Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Angus_Young

Mafijoms/Policininkams

Ar būtų naudingas atnaujinimas?  

44 balsai(-ų)

  1. 1. Reiktų ar ne?



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, noriu pasiūlyt idėją kuri labiau atgaivintu Policininkų arba mafijų/gaujų darbą. Tai noriu pasiūlyt, kad kalėjime sėdintis asmuo nužudęs kitą žaidėją, jam kalėjimo laikas sutrumpėtu kokias 5 minutes. Nužudžius žaidėją per Policijos raciją praneštų, kad kalėjime Vardas_Pavardė nužudė žmogų. Policija nuvažiavus į kalėjimą ir nušovus tą žaidėją jis sėstų į vienutę ir jo kalėjimo laikas prailgtų kokiom 15 minučių. Dėl ko temos pavadinime pamynėjau mafijas/gaujas, dėl to, kad žaidėjas kuris sėdi kalėjime, galėtų susitart su gaujos bosu arba mafijos bosu, už kokią sumą, kad jam padėtų ištrūkt iš kalėjimo t.y mafijozai pamatę policininkus galėtų juos nušaut, o tas kuris nori greičiau išeit iš kalėjimo, toliau žudytų kitus kalinčius žaidėjus. 

 

Dėl ko tai naudinga mafijoms/gaujoms: Mafija arba gauja galėtų forume susikurt temą „Padėjimas išeit iš kalėjimo“. Tenai būtų surašytas kainoraštis už kiek gali padėt išeit iš kalėjimo. Taip galėtu užsidirbt tiek mafijozai tiek gaujos nariai.

 

Dėl ko tai naudinga policininkams: Policininkas nuvažiavęs į kalėjimą ir pasodinus žaidėja į vienutę t.y jį nušovus gautu premiją. Tą premiją galėtų nustatyt direktorius/pavaduotojas arba pats Admin_Bumeris nustatyt galėtu. Ir dar papildomai atsirastų koks rangas tarkim „Kalėjimo prižiūrėtojas“.

 

PRABALSUOJAM!! 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 2 minutes(-ių), Tony_Smoke rašė:

Jei šį dalyką padarytu swatams tada sutinku, pd ir taip turi daug nesamonių. Tai dėl to swat būtų bent jau gal kažkiek įdomesnis darbas. 

Ne kiek svarbu kam jį pritaikytų šitą atnaujinimą, bet kiek svarbu, kad jį įgyvendintų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...