Eiti į turinį
Vilkolakis_Vycka

BMW E34

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki ;) Gal kas turit kokių įdomesnių minčių, kaip saugiai ir greitai galima būtų nusiimt, o gal būt ir kita tuo pačiu idėt(reduktorių). Mašina stovi beveik ant lygaus paviršiaus, tai kažkaip gražiai reiktų pasikelt, ir paremt galinę mašinos dalį ne tik, kad tvirčiau stovėtų, bet ir galima būtų normaliai palyst, reduktorių išimt? Mašina nevažiuoja, nes užsiblokavę galiniai ratai reduk. pizda.
5842d0587e472a979aabdf707715eeee456.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse


Sveikas, o tu žadi keisti visa korpusa kartu ar tik vidine dali rediko ? O jei saugiai pasikelti tai pasikisk iškarto po prieki kaladeles (iš abiejų pusių) ar malkas kokias skaldytas, kad ratai priekiniai abu gerai atsiremtu, tada susirask 2vienodas trinkas, pasikišk dankrata pasikelk viena puse ir susirask kietesne vieta stačiai trinka kur pakišti, bet pasižiūrėk, tada dankrata nusileisk ir kitai pusei ta pati padaryk, ir būsi visiškai saugus... na bent aš tai tikrai buvau kai remontavau savo gelda. 

Aš tavo vietoje taip pasidaryčiau,nes namų sąlygom labai daug neišgalvosi, nes automatiškai ant savadarbės pakilos negalėsi užvažiuoti, mano nuomone man šis būdas gan saugus aš namuose kai turiu dankratu tai dar papildomai 2 dankratus prie šono nuleides ant trinkos bet įtempes pasilieku iš abiėju pusių (nors realiai to nereikia), ir ramiai be rizikos tada pasikeičiau : nuplyšusias aliumines skardas prie glušako, rankinio trosus ir galinius supportus su diskai ir kaladėmis. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...