Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

,,Immortal mafija“ direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

9PZ4FdP.jpg

Sveiki!

Buvo renkamas naujasis „Immortal“ mafijos direktorius. Ankstenysis -Andrey_Kalashnikov atsisakė direktoriaus pareigų praėjus mėnesiui. Anketų šį kartą nebuvo labai daug. Iškilo klausimas, kodėl anketų yra tiek mažai.. Ar dėl to, jog priešininkų mafijoje esanti valdžia yra stipri, ar dėl to, kad nepasitikete savo jėgomis, ar dar kažkokios tai problemos sutrukdė jums kandidatuoti.. Galiausiai atrinkome tris kandidatus iš visų pildžiusių, kurių veiklą stebėjome serveryje. Vėliau palikome du kandidatus rinkimuose, nes nustojome gaudyti King_Mode, kuris nežinia kada būdavo online ir nežinia ką veikdavo.. Stebėjimas vyko dvi dienas ir nugalėjo geriausiai pasirodęs.

 

 

Fire_Tvon – Anketą parašei geriausiai iš visų. Bendra ir mafijų/gaujų patirtimi nusileidai savo varžovui ir turbūt nesi labai žinomas serveryje, bet pavyko sužinoti, kad turi pakankamai metų ir proto. Serveryje dirbai „The Ballas“ gaujoje, o pirmą kartą serveryje buvai pastebėtas ankstų rytą, kai pasistatęs konteinerį „Las Venturas“ ridos kelėjų žiede šaudei visus pravažiuojančius. Paskui kėlei chaosą mieste ir šaudei mechanikų pavaduotoją, susprogdinai jo automobilį, bet turi ir geriečio pusę – susprogdinęs jo automobilį parvežei jį į jo darbovietę. Todėl kilo klausimas, ar būdamas mafijų vadeiva sugebėtum atskleisti to blogiečio pusę, kuris kautųsi su visais, kurie bandytų įsibrauti į tavo valdas, ar tikrai keltum chaosą miestuose bei tampytum nervus teisėsaugai? Dar net neatėjus vidurdieniui tavo aktyvumas jau siekė 120 minučių. Dieną pratęsus tavo veiklos stebėjima, tu ir toliau, kartais pašaudydavai mieste, pasivažinėdavai su automobiliu. Paskui su darbine nuvažiavai į klubo bazę, ten pastovėjęs kelias minutes nusiteleportavai į darbo bazę ir sėdai ant „Freeway“ motociklo. Sugrįžai vėl į ridos kelėjų žiedą ir pasistatęs konteinerį vėl juos šaudei. Tavo aktyvumas jau viršyjo 300 minučių ir buvai padaręs apie 4000 žalos. Paskui turėjai reikalų su teisėsauga ir atsisėdai į kalėjimą daugiau nei dviems valandoms, bet kalėjime laiko nešvaistei ir nuėjai pasišaudyti į kalėjimo dm. Šaudeisi ten tol, kol buvo varžovų, kai jų neliko išėjai iš kalėjimo ir lakstei ratais. Vakare tu nustebinai, nes perėjai iš „The Ballas“ gaujos į FTB. Vakare buvai pražaidęs virš 500 minučių. Antrą stebėjimo dieną pradėjus tave stebėti, tu tiesiog važinėjai užmiesčiuose ir kėlei ridą darbiniui automobiliui. Kartais sustodavai patikrinti žaidėjų, ar turi narkotinių medžiagų, bet tai nebuvo labai dažna tavo veikla. Tavo aktyvumas buvo 220 minučių ir pasiūlytos 7 baudos. Aktyvumas tavo buvo geras, bet tau pritrūko geresnės veiklos antrą stebėjimo dieną. Ateičiai siūlyčiau susidėlioti prioritetus, ko iš tikrųjų nori, nes mafijų/gaujų veikla ir teisėsauga, kaip pats supranti, yra dvi skirtingos barikadų pusės, kurios siekia skirtingų tikslų, tad.. Sėkmės ateity. 

 

Bond_Tunex – Anketos pildymu nusileidai turbūt tik Fire_Tvon. Mafijų/gaujų patirties turi apie 300 tūkstančių ir supranti, kaip ir kas vyksta. Serveryje dirbai „The Ballas“ gaujoje. Pirmą kartą serveryje buvai pastebėtas, kai tiesiog stovėjai afk prie /tpdm, vėliau sugrįžęs įėjai į vidų ir šaudeisi prieš kitus žaidėjus. Šaudeisi maždaug apie 20 minučių, o paskui atsijungei. Paskui prisijungęs pašaudei mieste, o vėliau prisijungus „Grove Street“ gaujos valdžiai su gauja kariavai dėl procentų prieš juos. Per karuselių zoną, tu pasirodei tikrai gerai ir mirei vienas iš paskutinių narių, per parko zoną tavo pasirodymas buvo prastesnis ir nebuvai labai naudingas, bet per angarų zoną, tu pasirodėi tikrai gerai, o labai patiko vieta, kai slėpdamasis už automobilių šaudei be sustojimo į „Grove Street“ gaujinius. Tavo aktyvumas buvo 150 minučių ir 4‘800 žalos. Po karo nuėjai pasišaudyti į /tpdm ir ten šaudei ilgą laiką. Vakare buvai pražaidęs virš 300 minučių. Antrą stebėjimo dieną pradėjus stebėti, tu jau šaudeisi klubų karuose, kai tavo atstovaujamas klubas laikė kitą. Paskui važinėjai mieste, kartais nulipdavai nuo motociklo pašaudyti žaidėjų. Vėliau sugrįžai į klubų karus, kai jūsų klubas vėl užėme kitą. Tikrinant tavo aktyvumą, tu jau buvai pražaidęs virš 110 minučių ir padaręs beveik 3‘000 žalos. Ką galiu pasakyti, pasirodei tikrai neblogai. Lyginant su visais kitais pildančiaisiais, kurių buvo vos aštuoni, tavo veikla buvo, sakykime, įspūdingiausia, tad sėkmės valdžioje, nepasiduok Lygiui ir įrodyk, kad nesi prastesnis ir gali atsilaikyti prieš stiprius varžovus. Sėkmės. :)

  • Ačiū 1
  • Haha 6
  • Sutrikęs 1
  • Už 12
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...