Eiti į turinį
Arnas_Max

„Immortal“ mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

 

Buvo renkamas naujasis „Immortal“ mafijos direktorius. Ankstesnis Bond_Tunex buvo nušalintas už tai, kad surinko du direktoriaus įspėjimus. Anketų šį kartą buvo apie 10 ir atrinkome tris geriausius, mūsų nuomone, tinkančius žaidėjus į direktoriaus postą, kurių veiklą stebėjome serveryje.

 

King_Mode – Anketas rašyti moki, tai jau buvai įrodęs ir praeituose rinkimuose. Kiek turi mafijų/gaujų patirties sunku būtų pasakyti, nes čia ne pirma tavo paskyra. Pas nesenai nušalintą Bond_Tunex buvai jo pavaduotojas ir ant jo labai užpykai, kad ,kaip tu sakei, tau vienam reikėjo viską daryti. Serveryje dirbai „The Ballas“ gaujoje ir buvai įgaliotinis. Pirmą kartą serveryje buvai pastebėtas, kai stovėjai AFK „The Ballas“ bazėje. Patikrinus tavo /info, tu jau buvai pražaidęs 250 minučių. Vėliau dalyvavai klubo karuose, kai su klubu laikėt užėmę kitą klubą. Klubų karuose buvai, kol tavo gaujos direktorius pradėjo rengti veiksmą. Dar nespėjus užimti pirmos zonos, tu jau buvai išmestas iš gaujos. Parašei papeikimą „The Ballas“ gaujos direktoriui. Būdamas bedarbiu važinėjai su Sultan automobiliu po miestus, o kartais tiesiog stovėdavai afk. Serveryje buvai pražaidęs apie 400 minučių, bet gera veikla nebuvai pasižymėjęs. Vėlai vakare nuėjai pasišaudyti į /tpdm, o patikrinus /info lentelę jau buvai pražaidęs virš 500 minučių. Antrą stebėjimo dieną vis dar buvai be darbo ir tiesiog važinėjai. Vakare nuvažiavai į FTB atranką ir tau pavyko patekti, bet žinoma taip savo šansus tapti direktoriumi pamažinai. Deja, bet išmetimas iš gaujos ir geros veiklos neparodymas abi stebėjimo dienas tau sutrukdė konkuruoti prieš kitus kandidatus. Sėkmės kitą kartą,

 

Tadas_Kelmee – Anketą parašei gerą, bendros ir mafijų/gaujų patirties turi apie 330 tūkstančių. Serveryje dirbai „Grove Street“ gaujoje ir užimi įgaliotinio pareigas. Pirmą kartą serveryje buvai sutiktas, kai šaudeisi /tpdm ir per /d kvietei visus prisijungti patreniruoti šaudymą. Vėliau jau turėjai reikalų su teisėsaugą ir bėgai su „NRG-500“ motociklu nuo jų. Nesirinkai lengviausio kelio ir nebėgai slėptis į bazės interjerą, bet paskui nuvažiavai į bazę, nes pamatei, kad tave gaudo labai didelės teisėsaugos pajėgos. Neėjai į interjero vidų, o su kolegom kartu šaudet atvažiuojančią teisėsaugą. Su bėgą prabuvai apie 40 minučių, kol teisėsaugininkas Ratke_Ratke pasidavė. Paskui dalyvavai kare prieš „Grove Street“ gaują, kai sėkmingai apgynėt 3 kartus iš eilės zoną ir sutriuškinot priešininkų gaują. Tavo pasirodymas buvo geras ir padarei nemažai žalos per gaujų karus. Po karo dar nuėjai pasišaudyti į /tpdm, bet ten kelias minutes pasišaudęs atsijungei. Dienos pabaigoje buvai pražaidęs 243 minutes. Antrą stebėjimo dieną tave pavyko sutikti tik kelioms minutėms, kai bėgiojai prie gaujos bazės ir buvai pražaidęs apie 40 minučių. Vakare prisijungei ir iškarto nuvažiavai šaudytis į /tpdm zoną. Ten pasišaudei apie 30 minučių ir buvai pražaidęs apie 70 minučių. Direktorius tau buvo ranka pasiekiamas, jeigu būtum gerai pasirodęs antrą stebėjimo dieną.

 

Fire_Tvon – Kelintus rinkimus iš eilės tavo anketą matome tarp užpildžiusių žaidėjų, bet vis kažko pritrūksta iki direktoriaus, o kartais dėl didelės konkurencijos negali tapti kandidatu. Anketą parašei gerą, mafijų/gaujų patirties neturi labai daug. Serveryje dirbai „The Ballas“ gaujoje ir buvai įgaliotinis. Pirmą kartą buvai pastebėtas, kai dalyvavai gaujų kare prieš „Grove Street“gaują. Nors tavo atstovaujama gauja 3 kartus iš eilės nesėkmingai pasirodė gaujos zonose, bet tavo pačio pasirodymas buvo geras, sugebėdavai ilgai išgyventi karuose ir padarydavai nemažai žalos. Po karo nuėjai pasišaudyti į /tpdm, bet ten kelias minutes pasišaudęs atsijungei. Paskui vakare dalyvavai vėl kare prieš „Grove Street“ gaują, bet jūsų gaujai ir vėl nepavyko laimėti karo ir  po karo atsijungei. Buvai pražaidęs netoli 400 minučių. Paskui dar vėlai vakare prisijungei ir nuėjai pasišaudyti į /tpdm prieš kitus žaidėjus. Antrą stebėjimo dieną buvai pastebėtas per vidurdienį, kai su draugu kartu šaudėtės /tpdm ir tu per /d visus kvietei prisijungti. Tavo aktyvumas buvo apie 100 minučių. Patikrinus vėliau ką veiki, tu su „Freeway“ motociklu važinėjai po „Los Santos“ miestą ir kėlei ridą. Po to prisijungus „Grove Street“ valdžiai dalyvavai kare. Puolėte tris zonas, bet laimėti karų nepavyko, o karui pasibaigus vėl sėdai ant „Freeway“ motociklo ir važinėjai po miestus ir užmiesčius. Vėliau nuvažiavai į klubo bazę, kur tavo klubo valdžia pradėjo rinkti klubiečius veiksmui. Vakare buvai pražaidęs apie 330 minučių ir padaręs beveik 6‘000 žalos. Vėliau tave patikrinus, tu važinėjai ir kartais nulipdavai pašaudyti mieste pravažiuojančius žaidėjus. Buvai pražaidęs netoli 400 minučių ir atsiplėšęs nuo kitų kandidatų. Antros dienos neblogas pasirodymas tau garantavo direktoriaus postą. Sveikiname ir linkime gerų bei sąžiningų karų!

 

e280e347b5a0f8bec42ff20a0c46ca39132.png

 

 

  • Patinka 4
  • Haha 14
  • Sutrikęs 2
  • Už 19
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...