Eiti į turinį
Arnas_Max

„The Ballas“ gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

 

Buvo renkamas naujasis „The Ballas“ gaujos direktorius. Ankstenis buvo nušalintas už tai, kad davė su paskyra žaisti kitam žaidėjui. Anketų šį kartą salaukėme apie 10, kas nei kiek nedžiugina, ir atrinkome tris kandidatus, kurių veiklą stebėjome serveryje.
 

Aurimas_Winstone - Anketą parašei gerą, labai patiko tavo užsivedimas, kad vėl nori suburti savo gaują tik šį kartą priešingoje pusėje. Turi apie 1,4 milijono mafijų/gaujų patirties ir mėnesio pradžioje atsisakei „Grove Street“ gaujos direktoriaus. Kiek dėl to buvo keista. Serveryje dirbai „Immortal“ mafijoje. Pirmą kartą serveryje buvai pastebėjai, kai šaudeisi ir netrukus gavai baną už spread nuo Lygis_White. Prabuvai bane virš paros laiko, kas trukdė tolimesnį stebėjimą bei buvo nuspręsta, kad sukčiavai. Tas tau užtrenkė kelią link direktoriaus siekimo.

 

Amadejus_Amd - Anketa nebloga, kartais anketoje mėgsti pasigirti pasiekimais, kurių galbūt kitas žaidėjas net neminėtų. Bendros mafijų/gaujų patirties per šią paskyrą turi mažai ir buvai jau du kartus valdžioje. Serveryje dirbi „Immortal“ mafijoje ir esi įgaliotinis. Pirmą kartą serveryje buvai sutiktas, kai dalyvavai mafijos veiksme t.y grobėte įkaitus, o po to ir policijos seifą. Vakare dalyvavai kare prieš „Cosa Nostra“ mafiją. Po karo tavo aktyvumas buvo maždaug apie 300 minučių. Vėliau dar nuvažiavai su draugais pašaudyti mieste, o dienos pabaigoje buvai pražaidęs apie 400 minučių. Antrą stebėjimo dieną tu pradėjai skraidymo treniruotę su savo mafijos pavaduotojumi. Esi SSRS klubo narys, todėl po to teko matyti, kai dalyvauji klubų karuose ir visada laikėt užėmę kitą klubą. Vėliau su mafijozais nuėjai pasišaudyti į /tpdm ir kvietei visus per /d. Vakare, kaip ir Simaronas, dalyvavai mafijų kare, tik buvai kitoje barikadų pusėje. Nors iš pradžių karai buvo lygus, bet vėliau tau teko ginti mafijos zoną 10 minučių, vėliau ir 15 minučių. Vėlai vakare stebint tave, tu vis dar buvai prisijungęs ir surišinėjai žaidėjus, po to nuėjai pasišaudyti į /tpdm, o išėjęs iš ten su „Immortal“ mafija dalyvavai kare ir slaptai užpuolėte „Cosa Nostra“ mafijozus. Buvai pražaidęs 240 minučių ir atsilikinėjai nuo Simarono. Sunku buvo nuspręsti, kuris vertesnis direktoriaus vietos, kadangi abiejų veikla, aktyvumas buvo panašūs. Atsižvelgiant į anketą, patirtį nusprendžiau suteikti direktorių tavo priešininkui.

 

Justas_Simaronas - Na ir šiek tiek apie naujojo „The Ballas“ gaujos direktoriaus stebėjimą. Anketą parašei geriausiai iš visų pildžiusių, aiškiai atsakei į klausimus, taip pat sakei, kad esi pasikeitęs ir nežiūrėti į tavo praeitį. Mafijų/gaujų patirties per kelias paskyras turi pakankamai nemažai. Esi valdęs tiek mafiją, tiek gaują, todėl jau esi patyręs ir žinai, kokių klaidų nereikia kartoti. Serveryje dirbai „Cosa Nostra“ mafijoje ir buvai mafijos įgaliotinis. Pirmą kartą serveryje buvai pastebėtas, kai šaudei mieste į žaidėjus ir automobilius. Vėliau dalyvavai kare prieš „Immortal“ mafiją, o pasibaigus karui su kolegomis nuėjai pasišaudyti į /tpdm. Kare pasirodei neblogai ir buvai nušovęs apie 30 aukų. Parašuose patikrinus buvai pražaidęs 180 minučių. Antrą stebėjimo dieną dalyvavai su „Grove Street“ gauja narkotikų grobime, o po to nuėjai į /tpdm pasišaudyti. Po to stebint tave, tu jau turėjai reikalų su teisėsauga ir bėgai nuo jos, tau padėjo Pukiz_Lost, kuris vairavo automobilį. Galiausiai teisėsauga pasidavė ir tu nesėdai į kalėjimą. Vakare buvai pražaidęs apie 180 minučių ir padaręs 7‘000 žalos. Vėliau dar dalyvavai kartu su „Grove Street“ gauja ir dar pakvietei „Cosa Nostra“ mafiją grobti narkotikus. Vakare dalyvavai kare prieš „Immortal“ mafiją, bet karai buvo apylygūs, bet po kelių bandymų jums pavyko juos išlaikyti 10 minučių. Vėliau dar kartą puolėt ir palaikėt maždaug 15 minučių. Vėlai vakare tu vėl dalyvavai kare. Jum teko gintis nuo slapto „Immortal“ mafijos puolimo. Tavo aktyvumas ir veikla buvo žymiai geresni nei vakar dienos, šiandien pražaidei 315 minučių ir padarei 12‘000 žalos.

 

Sveikinu naująjį direktorių - Justas_Simaronas ir linkiu jam aršių kovų su „Grove Street“ gauja!

 

Po 1 dienos valdžioje Justas_Simaronas atsisakė savo vietos ir teisę gauti direktorių suteikėme Amadejus_Amd, antrąjam kandidatui. Sveikiname jį!

 

 

Redaguota , redagavo Arnas_Max
  • Patinka 4
  • Haha 13
  • Sutrikęs 2
  • Už 22
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...