Eiti į turinį

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, prašė pakurt temą, apie pitaka :)
Taigi daugiau info, 2l 110kw, b/d, mechanas. Iš komplektacijos nieko nėra, bet tas ir patinka, nes viską galima pačiam susidėt gražiai, ir kaip nori. Kėbulas gražus, matomu kažkokių tai rudelių neturi, gal kokia vieną ir yra pačioj pagažinėj, o šiaip  skylių nėra, kaip ir rūdžių.

https://imgur.com/a/DJIRO

  • Patinka 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Orientacinė kaina 1k. Su rimtom derybom. O dėl tokios mašinos.. Na aš ir nenoriu atiduot i rankas, kur kažkas šiaip kaip byteri pasiimtų ir sudrožtų.. Bet niekada nežinosi kas iš tikro nupirks ;) Buvo pasiūlęs žmogelis 800eur. Nesenai buvo pakeistas reduktorius orginalus, nei virintas, nieko. reiktų nebent kuro siurblį pasitvarkyt, arba keistis, nelindau prie jo, nežiūrėjau dar, kuriasi, važiuoja abiem kurais, bet kol šaltas variklis, ant benzo labiau pulsuoja variklis, bei apsukos, o kai išyla, jau ir benzu gerai važiuojas. Šiaip, tai geras projektas į kokį 2,5 pasikeist.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 12 minutes(-ių), Andrey_Bronislav rašė:

realiai i tokia masina man butu geda merga isodint ir po miesta vazinet,bet kur nors aikstelej kur niekas nemato gal ir px pasert.Bet kita vertus,biski papidarastinus,projekta padarius gal ir px butu

Tai aišku, kai mašina sena, klasikinė, ir merga nesupranta kas čia per pitakas, tai jo-tau gėda. Ant šito pitako yra tik vienas didelis minusas-išmetimas. Kai nusipirkau jau buvo padarytas nuo pat kolektoriaus einantis tiesus išmetimas, tai dabar reik ten tarpinę vieną pakeist, nes garsas kaip amerikietiško muscle caro. Tai gatvėj pravažiavus vieni supranta, kad tiesus, kiti nykštį kelią, nes galvoja, kad koks 4-litris važiuoja :D Čia tau ne betmenas ir ne čipota slyva, visai kitokia charakteristika ir vairavimo įpatumas.

  • Už 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...