Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

,,Cosa Nostra“ direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

JJtBCR3.jpg

 

Sveiki.

Buvo renkamas naujasis „Cosa Nostra“ mafijos direktorius. Ankstenis direktorius, Karko_Grand, atsisakė pareigų išbuvęs mėnesį laiko. Anketas davėme pildyti daugiau nei parą laiko ir salaukę apie 20 anketų stabdėme atranką. Atrinkome tris kandidatus, stipriausius ,mūsų manymu, kuriuos, stebėjome žaidime. Rinkimų gale palikome tik du.

 

Povilas_Rimkus – Anketas pildyti moki, mafijų/gaujų patirties turi, valdžioje esi buvęs. Serveryje dirbi „The Ballas“ gaujoje. Pirmą kartą pradėjus tave stebėti, tu šaudeisi /tpdm ir kvietei kitus žaidėjus ateiti pasišaudyti. Esi klubo „Lashara“ pavaduotojas, todėl labai daug kartų teko matyti, kaip organizuoji savo klubiečiams veiklą. Puolėt „Ožkų Ganyklą“ ir palaikėt minutę laiko, o jie puldami jus nepaimė iš jūsų nei vieno euro. Dažnai puldamas kitus klubus pastebėjome, kad esi labai gerai stunto pilotas. Per klubo karus, tai pat buvo pastebėti ir geri tavo šaudymo įgūdžiai, nors kartais tu per daug iš savęs tikėdavaisi ir eidavai šaudyti prieš 2 ar 3 žaidėjus. Pirmos dienos stebėjimo pabaigoje buvai pražaidęs apie 250 minučių. Antrą dieną  prisijungęs iškarto pradėjai skelbti apie atrankas į „Lashara“ klubą. Pasirinkęs narių pradėjo užiminėti kitus klubus, dauguma jų neturėjo pakankamo skaičiaus prisijungusių, bet vėliau pavyko užimti klubą ir jį laikyti ilgai. Vėliau su klubiečiais nuvažiavai į LV žiedą ir užstatę konteineriais trukdėt kelti ridas, šaudėt. Po trumpo chaoso nuėjai pažvėjoti – 120 minučių. Žvejojai su dviem draugais, o paskui trumpam buvai atsijungęs, bet vėliau prisijungei ir iškarto pradėjai rinkti klubiečius į veiksmą ir užėmėt „Šventuju klubas“. Baigus skriaust šitą klubą, užėmei dar vieną klubą, kuris taip pat nepajegė gintis. Vakare patikrinus ką veiki, tu vis dar su klubiečiais puldinėjot kitus klubus ir reikalavot išpirkų. Kol pagrindinis tavo konkurentas Lygis_White jau buvo atsijungęs, tu vis dar laikei užėmęs klubą ir susikrovei truputį daugiau nei 100 minučių persvarą prieš Lygį ir per dieną pražaidei 353 minutes. Nepatiko sužinotas faktas, jog esi nesąžiningas žmogus ir apscaminai kitą žaidėjai ant milijonų.

 

 

Lygis_White –  Anketą parašei geriausią iš visų. Mafijų/gaujų patirties turi nemažai. Taip pat, esi daug kartų buvęs valdžioje, o paskutinėje nesenai. Serveryje dirbai „The Ballas“ gaujoje ir pirmą kartą buvai sutiktai, kai važinėjai po miestą Su „NRG-500“ motociklu. Paskui buvai ligoninėje ir turėjai bėgą. Paskui dalyvavai klubo „Lashara“ veiksme, bet vėliau stovėjai afk bazėje apie 5 minutes. Paskui vėl sugrįžai į klubo veiksmą, kai laikėt užėmę „Ožkų Ganyklą“. Tave galima pagirti už gerą narkotikų vartojimą, buvo situacija, kai vienas bėgai ir sugebėjai išgyventi prieš tris priešininkus. Patikrinus tavo /info lentelę buvai pražaidęs apie 100 minučių. Vėlai vakare dar dalyvavai su gauja kare prieš „Grove Street“ gauja, o paskui po karo dar sudalyvavai ir narkotikų grobime ir stebėjimo pabaigoje buvai pražaidęs apie 280 minučių. Antrą stebėjimo dieną prisijungęs į serverį iš karto skridai į klubo veiksmą, bet ten veiksmas netrukus baigėsi. Toliau su „Lashara“ klubiečiais ir valdžia LV žiede užsistatėt konteinerių ir šaudei ridos kelėjus ir pravažiuojančius automobilius, o paskui nuėjai afk „The Ballas“ interjere. Pastovėjęs afk maždaug apie 10 minučių grįžai ir nuėjai šaudytis į /tpdm. Šaudeisi /tpdm apie 30 minučių ir tada išėjai dalyvauti į klubo veiksmą, kai laikėt „Šventuju klubas“. Paskui po šito klubo užėmėt ir dar vieną, kuriam gintis buvo sunku. Tu su Rimkum ir toliau užsiiminėjai identiška veikla ir kartu su juo bei dar keliais klubiečiais laikėt užėmę kitą klubą. Paskui tu atsijungei ir jau nebeprisijungei per dieną pražaidei 250 minučių. Tikimės, jog būsi pavyzdingas direktorius, kuris nevengs karų, kuris susirinks tokią komandą, kuri būtų pajėgi kariauti prieš ,,Immortalus“. Linkime tau ne tik sąžiningų karų, tačiau ir kantrybės, įdomių taktikų ir įdomių karų. Sėkmės.

 

244nshu.png

  • Patinka 5
  • Ačiū 1
  • Haha 9
  • Liūdnas 2
  • Už 14
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...