Eiti į turinį
Arnas_Max

„Taksi I firmos“ rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

49gtrcA.jpg&key=05d127eee85d037a9cd6e292

Sveiki,

Praėjo keletas dienų ir skelbiu Taksi I firmos rinkimų apžvalgą. Anketų sulaukėme du pilnus puslapius, kas tikrai džiugina. Pagal tai galima spręsti, kad taksi darbas vis dar išlieka vienas populiariausių serveryje. Kadangi anketų daug, nebuvo lengva atrinkti kandidatus, kuriuos stebėsime toliau. Buvo ir labai didelę taksi patirtį sukaupusių žaidėjų, kurie ne vieną ir ne du kartus buvę taksi direktoriai/pavaduotojai buvo ir su mažesne patirtimi. Žinau, kad tie, kurie turėję šią valdžią, puikiai tvarkytųsi, bet norėjau įvairovės ir į kandidatus daugmaž įtraukiau „vidutiniokus“. Smagu, kad sutikau visus kandidatus žaidime, vienus mažiau, kitus daugiau galėjau iš arčiau pasižiūrėti. Iš tiesų konkurencija didelė, anketas per eilę metų pildyti moka dauguma. Žiūrime kandidatus, kas gi čia gavosi.

 

Jonny_Amino – kaip ir Arno, anketą parašei išsamią, nebuvo nuobodu skaityti. Idėjos taip pat patiko. Tačiau antroji rinkimų dalis, stebėjimas ne tiek džiugino, kiek anketa. Gal nesitikėjai tapti kandidatu, bet tada kokia prasmė pildyt? Pirmą dieną buvai pražaidęs ~100 minučių, sekančią vakare pasižiūrėjus nebuvo net valandos, šiandien taip pat aktyvumas nėra didelis. Anketoje rašei visai kitokius skaičius. Ką pastebėjau, tai pagrindinė veikla – žvejojimas. Na taip, negaliu sakyt, dirbai. Mačiau keletą kartų vykai į iškvietimus. Kažkokia kita veikla nepasižymėjai, aktyvumas nestebino. Tai tiek.

 

Kaspa_Easy – iš kandidatų tavo anketa turbūt buvo trumpiausia, bet pilnai atsakei į klausimus to ko tavęs prašė, o kaip kuriuose ir daugiau. Taksi patirties turi tikrai palyginus daug, esi buvęs kartą direktorius, tad suvoki šį darbą. Dirbai teisėsaugoje, pastebėjau dirbant su motociklu, bet kaip suprantu rangas tau tai leidžia. Gaudei nusikaltėlius, dėjai /bega, baudei, įprasta teisėsaugininko veikla. Pirmą dieną aktyvumas buvo virš 100 minučių, gal ir apie 150, tiksliai nepasakysiu. Sekančią dieną aktyvumas didėjo, buvau užfiksavęs virš 250 minučių. Kaip ir praėjusią gaudei bėglius, tikrinai dokumentus. Ką dar pastebėjau, tai daug non ripinai, galbūt gaudydamas bėglius, nežinau, bet atrodė, kad važiuoji pats nežinai kur :D Šiandien aktyvumas virš 100 minučių. Labai monotoniška veikla, visą laiką tik važinėjai (ar dirbai). Jei trumpai, viskas kaip ir neblogai, tačiau šiuose rinkimuose žemiau esantys kandidatai pasirodė stipiriau.

 

Arnas_Sutka – į kandidatus patekai, kadangi parašei tikrai įdomią, išsamią anketą. Patirties taksi firmose turi beveik pustrečio šimto tūkstančių. Pirmą stebėjimo dieną iš karto krito į akis pagalbos siūlymas per /s komandą. Kažkaip nesu atkreipęs dėmesio, ar tai darydavai anksčiau, bet tas tikrai nėra blogai. Dirbai įprastą mechaniko darbą ir tiek. Dienos gale pražaidęs buvai kiek daugiau nei 400 minučių. Aktyvumas tą dieną tikriausiai buvo didžiausias. Sekančią dieną kiek mačiau taip pat dirbai, ėmei iškvietimus, aktyvumas taip pat buvo didelis, žodžiu labai panaši veikla kaip ir praėjusią dieną. Šiandien žaidime buvau sutikęs tik vėliau vakare, kai direktorius jau buvo nuspręstas į kieno rankas atiteks, rašei, kad kažkur išvyksi. Reziume, aktyvumas geras, veikla užsiėmei pagrinde tik darbo, kiti kandidatai stiprūs, tad tau kišo koją, kad negalėjai žaisti šiandien.

 

Thomas_Samperis – vienintelis iš kandidatų, kuris dirbo taksi. Na taip, žinai ko nori ir esi ten kur ir tavo tikslai. Anketa patiko, į klausimus atsakei išsamiai. Žiūrint į bendrą tavo patirtį ir taksi, tai didžiausią savo karjeros dalį sarge ir dirbi taksi. Labai primena medikų senbuvį Ramą, tiek kad jis daug daugiau turi patirties :D Na taip, stebėjimas žaidime. Kaip ir minėjau, dirbi taksi II firmoje. Kiek stebėjau – visada būdavai prisijungęs. Aktyvumas per tris dienas išvedus vidurkį kažkur netoli 300 minučių. Iš esmės aktyvumas geras. Žaidime Jūsų pagrindinė veikla buvo darbas. Pasižiūrėjus į Jūsų informaciją pastebėjau didelius skaičius priimtų iškvietimų ir nuvežimų. Nors esi Senbuvio rango, bet darbo neapleidi. Kitas tiek pasiekęs dažnai paleidžia vadžias ir nededa pastangų į darbą. Čia taip nebuvo. Vakare mačiau kėlei savo Cheetah ridą, tuo pačiu ir paimdavai kaip kokį iškvietimą. Dalyvavai taksi organizuojamose veiklose. Tiek vakar, tiek šiandien vyko treniruotės, kuriose tave kartu su visais darbuotojais matydavau treniruojantis. Po darbo pastebėjau žaidžiant biliardą. Iki direktoriaus tau trūko labai nedaug, buvai labai arti tikslo!

 

The_Bass – Viena iš pirmųjų užpildytų anketų ir pirminis susidarytas įspūdis – jis turi būti kandidatuose! Anketą parašyta tikrai įdėjus nemažai pastangų, viskas apgalvotas nuo A iki Z. Labai patiko, išsamu, aišku, jokių klausimų nekyla. Žaidime, kaip ir dauguma visi žino, esi Apsaugos pavaduotojas. Taip, užsiėmimų turi per akis, bet tas man leido susidaryti geresnį įspūdį apie tave, nes realiai šis nick man mažai matytas. Veikla labai įvairi, daug dirbai, stebėjai darbuotojus, organizavai jiems veiklas. Pradėjus stebėti iš kart pamačiau dirbant, budėjote kartu su kolegomis vyriausybėje. Vakar stebėjau kaip kvietei visus į bazę, galbūt buvo susirinkimas, nežinau, ir vėliau organizavote akciją serverio žaidėjams. Laisvalaikiu mačiau kaip lenktyniauji kartinguose. Seniai esu matęs prie jų kažką, galvojau niekas nesinaudoja, deja klydau :D Taip pat teisėsaugos treniruočių zonoje lavinote 1x1 šaudymo įgūdžius. Kartu su kolegomis kelis kartus pildėte bankomatus. Kaip ir įprastas darbuotojas dirbote, vežiojote/saugojote civilius, net gi iškvietimų ne tiek mažai buvote priėmęs. Aktyvumas buvo labai panašus į Thomo, vieną dieną Jūs buvote daugiau, kitą jis. Vidutiniškai ~250min dienai. Pasvėrus už ir prieš nusprendžiau, kad tinkamiausias į direktoriaus pareigas iš visų kandidatų esate Jūs. Taip pat atsižvelgiau, kad ne pirmą kartą pildote į taksi, persižiūrėjau analizes, anketas. Na ką gi, sveikinu ir linkiu sėkmės.

  • Patinka 3
  • Ačiū 3
  • Haha 8
  • Sutrikęs 5
  • Už 26
  • Prieš 8
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...