Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

,,Grove Street“ gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki

Buvo renkamas naujasis „Grove Street“ gaujos direktorius. Ankstesnis –Aurimas_Wistone atsisakė direktoriaus pareigų išbuvęs mėnesi laiko. Anketų šį kartą sulaukėme apie 20 ir atrinkome trys kandidatus iš visų pildžiusių, kurių veiklą stebėjome serveryje. Rinkimai buvo įdomūs, nes Salvis_Gta ir Nierka_East pagal veiklą buvo lygūs, o pagal aktyvumą Nierka_East laiminėjo, bet deja paskutinę dieną Nierka_East gavo skundą už mafijų taisyklių nesilaikymą ir pasitraukė iš kovos.

 

Lukis_Bagdonas – Anketos gera, paaiškinai, kaip elgtumeis gavęs valdžią ir, kad su sunkumais buvai susidūręs, kai buvai „Immortal“ mafijos pavaduotoju. Mafijų/gaujų patirties turi apie 300 tūkstančių ir esi žinomas. Serveryje „Cosa Nostra“ mafijoje. Pirmą kartą serveryje buvai pastebėtas, kai tik prisijungęs į serverį bėgai nuo teisėsaugos su „Sanchez“ motociklu. Nesiruošei sėsti į kalėjimą ir iškarto nuvažiavai į mafijos zoną, o teisėsauga net nesivargino šokti per tvorą ir bandyti tave nubausti. Vėliau tiesiog stovėjai afk bazėje arba po ją lakstei. Paskui prisijungus „Immortal“ direktoriui dalyvavai mafijų kare, bet jis netrūkus baigėsi. Po karo atsijungei ir prisijungei vėlai vakare, kai tavo mafija ruošėsi karui prieš „Immortal“ mafiją. Puolėt ir išlaikėt maždaug 5 minutes. Paskui „“ mafijai nepavyko kelis kartus užimti jūsų mafijos zonos, o kai užėmę greit apsigynėt ir vėl užpuolėt laikėt maždaug 10 minučių, o paskui tu atsijungei. Per pirmą stebėjimo dieną pražaidei 120 minučių. Po pirmos stebėjimo dienos, tu atsilikinėjai nuo abiejų kandidatų ir antrą stebėjimo dieną norėdamas laimėti rinkimus, turėjai pasirodyti labai gerai, bet antrą stebėjimo dieną tavęs nesutikome, sėkmės kitą kartą.

 

Nierka_East – Anketą parašei eilinį kartą gerai. Mafijų/gaujų patirties turi apie 400 tūkstančių ir nesenai buvai „Grove Street“ gaujos pavaduotojas Aurimas_Winstone. Serveryje dirbai „Immortal“ mafijoje ir pradėjus tave stebėti, tu jau dalyvavai mafijos veikloje t.y grobėt įkaitą, taip pat esi „Immortal“ mafijos įgaliotinis, kuris tikimės yra uždėtas ne dėl rinkimų. Stebėjimo pradžioje patikrinus tavo /info lentelę dieną jau buvo pražaista beveik 250 minučių ir padaryta beveik 5 tūkstančiai žalos. Esi SSRS klubo narys, todėl mačiau, kaip dalyvavai klubo veiksme, bet paskui nuėjai į mafijos bazę gelbėti savo bendradarbių, kurie turėjo reikalų su teisėsaugą, tave teisėsaugininkai surakino ir laikė surakintą apie 10 minučių, kol sutvarkė reikalus, o kai tik tave atrakino iškarto nuvažiavai į /tpdm pasišaudyti prieš kitus žaidėjus, o pasišaudęs ten apie 20 minučių nuėjai dalyvauti į klubo veiksmą. Paskui tavo mafijos direktorius prisijungė ir puolėt „Cosa Nostra“ mafiją, o apsigynę jos nepuolėt. Vėlai vakare vėl mafijos kariavo, o pažiūrėjus tave /info, tu buvai prisijungęs. Tavo mafijai teko gintis kelias minutes, bet tikslą pasiekėt. Ruošėtės pulti ilgokai ir kelis kartus tavo mafijos valdžia net nespėjo užimti mafijos zonos, bet po kelių kartų tikslą pavyko pasiekti, bet netrukus jums ir vėl reikėjo gintis. Dar truputį pakariavot, kol „Cosa Nostra“ mafijos valdžia išėjo miegoti. Po karo dar neatsijungei, o dar nuvažiavai dalyvauti į klubo veiksmą. Pirmos dienos pabaigoje buvai pražaidęs virš 600 minučių ir padaręs virš 26‘000 žalos. Antrą stebėjimo dieną vėl pradėjai labai gerai. Šaudei mieste pravažiuojančius automobilius, žaidėjus, paskui dalyvavai klubo veiksme. Buvai pražaidęs jau po pietų apie 150 minučių ir padaręs apie 3000 žalos. Viskas iki šios vietos buvo gerai, bet vėliau dalyvavai mafijos veiksme, kai gynėtės prieš „Cosa Nostra“ mafiją. Deja, bet ar tu netyčia ar tu nežinojai, gal pamiršai tą taisyklę, kad su snaiperiu šaudyti už mafijos tvoros yra draudžiama. Sėkmės kituose rinkimuose ir nedaryk daugiau tokių klaidų.

 

Salvis_Gta – Anketa parašei geriausiai iš visų pildžiusių, mafijų/gaujų patirties taip pat turi daugiausiai iš visų pildžiusių – 1,7 milijono xp. Serveryje dirbai „The Ballas“ gaujoje, pirmą kartą sutiktas buvai, kai dalyvavai klubo veiksme. Esi SSRS klubo narys ir puldinėjot ir laikėt kitus klubus. Stebėjimo pradžioje buvai pražaidęs 100 minučių ir padaręs apie 2 tūkstančius žalos. Paskui stovėjai „The Ballas“ gaujos interjere afk, o grįžęs lakstei pėsčiomis po „San Fierro“ miestą, kartais pašaudydavai pravažiuojančius žaidėjus ar automobilius. Teisėsaugos narius pravažiuojančius visus apšaudydavai. Vėliau tave surišo vienas labai šiuo metu serveryje populiarus „Immortal“ mafijos įgaliotinis, kuris tave kaltino jo bendradarbių šaudymu, bet tu nepasidavei jo juokeliams ir jo klausimams. Jis supratęs, kad negaus iš tavęs informacijos paleido tave. Vėliau darant tave /pzu, tu vis šaudydavai mieste arba būdavai darbo bazėje. Dienos pabaigoje buvai pražaidęs apie 200 minučių. Antrą stebėjimo dieną jau nuo ryto buvai prisijungęs. Pastebėjau, kad palikai „The Ballas“ gaują ir išėjai dirbti į „Immortal“ mafiją. Tavo veikla vėl nesikeitė, dalyvavai klubo veiksmuose, šaudei mieste. Paskui, kaip ir Nierka_East dalyvavai mafijos veiksme, kai gynėtės prieš „Cosa Nostra mafiją. Po karo jau buvai pražaidęs virš 200 minučių. Vėliau dar dalyvavai įkaito grobime, o paskui atsijungei.

 

sosl0h.png

  • Patinka 3
  • Haha 10
  • Liūdnas 1
  • Už 13
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...