasat_Kiec – Šiuo metu dirbi vienoje iš teisėsaugos sričių, esi kareivis. Tavo teisėsaugos patirtis siekia kažkur apie 618 tūkstančių, kas yra tikrai nemažai ir leidžia nesuabejoti tavo žiniomis, apie teisėsaugas ir kaip ten kas vyksta. Teisėsaugoje esi dirbęs nemažai laiko, matei daug įvairių direktorių, kaip jie tvarkėsi, todėl požiūrį ir viziją, kaip reiktų direktoriauti, turi. Parašei išsamią, normalią anketą. Patiko tai, jog bandei akcentuoti tai, kad žutbūt stengtumeisi įrodyti savo komandai, kad valdžia yra aktyvi, prižiūrėtum ją ir stengtumeisi, jog F.T.B darbo prestižas kiltų ir kiltų. Keliaujam prie stebėjimo, kuris nebuvo toks, kokio aš tikėjausi. Pirmąją stebėjimo dieną, kuomet prisijungiau, mačiau, kad važinėjai su darbiniu ,,Patriot“, padėjai gaudyti bėglius ir važinėjai, buvai surinkęs keturias baudas. Po to, vakare, kai prisijungiau, bandžiau tave stebėti, buvai /pzu, patikrinau tavo /info, vistiek buvo tos keturios baudos, o po to stovėjai afk darbo bazėje. Šią dieną pražaidei apie 400 minučių. Antrą stebėjimo dieną situacija šiek tiek pasikeitė ir tau tarsi pasirodė nušvitimas, nes, kai prisijungiau su kita paskyra, mačiau, kad buvai pražaidęs apie 300 minučių, tuo metu nebuvai susirinkęs nė vienos baudos ir važinėjai vėlgi savo darbiniu transportu, patruliavai miestų gatvėse ir padėjai gaudyti bėglius bei erzinai medikus ir tolimųjų reisų vairuotojus, bausdamas juos už non-rp. Vakare, kai prisijungiau, tavo aktyvumas buvo apie 600 minučių, turėjai 28 baudas ir jau vairavai ,,Karo policijos“ automobilį. Ilgą laiką padėjai gaudyti bėglį. Vėliau ir narkotikus atiminėjai iš civilio bei vėlgi patruliavai ir atlikai kareivio darbą. Nepatiko tai, jog dieną, kol vairavai ,,Patriot“, keliose vietose nachališkai kirtai kelkraščius, siekdamas greičiau ,,įsipaišyti“ į posūkius. Tai darei lyg ir gaudydamas kažką, tačiau neįsijungęs švyturėlių, tad ateity stenkis arba įsijungti švyturėlius, arba laikykis K.E.T, nes nelogiška, jog teisėsauga baudžia kitus už non-rp, o patys kartais nesilaiko kelių eismo taisyklių. Trečiąją stebėjimo dieną dalyvavai praktinėje užduotyje su kolegomis, tačiau prisidirbai, kai atėmei ginklų licenciją kolegai, organizavot bendrą treniruotę su S.W.A.T‘ais, vakare mačiau, jog tavo aktyvumas buvo virš 500 minučių ir turėjai virš 80 baudų. Ką galiu pasakyti tai, jog esi šaunuolis, matosi, kad stengeisi, žaidei, siekei valdžios, bet tavo konkurentai pasirodė truputi geriau.

 

 

Rokas_Ziper – Dar vienas visiems puikiai žinomas teisėsaugos atstovas. Kandidatu esi buvęs jau ir tada, kai rinkau S.W.A.T direktorių, patekai ir šį kartą. Dirbi šiuo metu kareiviu, kaip ir tavo priešininkas Pasat_Kiec. Patirties turi daugiau negu jis, apie 850 tūkstančių. Esi buvęs valdžioje, todėl tavęs nepaimti į kandidatus būtų tiesiog kvaila ir nesuprantama. Anketa kaip visada, daug žadanti, nepilstai iš tuščio į kiaurą ir rašai tik tai, kas yra būtina ir reikalinga. Pirmąją stebėjimo dieną aktyviai gaudei bėglius bei padėjai kitiems, ragindamas per bendrąją teisėsaugos raciją prisijungti ir kitus. Bandei drausminti civilį, kuris smogė tau ligoninėje, kilo problemų ir tada, kai mechanikų pavaduotojas sunaikino tavo darbinę transporto priemonę, tačiau tai nesutrukdė tau dirbti toliau. Susirinkai apie 23 baudas, pražaidei apie 300 minučių ir praktiškai visą laiką sėdėjai ,,Patriot“ mašinoje ir rodei sugebėjimus, gaudant bėglius. Vakarop mūsų keliai jau nesusitiko. Na, tu antrąją dieną pasirodei panašiai kaip ir pirmąją, dirbai su ,,Patriotu“, gaudei bėglius, drausminai civilius prie /tpsf kurie ir vėl bandė šaudytis. Dalyvavai treniruotėje, vėlgi aktyviai dalyvavai bendraudamas su kitomis teisėsaugos sritimis, bandydamas sugauti bėglius. Praktiškai niekada nemačiau tavęs besiilsinčio, ar užsiimančio kokia nors kita veikla. Visada uoliai dirbai ir sėdėjai darbiniame transporte, laukdamas, kol kam nors prisireiks pagalbos. Dalyvavai ir įkaito gelbėjime. Patikrinus tavo aktyvumą per /info mačiau, jog turėjai 29 baudas ir apie 200 minučių. Trečiąją dieną darei lygiai tą patį, nebijai darbo, teisėsaga tau yra prie širdies, vakare dar bandei šaudytis /tpdm, siekdamas galbūt paįvairinti veiklą. Esi nuostabus žmogus, apie teisėsaugą žinai kone viską, tau problemų čia nebūtų, tačiau Tony buvo įvairiapusiškesnis ir jo veikla mane sužavėjo. Prašau, nedaryk klaidos ir nesiliauk pildęs, nes neabejoju, kad ir vėl galėtum stoti už valdžios vairo, jei ne gaudamas iš kitų, tai bent iš mūsų. Tik atmink, kad ne vien sėdėjimas darbinėje transporto priemonėje ir bėglių gaudymas, ar baudimas už non-rp yra viskas, ką galima veikti teisėsaugoje.

 

Tony_Smoke – Dar vienas kandidatas.. Dabar jau F.T.B direktorius. Įsidarbinai į naujai iškepto Policijos departamento direktoriaus valdomą darbą. Teisėsaugos patirties turi truputi mažiau nei Rokas, apie 820 tūkstančių, tačiau tavo anketoje įžvelgiau šiek tiek naujovių, kurias pasiūlei, ir kurios, tiesą pasakius, man patiko. Turbūt buvai vienintelis iš pretendentų į šias pareigas, kuris ne tik kalbėjo apie tai, kaip svarbu, kad visos teisėsaugos sritys bendradarbiautų, kaip svarbu suburti tinkamą komandą, bet ir pasiūlei alternatyvių būdų, ką galima būtų padaryti naujo. Todėl man tai buvo motyvacija, pasiimti tave į stebimų žaidėjų sąrašą. Pirmąją stebėjimo dieną kibai į darbus ir nieko nelaukęs pradėjai demonstruoti viską, ką gali geriausio. Ne tik padėjai kitiems kolegoms gaudyti bėglius, tačiau dalyvavai reide, vakare organizavai treniruotę, jeigu neklystu ir vedei kvalifikaciją, arba tiesiog mokei kolegą šaudyti. Galiausiai dalyvavai ir veiksme, gelbint civilį, kai tavo priešininkai tuo tarpu buvo arba afk, arba offline. Patiko tai, kad po darbo patruliavai su nuosava transporto priemone, pamatei prie /tpsf šviesoforo chuliganus, kurie turėjo blogų kėslų, vėliau apšaudė tave. Nieko nelaukęs nusitelinai į bazę ir pradėjai nusikaltėlio gaudymą. Po sudėtingų gaudynių, kai kartu su kolegomis užgainiojot piktadarį jis ėmė ir atsijungė. Puikus darbas. Galiausiai nuvykai į A51 zoną, pasistatei taikinius ir lavinai savo šaudymo įgūdžius. Pirmoji stebėjimo diena užskaityta su kaupu. Matėsi, kad stengeisi ir norėjai direktoriaus 100 procentų. Per dieną susirinkai apie 26 baudas, nuvykai į ~8 iškvietimus ir pražaidei virš 300 minučių. Antrąją stebėjimo dieną dirbai policininkui priklausantį darbą, vakare organizavot treniruotę su armija, kurioje dalyvavai ir pats, po kurio laiko mačiau, kad prie ligoninės vyko reidas. Vėliau, kai patikrinau tavo aktyvumą per /info, buvai pražaidęs apie 230 minučių, turėjai susirinkęs 23 baudas ir važinėjai darbiniu transportu, patruliavai, padėjai gaudyt bėglius, po kurio laiko atsijungei.. Tave išvysti būdavo galima visur.. Jeigu ne darbiname transporte, tai besišaudantį A51, A52 zonose. Jeigu nesišaudai su kolegomis, tai šaudai į taikinius.. Jeigu negaudai bėglių, tai dalyvauji treniruotėse, įvairiose veiklose. Direktoriumi jau esi buvęs ir būtent šios srities, todėl tikiuosi, kad šis kartas bus dar geresnis ir nenuvilsi nei manęs, nei savęs. Sėkmės valdžioje, Tony.

 

bfflu1.png

  • Patinka 5
  • Ačiū 2
  • Haha 3
  • Sutrikęs 1
  • Liūdnas 1
  • Už 20
  • Prieš 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...