Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

,,Grove Street“ gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

AXMJdQ1.jpg

 

Sveiki, buvo renkamas naujasis „Grove Street“ gaujos direktorius. Ankstenis direktorius atsisakė pareigų nepraėjus mėnesiui laiko ir buvo įdėtas į direktorių juodąjį sąrašą. Anketas davėme pildyti maždaug apie dvi dienas ir stebėjimui išsirinkę tris kandidatus stebėjome juos žaidime.

 

______________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Nierka_East – Anketa gera, mafijų/gaujų patirties turi, tai supranti kaip ir kas vyksta. Serveryje dirbai „The Ballas“ gaujoje ir pirmą kartą serveryje buvai pastebėtas antrąją stebėjimo dieną, kai tiesiog važinėjai ir šaudei pravažiuojančius automobilius. Vėliau su kolega iš gaujos netoli /tplv teleporto pasistatėt konteinerius ir trukdėt pravažiuoti automobiliams ir juos šaudėt. Patikrinus tavo /info lentelę buvo pražaista netoli 200 minučių ir padaryta 3‘000 žalos. Tęsiant tavo stebėjimą, tu ir toliau kėlei chaosą /tplv, bet kai supratai, kad policija tuoj tave pradės gaudyt padarei /q. Po kelių minučių prisijungei ir nuėjai dalyvauti į klubo veiksmą, kai laikėt užėmę kitą klubą.

 

Eitvydas_Bmw – Anketą rašyti moki, šitą jau įrodei praeituose rinkimuose. Mafijų/gaujų patirties turi pakankamai. Serveryje dirbai „Immortal“ mafijoje ir pirmą kartą buvai sutiktas serveryje, kai tavo mafijai teko ginti mafijos zoną nuo „Cosa Nostra“ mafijozų. Kartais karo metu nueidavai į /pzu, turbūt filmuodavai čyterius. Vėliau nuėjai AFK per karą, kas nelabai patiko, kad palieki mafiją ir nepadedi gintis, bet po kelių minučių vėl grįžai ir gynei mafijos zoną. Pažiūrėjus tavo /info buvo pražaista apie 200 minučių. Antrą stebėjimo dieną pradėjus tave stebėti, tu skraidei su mafijos stunt, o paskui nuėjai dalyvauti grobime, kurį rengė tavo mafijos valdžia. Dieną jau buvai pražaidęs apie 100 minučių. Paskui teko tave matyti, kaip kariavai prieš „Cosa Nostra“ mafiją. Tačiau tavo kariavimas buvo ne su ginklu, o labiau buvai susikoncentravęs į /vip, kur pykaisi su priešininkų mafijos nariais. „Cosa Nostra“ mafijai nepavykus sėkmingai nusileisti su stunt iš tavęs būdavo daug juoko, nors ir jūsų pusė nelabai sėkmingai užpuldavo. Mėgdavai pakomentuoti „Cosa Nostra“ mafijos veiksmus, o ant pačio galo baigėsi tuo, kad tau teko ginti mafijos zoną, kol galiausiai tu atsijungei.

 

Aurimas_Winstone – Anketa nebloga, bet mafijų/gaujų patirties turi labai daug. Serveryje dirbai „Cosa Nostra“ mafijoje, o pirmą kartą tave pavyko sutikti, kai sedėjai kalėjime ir šaudeisi kalėjimo dm. Ilgą laiką šaudeisi, bet vėliau tau nusibodo ši veikla ir nuėjai afk. Patikrinus tavo aktyvumą jis siekė 180 minučių. Antrą stebėjimo dieną tik pradėjus tave stebėti, tu sėdėjai kalėjime ir šaudeisi kalėjimo dm. Per /v kvietei visus ateiti pasišaudyti į kalėjimo dm. Patikrinus tavo aktyvumą jis jau tada siekė 250 minučių. Išėjęs iš kalėjimo iškarto skubėjai dalyvauti mafijų karuose. Visą laiką dalyvavai kare ir nebuvai nuėjęs afk, taip pat esi mafijos įgaliotinis, kuris tikimės yra uždėtas dėl geros pagalbos valdžiai, o ne laikinai rinkimams. Per karą sugebėdavai labai ilgai išgyventi, nes visada stovėdavai ant stogo, o ne būdavai ant žemės. Manau valdžia tau galėtų už tai skirti premiją, nes esi vienas iš labai, labai retų atvejų, kai tau nerūpi tavo individuali statistika (nužudymai). Pagal veiklą ir aktyvumą, tu laimėjai šiuos rinkimus. Sveikiname ir linkime sėkmingų karų!

 

 

iwnock.png

  • Patinka 1
  • Ačiū 1
  • Haha 6
  • Sutrikęs 1
  • Už 16
  • Prieš 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...