Eiti į turinį
Arnas_Max

„The Ballas“ gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

aLQyEg5.jpg&key=61135d6432fd6e22eb533244

 

Sveiki.

 

Buvo renkamas naujasis „The Ballas“ gaujos direktorius. Ankstesnysis direktorius - Amadejus_Amd surinko 2 įspėjimus ir buvo nušalintas. Antrasis įspėjimas gautas už pavaduotojo paskyrimą žaidėjui, kuris su kita paskyra yra direktorių juodajame sąraše. Anketų šį kartą sulaukėme apie 15 ir šį kartą atrinkome 4 geriausius mūsų nuomone žaidėjus, kuriuos stebėjome žaidime. Rinkimų eigoje liko tik 3 kandidatai. Apie rinkimus galima pasakyti, kad kandidatai buvo aktyvus tiek veikla, tiek pražaistomis minutėmis.

 

Marius_Bliack – Anketą parašei trumpiausią iš visų pildžiusių. Rašei, kad esi iškalbingas, bet turbūt tik kalbant, o ne rašant. Mafijų/gaujų patirties neturi daug ir turbūt esi mažiausiai iš čia esančių žaidėjų žinomas. Serveryje dirbai „Cosa Nostra“ mafijoje, o pirmą kartą buvai pastebėtas, kai pilotavai „Stunt“ ir gynei klubo zoną nuo „DIEVAI“ klubo. Dieną jau buvai pražaidęs virš 150 minučių ir padaręs beveik 3.000 žalos. Vėliau su kolegom tarp kurių buvo ir Klaude_Samps sugalvojot būnant mafijos zonoj patrukdyti policijos darbui ir pradėjot melagingai kvietinėti policininkus ir juos šaudyti. Vėliau, tu gavai bėgą, bet teisėsauga nerodė didelio noro tavęs sugauti, o tavo kolegos ir toliau kvietė policiją, bet galiausiai tave teisėsauga sugavo ir sėdai į kalėjimą dviem valandom. Atliekant bausmę trumpam buvai nuėjęs pašaudyti į kalėjimo dm, bet ten nebuvo daug žaidėjų, todėl išėjai ir stovėjai afk. Vėliau bėgiojai po kalėjimą ir laukei, kol praeis kalėjimo laikas. Pamatei, kad jailo dm yra žaidėjų ir įėjai į vidų šaudyti prieš juos, kol vėl visi neišėjo. Pirmos dienos pabaigoje buvai pražaidęs apie 370 minučių. Antrą stebėjimo dieną pirmą kartą buvai pastebėtas, kai kėlei ridą „NRG-500“ motociklui, vėliau nuėjai su klubu į areną ir šaudeisi prieš „DIEVAI“ klubiečius. Buvai pražaidęs apie 200 minučių ir padaręs beveik 2.000 žalos. Deja tau pritrūko aktyvumo, o veikla tu buvai lygus su kitais kandidatais.

 

Nierka_East – Pagal anketos rašymą tau niekas iš tolo nesugebėjo net prilygti. Surašei naujas idėjas bei karų taktikas, kurias norėtum išbandyti. Taip pat labai patiko, kad tapęs direktoriumi imtum įvairias zonas ir neimtum tų pačių, kaip buvęs direktorius. Mafijų/gaujų patirties turi netoli 500 tūkstančių, o beveik visą laiką dirbai gaujose, taip pat nereikėtu pamiršti, kad buvai „Grove Street“ gaujos pavaduotojas pas Aurimas_Winstone beveik visą mėnesį. Serveryje buvai vienintelis kandidatas, kuris dirbo „Immortal“ mafijoje. Pirmą kartą buvai sutiktas, kai rengei savo klubui veiksmą. Esi klubo „DIEVAI“ pavaduotojas ir užėmei klubą „Legendos“. Dieną tavo klube buvo prisijungę apie 30 narių ir beveik visi dalyvavo veiksme. Dieną jau buvai pražaidęs apie 370 minučių ir padaręs apie 11.000 žalos. Pasibaigus klubų veiksmam, leidai savo klubiečiams pailsėti, o pats nuėjai pasišaudyti į /tpdm. Ten praleidęs apie 20 minučių išėjai iš ten ir pradėjai rinkti klubo narius arenai. Laimėjot kelis kartus prieš „Lapinai“ klubą ir jūsų klubą išvadino aimais. Vakare jau buvai pražaidęs 450 minučių ir padaręs beveik 15.000 žalos. Paskui atsijungei. Prisijungei po valandos ir rengei klubiečiams veiksmą, bandėte užimti „Ot Dushy“ klubą, bet tavo klubiečius iššaudė „Gucci Gang“ klubas, bet netrukus sugrįžot ir iššaudėt juos ir užėmėt. Vėliau ruošėtės pulti „Cosa Nostra“ mafiją ir tu pilotavai stuntą, bet priešų valdžios nebuvo ir nusprendėt grobt įkaitus. Paskui dalyvavai kare prieš „Cosa Nostra“ mafiją, jums teko ginti mafijos zoną apie valandą laiko. Po karo buvai pražaidęs netoli 600 minučių ir padaręs apie 16.000 žalos. Pirmos dienos pabaigoje buvai pražaidęs 630 minučių. Antrą stebėjimo dieną šaudeisi klubų karuose, o vėliau dalyvavai grobime su mafiją, kai grobėt įkaitus. Atrodo, kad jau tikrai buvai aktyviausias iš visų ir veikla tavo buvo tikrai puiki, bet viską sugadino vakar per mafijų karus gautas tavo banas. Tikėjomės, kad pildysi atsibaninimo anketą, tačiau jos nebuvo ir tai kelia klausimus, ar naudojai, ar nenaudojai kažkokių neleistinų dalykų? Nenorime rizikuoti, kad tik paskelbus tave direktoriumi reikėtų netrukus vėl nušalinti ir perleisti jį antram kandidatui.

 

Klaude_Samps – Anketoje aiškiai parašei, kad nenori jokių pykčių su „Grove Street“ gauja forume, taip pat patiko, jog labai gerai argumentavai dėl savo būsimo direktoriavimo jeigu tapti tokiu. Mafijų/gaujų patirties turi 600 tūkstančių. Serveryje dirbai „Cosa Nostra“ mafijoje, o serveryje pirmą kartą buvai pastebėtas, kai šaudeisi /tpdm zonoje prieš kitus žaidėjus. Vėliau tavo atstovaujamą klubą užėmė ir kartu su Marius_Bliack skridot ginti klubo zonos, miręs padarei /tpd, bet ten tave surakino kareivis, tu jam piktais žodžiais liepei tave atrakinti, bet vėliau tavo kolegos jį nušovė ir Marius tau vėl padėjo atrakindamas. Patikrinus /info lentelę jau buvai pražaidęs apie 260 minučių ir padaręs beveik 10.000 žalos. Vėliau su Marius_Bliack ir dar keliais kolegom pradėjot kvietinėt policiją ir atvykus jiems į iškvietimus juos šaudėt, kai bėgą gavo Marius, tu jam padėjai, bet jis sėdo į kalėjimą, o tu nuėjai šaudytis į /tpdm. Pasišaudęs ten apie pusvalandį išėjai iš ten. Netrukus gavai bėgą ir slėpeisi mafijos zonoj, o tau padėjo tavo kolegos. Teisėsauga buvo atskridus su hydra tave nušauti, bet tau kaip tik tuo metu nuėmė bėgą. Nusiteleportavai į /tpkalnas ir pradėjai šaudyti žaidėjus. Po to šiaip lakstei po mafijos zoną nieko neveikdamas, o vėliau vėl sugrįžai į /tpdm. Šaudeisi ir gerinai savo įgūdžius. Pirmos dienos pabaigoje buvai pražaidęs apie 520 minučių. Antrą stebėjimo dieną tik pradėjus tave stebėti, tu jau buvai pražaidęs apie 150 minučių. Matėme, jog nuėjai į /tpdm kuriam laikui pasišaudyti, o vėliau atstovavai savo klubą klubų arenose prieš „DIEVAI“ klubą. Veikla, aktyvumas tavo puikus, patirties turi, tad žiūrėsime ką gebėsi būdamas TB direktoriumi. Sveikinu!

  • Ačiū 1
  • Haha 7
  • Liūdnas 1
  • Už 10
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...