Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

,,Taksi II-osios firmos“ direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Laba diena. Į ,,Taksi II-osios firmos“ direktoriaus pareigas pildė nenormaliai daug žmonių. Anketų sulaukiau virš 3 puslapių, tai yra, apie 44 ar 45 anketų. Labai džiaugiausi, kad pildė įvairaus tipo žmonės. Turiu omenyje tai, kad pildė netik veteranai, tačiau ir tie, kurie neturi patirties, arba turi jos minimaliai. Labai liūdna, kad įsivyravo kažkoks kvailas stereotipas ar kaip čia pavadinti.. Kad sakykime, jeigu žmogus turi daug darbo patirties, tai jam nereikia parašyti įdomios anketos. Nepykit, brangieji, tačiau šitoje vietoje jūs baisiai klystate. Šį kartą pildė daug visiems puikiai žinomų taksi veteranų, tačiau visi jie padarė vieną ir tą pačią klaidą.. Pasiėmė klausimus, kuriuos buvau pateikusi, į juos atsakė vienu, trimis sakiniais ir viskas tuo baigėsi. Kaip tik, iš tų asmenų, kurie patirties turi velniškai daug, tikimasi ir norimasi daug daugiau, negu iš naujokų.. Todėl, jei turi patirties, tai velniai griebtų, parašyk ir įdomią anketą. Well.. Kandidatus buvo labai sudėtinga išsirinkti, ir tuo pačiu lengva. Anketų nors ir buvo daug, tačiau tokių įdomesnių, kurios man patiko, radau vos ~7. Mažinant kandidatų skaičių reikėjo atkreipt dėmesį į turimą patirtį ir galiausiai vėlgi anketą. Todėl apačioje pateiksiu tuos kandidatus, kuriuos stebėjau, kurie sužavėjo savo anketa ir įtikino, kad galėtų susitvarkyti su savo pareigomis. 

 

Karka_Sane - Taksi patirties turi nei daug, nei mažai, apie 240 tūkstančių. Šiuo metu dirbi apsaugoje ir esi jos įgaliotinis. Pildei į direktoriaus pareigas, tačiau visiškai nesupratau, ką veikei žaidime. :/ Pirmąją stebėjimo dieną, kai prisijungiau į žaidimą, mačiau, jog lakstei po apsaugos bazę, vėliau važinėjai su transporto priemone šiek tiek, po to vėl buvai apsaugos bazėje, šokinėjai ant malūnsparių, buvai afk, o po kurio laiko atsijungei ir mūsų keliai daugiau nesusitiko. Patikrinau parašus, buvai pražaidęs apie 300 minučių ir nuvykęs į 5 iškvietimus. Kitą dieną prisijungei jau link vakaro. Vėlgi lakstei po savo darbo bazę. Kadangi esi įgaliotinis, galbūt nesitikėjai, kad esi paimtas į kandidatus, tai nieko ir neveikei. :/ Vakare, kai vėl prisijungiau, mačiau, jog vežiojai Petrą, K.E.T tau praktiškai negalioja. Apibendrinus, ką mačiau tavo veikloje, tai lakstymą bazėje, būvimą afk arba važinėjimą tr. priemone šiaip sau. Labai liūdna, tačiau po vakar dienos nusprendžiau toliau tavęs nestebėti. Galiu pasakyti tik tiek, jog ateity, kai pildot į direktoriaus pareigas, vistiek bandykite rodyti kokias nors veiklas, nes galbūt esat kandidatai. Sėkmės.

 

Justas_Mdma - Šiuo metu dirbi mechaniku, veikla kaip ir panaši į taksistų, dirbi su transporto priemone, vyksti pas klientus. Taksi darbo patirties turi mažiausiai iš kandidatų, apie 184 tūkstančius, tačiau dėl tavo puikios ir įdomios anketos, drįsau tave pasiimti į kandidatus ir stebėti, kadangi kaip ir minėjau, parašei įtraukiančią, daug žadančią anketą, kurią buvo įdomu ir smagu skaityti. Pirmąją stebėjimo dieną tu pasirodei kiek geriau nei Karka. Praktiškai visą laiką, kol buvau žaidime, sėdėjai ,,Tow Trucke“, gabenai tr. priemones į KMA, vykai į iškvietimus ir aptarnavai klientus, vėliau vežiojai kažkokią mergaičiukę ir su ja bendravai, dalyvavot akcijoje, tačiau kiek supratau iš tavo nepasitenkinimo, tai klientų susilaukėt mažokai. :D  Po kurio laiko atsijungei ir daugiau tavęs nemačiau. Pirmąją dieną mačiau, kad pražaidei virš 400 minučių, nuvykai į 40 iškvietimų ir nugabenai į konfiskuotų mašinų aikštelę 51 mašiną. Kitą dieną iš pradžių važinėjai su darbiniu ,,Tow trucku“, po kurio laiko, galbūt, kai baigėsi darbo laikas, sėdai į savo Sandkingą ir ėmei važinėtis. Nuvykai su draugu į tankų kovas ir ėmėte žaisti. Po kiek laiko pasiėmei ,,Bullet“, perdažei į geltoną spalvą ir nuvykai prie ligoninės. Apsimetei taksistu ir kvietei žmones naudotis tavo paslaugomis. Bandymas geras, bet taip nenustebino, nes šitą buvau mačiusi pas buvusį taksistų direktorių Cmuok. Vakare ir vėl dirbai su ,,Tow trucku“, tampei mašinas nuo atrankos vietos, įvairių /tp vietų, nepatiko momentas, kai vykdamas į iškvietimą nutrenkei bėgantį žmogų, vėliau ir stulpą. Tą dieną pražaidei 457 minutes, nuvykai į 24 iškvietimus ir nutempei 50 mašinų. Ką galiu pasakyti, esi šaunuolis, labai stengeisi, sunku net pasakyti, ko tavyje man pritrūko.. Galbūt norėjosi, kad turėtum šiek tiek daugiau patirties. Bet tai nereiškia, kad esi prastesnis ir negalėtum būti direktoriumi. Nepasiduok ir toliau siek savo tikslų. Sėkmės.

 

Marko_Ultras - Štai ir mūsų naujasis ,,Taksi II-osios firmos“ direktorius. Labai patiko tavo anketa. Pateikei įdomių idėjų, nepatingėjai parašyti plačią anketą, kur viską išdėstei, ką darysi ir kaip, jei gausi valdžią. Negana to, esi jau buvęs valdžioje, todėl nieko nelaukusi tave paėmiau į kandidatus. Pirmąją stebėjimo dieną pradėjai stebinti veiklų įvairove. Kai prisijungiau, dirbai su nuosava tr. priemone, vėliau užsiimei asmenine veikla: tiesiog važinėjai į įvairias vietas. Labai patiko, kad nepaisant to, tu dirbi, ar ne, visada laikeisi K.E.T. Mačiau tave žvejojantį, plaukiojantį su /tpvip esančiais katerias, šokinėjantį dviračiu, važinėjai kartingais, budėjai prie ligoninės, ėmei iškvietimus ir dirbai. Žodžiu, pirmos dienos neleidai veltui ir parodei ne tik tai, kad gebi dirbti, tačiau moki ir džiaugtis laisvu laiku. Tavo pirmosios dienos aktyvumas buvo toks: 500 pražaistų minučių, 42 atvykimai pas klientus bei 47 nuvežimai. Kitos dienos taip pat neleidai veltui. Kai prisijungiau, pirmiausia tave užtikau besišaudantį šratasvydyje. Po kurio tai laiko, kai šaudymasis nusibodo, vėl kibai į darbus, sėdai į savo nuosavą transportą ir laukei klientų. Nuvežęs klientą nieko nelaukei ir iškart skubėjai prie ligoninės budėti, vėliau važinėjai miestuose. Per petrauką su klubo kolegomis vykot užimti kitą klubą ir pasidarėt sau veiksmą. Vakare, kai vėl prisijungei, budėjai prie ligoninės, ėmei iškvietimus, važinėjai, patiko tai, jog nesi pasikėlęs ir atsakei į kliento klausimus. Po kiek laiko nuvykai į kartingus, šaudeisi tankais. Apibendrinus galiu pasakyti tik tiek, kad nesi darboholikas. Sugebi ne tik parodyti darbinę veiklą, tačiau skiri laisvo laiko ir savo reikmėms, tai yra pasibūvimui su draugais, sakykime. Iš to peršasi išvada, jog būsi taktiškas direktorius, kuris nelieps darbuotojams dirbi kiaurą parą, tačiau leis ir pailsėti, prasiblaškyti nuo darbo ir vėliau su užsidegimu vėl kibti į darbus. Antrosios dienos aktyvumas buvo šiek tiek mažesnis, 495 minutės, 18 priimtų iškvietimų bei 24 nuvežimai. Šiandien ir vėl dirbai, aktyvumas buvo didesnis, todėl sveikinu su pareigomis. Nenuvilk manęs, savęs ir draugų, kurie tavimi tiki. Vadovauk antrąjai firmai sąžiningai ir parodyk iš kokio molio esi drėbtas. :D 

 

2071964db0fd3b85c8cf246b0d585975310.png

  • Patinka 2
  • Ačiū 1
  • Haha 2
  • Sutrikęs 1
  • Liūdnas 2
  • Už 14
  • Prieš 17
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...