Eiti į turinį
Vasia_Carter

,,Reporterių“ direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

252cce8e93724640e533a49ae9f9a15b123.png

K2upw1l.jpg

252cce8e93724640e533a49ae9f9a15b123.png

 

Devil_Skull - Tu dar visai nesenai buvo šio darbo "valdžioje" ir pareigų netekai, nes pažeidei serverio taisyklė, apgaudinėdamas serverio žaidėjus ir atimdamas pinigus iš žaidėjų pasidarei gan gera reputaciją, su kuria negaliu į tave žiūrėti pro pirštus. Nemanau ar išrinksiu kada nors į direktoriaus pareigas asmenį, kuris būdamas šio darbo pavaduotojas apgaudinėja žaidėjus ir scamina jų pinigus. Anketa nusibodus, nieko neredaguoji, ctrl + c tada ctrl + v ir anketa padaryta. Dar pora atrankų ir išmoksiu ją atmintinai.

Reedy_Mrt - 20 pranešimų forume, 13 metų, anketa kaip pildančio į paprasta darbą ir net prastesne iškarto automatiškas atmetimas. Anketoje betvarkė, pradėjai kelis atsakymus ryškinti, vidury anketos sustojai, pradėjai rašyt kaip išmanai, atsakymai tragiški, nesuteikiantis jokios informacijos. Kita karta užpildyk gerą anketa, aprašyk viską išsamiai ir tvarkingai. Žaidime susirask darbą su pakvietimų, kad galėtum pademonstruoti savo žaidimą, ką veiki ir kaip viską atliktum. Dirbdamas ūkininkų, niekada netapsi reporterių direktoriumi + neturint nei truputėlio šio darbo patirties.
Erikas_Asas - Dar nebuvau paėmęs tavęs tarp kandidatų, perskaitęs anketa nebūsi juo ir dabar. Trūksta patirties žaidime ar aplamai savęs atvaizdavime. Iš anketos nesudarei jokios nuomonės apie save, atsakei į klausimus kuo paprasčiau ir be jokio jausmo, kad būtų už ko užsikabinti ar įdomu skaityti. Trumpa paprasta anketa, su kuria kandidatu netapsi. Gerai, kad žaidime turi darbą, tas labai padeda rinkimuose, tačiau jeigu tikrai nori būti direktorius, noriu matyti iš anketos, kad gali juo būti, šiuo atveju to nebuvo.

252cce8e93724640e533a49ae9f9a15b123.png


Just_Chill - Esi mažai patyrės būti direktorius. Forumo paskyros beveik nenaudoji, iš kur man žinoti, kad sugebėsi sutvarkyti tau paskirtą visą darbo skiltį ? Tikėjimu sėkme senai nebe užsiimu ir tikiu tik tuo, ką matau, o pas tave nebuvo nieko. Apie šį darbą praktiškai nieko nežinai ir žaidime apsilankai labai retai. Anketa kaip ir kitų užpildytą per 10 minučių tik tam, kad sugaišinti mano laiką skaitant, kaip tavo geriausias pasiūlymas, laikyti draugiška ir malonia komandą.
Simas_Gang - Panaši situacija kaip Just_Chill, tik tavo anketa prastesne, nei žaidėjų pildančių į paprastą darbą. Sakinys, kad tu niekur nedirbi ir esi pats sau bosas, turėtu būti anketos geriausias sakinys, nes daugiau ten nieko nebuvo.
Rokas_Galga - Dar viena anketa labiau skirta pildant į darbą, ne į direktoriaus pareigas. Anketoje tvarkos nebuvo, nors ir atsakymai iki dvejų sakinių. Parašei prie pasiūlymų, kad bus privaloma lietuviu kalba, man atrodo šimtas metu kaip ten tai privalomą ir nematau kokia čia unikali idėją. Taipogi, kad pereiti į aukštesni rangą, reikės rinktis ne pliusus, o už milus, tai dar negavęs pareigų, iškarto nušalinu tave už rangu pardavinėjimą.
Domukas_Gatvinis - Sakyčiau amžius ne kliūtis, tačiau šiuo atvejų meluočiau, nes turi tai parodyti pats. Forumu nesinaudoji ir tikriausiai nesukurtum tvarkingos darbo informacijos, ką kalbėti apie rangu tvarkymus bei komunikavimu per jį t.y forumą. Nesi dirbęs šiam darbe, tau neduoda jokio pliuso bei anketa buvo itin skurdi. "na kaip ir viskas, užpildžiau nors ir neturiu patirties, bet manau ši atranka buvo skirta man!" gal kita kartą.

Mister_Driver - Turi nemažai šio darbo patirties tačiau be to, daugiau niekuo negali pasigirti. Anketa buvo prasta, nieko neaprašei ką tikrai galėjai iš savo patirties parašyti. Anketoje beveik visi atsakymai prasidėdavo nuo "gal", "tikriausiai", nesi dėl nieko garantuotas ir atsakymai vieno sakinio ilgio, kas niekada nėra gerai. vienu sakiniu niekada neatsakysi tinkamai į klausimą, kurie reikalauja išsamaus paaiškinimo ir iš jų sprendžiu apie žmogų, visgi tik taip galiu susidaryti pirmąjį įspūdi apie žaidėja.

252cce8e93724640e533a49ae9f9a15b123.png

Dominykas_Juodasis - Anketa buvo nebloga ir forume esi nenaujokas. Sudominai iki klausimo, apie savo aktyvumą, patikrinau pamačiau toki nulį, kaip darbuotojus skaičius, jeigu tau paskirčiau šias pareigas. Kam pildai į šias pareigas ir teigi, kad pražaidi po 250 minučių, jei net neprisijungi į jį. Kaip savo gerąją savybė išskyrei užsispyrimą, ir darai tai, ką pasakai. Tai kur tavo 250 minutės serveryje ? ;/

Gytiz_Nesvarbu - Paprasta anketa, kurioje nebuvo nieko ypatingo. Klausime apie pasiūlymus, neįrašei nieko, apart kelėtos sakinių, kurie neatsakė į užduotą klausimą. Aktyvumas siekė vos vieną valandą. Kuriuose vietoje matome pastangas į pareigas ? Niekur. Užpildei tik tam, kad užpildyti, visiškai negalvojai atsakinėdamas į klausimus, apie veikla žaidime net nekalbu. Rašei anketoje apie reporterių aktyvumą, kaip jo reikia ir t.t kai pats vos valanda praleidi jame, kada spėsi susirinkt komandą ir ją prižiūrėti ?

Garis_Kaminskis - Tikriausiai gerai žinoma asmenybė visiems. Nors anketų skurdoką, puikiai žinau, kad susitvarkytum su tau iškeltais uždaviniais bei juos įveiktum. Žaidime aktyvumas buvo geras, tačiau anketoje kiek sušvelninai savo atsakymus, nebuvo jokio atvirumo. Daug ką nuslėpei ar nepaminėjai, kas man nepatiko. Anketoje minėjai, kad žinai ko reikia šiam darbui, kad jis būtų puikus kaip niekad, tačiau prie pasiūlymų, nemačiau nieko unikalaus, įprastas būrys bei akcijos, ką parašo kas antroje anketoje.

Andrejus_Pupsas - Kaip ir Rokas dirbi radistuose, bet anketos labai vieno nuo kito skyrėsi. Į reporterius direktoriaus pareigas pildei ir praeitą kartą tačiau nesėkmingai. Noriu pagirti, kad nenaudojai tos pačios anketos ir skyrei nemažai laiko parašyti naujai. Dar pildant, buvai savo darbo įgaliotinis, tačiau dabar tapai pavaduotoju. "Bendravom" pastaruoju metu, ir sakei kad keisis gyvenamoji vieta dėl studijų jei neklystu. Automatiškai neturėsi daug laiko šiam darbui, o jo tikrai reikia. Pabūk pavaduotoju, pažiūrėsim kaip seksis ir ar išvysim kažką teigiamo iš tavęs, ateityje turėsi daugiau galimybių, jeigu savo šansą išnaudosi tinkamai.
Vygantas_Taspats - Pildei praeitą kartą į šias pareigas, ir galiu pagirti tave irgi, kad parašei nauja anketa ir kur kas stipresnę, nei prieš tai. Serveryje turėjai darbą ir buvai ganėtinai aktyvus, anketa skaityti nebuvo nuobodų, tačiau nesulaukiau ko norėjau. Išradai daug nebūtų žodžių pačioje anketoje, pasiūlei 3 idėjas, kurios buvo praktiškai pas visus direktorius, tik perfrazavimai kietais žodžiais. Po tiek daug nesėkmingų rinkimų, ar labiau sakyti nevykusių išrinktų direktorių, norisi kažko, kuo gali pasikliauti ir tiki, kad nebūsi nuviltas. Tavo kandidatavimas buvo tvirtas, tačiau šį kartą išsirinkau sau patikimesnį asmenį, kuris manau manęs nenuvils. Taipogi šiandien tęko tavimi nusivilti, kad kandidatuojant į tokias pareigas, leidai sau pažeidinėti serverio taisyklės ir trukdei mafijom kariauti. Už tai yra baudžiama banu bei 3 mėnesiai juodojo sąrašo. 

252cce8e93724640e533a49ae9f9a15b123.png

Kristis_Lada - Anketoje teigei, kad šis darbas tau kaip antri namai be mafijų/gaujų, tačiau patirtis siekia vos 30 tūkstančių. Esi žinomas kaip gaujų/mafijų atstovas ir užsinorėjai staiga peršokti į visai kitokį pasaulį nei esi pratęs matyti. Gaujų/mafijų valdžios patirtis nepersiduoda į tokias pareigas. Čia ne tokios pareigos, kuriuose reikia rėkauti ir duhinti kas antrą, tai kur kas atsakingesnės pareigos, nei gali pasirodyti. Vienas po kito šio darbo direktoriai krenta iš šių pareigų, kurie patirties turi dešimt kartu daugiau nei tu, ir nemanau kad susitvarkysi su jomis. Anketa buvo vidutiniška, nei aktyvumas gana neblogas. Jeigu ilgiau padirbtum kituose darbuose, nei mafijose / gaujose, gal kažkada kažkas ir išeitu, dabar dirbi cosai ir be to tavęs niekur nesu matęs.

Jim_Profaci - Vienas iš aktyviausiu kandidatu šiuose rinkimuose, kuriuo galėčiau pasigirti. Aktyvumas siekė 300 minučių, paimdavai 40+ iškvietimų bei panašiai

nugabenimų, kas buvo labai šaunu. Anketa buvo skaitoma ir nebuvo labai prie ko prikibti apart darbo patirties. Reporteriai yra gan sudėtingas darbas, kuriam reikalinga darbo patirtis norint sėkmingai ją valdyti. Pas tave patirtis siekė vos 13000, kas nėra daug, norint labai gerai suprasti, ko darbui reikia ir ko ne. Pasiūlymai buvo 2 ir apie abu negalėčiau pasakyti nieko gero. Pirmas tai "būrys", jau minėjau, kad tai atsakymas 80 proc, visų pildančių žaidėjų ir antras pasiūlymas, tiesiog 4 įgaliotinis, ko tikrai nebus. Daryti išimtis nėra mano savybė ir tik dėl to, kad pasiekia aukšta rangą. Tai gal leiskim žaidėjams čytinti, jeigu ilgai žaidžia serveryje? Lengva prašyti daryti išimtis sau, bet tada turėtumėm leisti visiems, o tada ir taisyklė nebebus reikalingą. Viska apibendrinus anketa buvo gera, idėjos nepatiko, žaidime pasirodei gerai, tačiau pritrūko kažko, kad būtum išrinktas kaip naujasis direktorius.

Mister_Sniper - Šį asmenį žinau jau visi, nes praeituose rinkimuose jis užėmė antrąją vietą. Anketa nors ir nebuvo visiškai nauja, tačiau palyginus ją su praeita papildei ir patobulinai tiek, kiek galėjai. Galėčiau vėl girti anketa bei pasirodymą žaidime tačiau taip jau dariau praeitoje apžvalgoje, todėl šito galime išvengti. Prieš paskelbiant direktorių užėmei taksi pirmos firmos pavaduotojo pareigas ir su jomis susitvarkei tikrai gerai. Sulaukiau teigiamu atsiliepimų apie darbo kokybė bei vadovavimą, kas yra labai svarbu šiam darbui. Prieš tai rašiau: "Šio darbo patirties turi nemažai, ir šiame darbe buvai ne viena kartą. Nuo pat anketos pradžios, viską ką minėjau buvo tiesa ir stebėdamas žaidime mačiau, tavo pastangas ir atsidavimą šiam valdžios postui. Karta buvai šio darbo pavaduotojas, tačiau dėl atitinkamu priežasčių buvai pakeistas į kitą. Būdamas pavaduotojo, nesulaukei nei vieno papeikimo ar nusiskundimo, dėl kurio reikėtu rūpintis. Anketoje aprašei nemažai naujų idėjų, ar pakeitimų, kuriuos darytum ir kurie padėtu šiam darbui tavo atžvilgiu. Anketa labai patiko, todėl viskas perėjo į žaidimą." Šį kartą stebėjimas žaidime taipogi nenuvylė ir pasirodei puikiai plius turėjai jau aukštas pareigas, liko tik paaukštinti ir padaryti, kad vienintelis bosas kurį turėsi, būsiu aš. Sėkmės tau darbuose ir tikėkimės ilgai bandęs, nesusimausi kaip kažkas. :)

252cce8e93724640e533a49ae9f9a15b123.png

Naujasis "Reporterių" direktorius: Mister_Sniper, sveikinimai jam.

7b5110e51b2dbaf2fc1c2ba504c83a8e687.png

252cce8e93724640e533a49ae9f9a15b123.png

  • Patinka 6
  • Ačiū 1
  • Haha 13
  • Sutrikęs 1
  • Už 24
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...