Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Bryan_Oconner

Keletas idėjų serveriui.

Reikia?  

79 balsai(-ų)

  1. 1. Reikia?

    • Taip
      67
    • Ne
      8
    • Neturiu nuomonės
      4


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, netempiu gumos nerašau nesąmonių einu iš karto prie pasiūlymų

 

 

1. Idėja:

 

Dabar kaip žinome visi kai turime būstą (Namą) jis turi išlaikymą pvz: 130€/min, bet už ką mes mokame, už tai, kad jis stovi?

 

Manau reikėtų tai pakeisti.

 

• Padaryti mokesčius.

 

• Mokesčiai už elektrą - Par mėnesį laiko būtų kokia nors suma už elektrą pvz: įėjus į namą reikėtų paspausti kokį nors mygtuką ar parašyti /sviesa ir jį įsijungtų/išsijungtų, čia svaaime aišku, kad įjungus šviesą tai elektra naudotūsi, ir mėnesio gale (Arba kada nori) galėtum už ją susimokėti, elektros kaina neturėtų būti milžiniška, bet neturėtų būti ir labai maža (Čia jau savininkų reikalas kokią sumą daryti)

 

 

 

• Mokesčiai už vandenį - Būnant name parašius komandą /vanduo ir pradėtų bėgti vanduo, parašius /gerti būtų galima gerti vandenį namie, kad ši komanda nebūtų beprasmiška, padaryti, kad vandip kažkiek prisidėtų prie /bukle... Taip pat kaip ir su elektra, ją reikėtų susimokėti mėnesio gale arba kada nori...

 

 

•Nesusimokėjus 2 mėnesius (Arba per kažkiek laiko pvz: 1 savaitę) name būtų išjungiama šviesa t.y. Įėjus į namą būtų tamsa bei parašius komandą /sviesa rašytų • Jūs nesusimokėjote už elektrą, prašome susimokėti! Ar kažkaip panašiai.

 

 

2. Idėja

 

 

Dabar kaip jau dauguma žinote mafijos bei gaujos gali grobti ginklus iš Policijos ofiso. Taigi mano įdėjos ginklų panaudojimui!

 

• Mafijos bei gaujos direktorius galėtų parduoti ginklus Ginklų Prekeiviams už tam tikrą sumą (Sumą nustatytų pats mafijos/gaujos direktorius), bet tada tektų padaryti, kad Ginklų Prekeiviams Ginklų kiekis dėžėje irgi mažėtų.

 

•Mafijos bei gaujos direktorius gali parduoti ginklus "Serveriui" t.y. į Ginklų parduotuvę "Ammu Nation", ten taip pat kulkų kiekis būtų ribotas, nes dabar mano manymu yra nelabai tikroviška, kad ginklų kiekio nėra ir pirk kiek nori jie niekada nesibaigs. bet kaina parduodant, ginklų parduovei būtų nedidelė, kad mafijos/gaujos direktorius nepardavinėtų vien Ginklų Parduotuvei. nebūtų labai didelė!

 

• Mafijos bei Gaujos galėtų pardavinėti ginklus vieni kitiems pvz: Mafija parduoda ginklus gaujai, o gauja parduoda mafijai(The Ballas gauja negalėtų parduoti ginklų Grove street gaujai ir atvirkščiai, Cosa Nostra mafija negalėtų parduoti ginklų Immortal mafijai, nes gaujos kariauja tarpusavyje, o mafijos taip pat, tai būtų nelogiška, kad ginklus pardavinėja vieni kitiems)

 

 

Kritiniu atvėju, kad Ginklų Prekeiviams nebūtų ginklų stygiaus, serveris automatiškai pridėtų ginklų po 1-2 valandų kai nėra papildoma Ginklų Dėžė,

Arba padaryti Ginklų Paketą kaip ir Narkotikų Prekeiviams, bet jis būtų žymiai rečiau.

 

3. Idėja.

 

Pridėti keletą naujų pasiekimų

 

Pasiekimai teisėsaugininkams:

 

Bendrai konfiksuoti 50'000g/mg narkotikų

Bendrai konfiksuoti 80'000g/mg narkotikų

Bendrai konfiksuoti 100'000g/mg narkotikų

 

 

Pasiekimai Ginklų Prekeiviams

 

Bendrai parduoti 100'000 ginklų

Bendrai parduoti 150'000 ginklų

Bendrai parduoti 200'000 ginklų

 

Pasiekimai Narkotikų Prekeiviams

 

Bendrai parduoti 100'000 narkotikų

Bendrai parduoti 150'000 narkotikų

Bendrai parduoti 200'000 narkotikų

 

Pasiekimai medikams

 

Bendrai pagydyti 1'000 žaidėjų

Bendrai pagydyti 5'000 žaidėjų

Bendrai pagydyti 10'000 žaidėjų

 

Pasiekimai taksistams

 

Bendrai nuvežti 1'000 žaidėjų

Bendrai nuvežti 5'000 žaidėjų

Bendrai nuvežti 10'000 žaidėjų

 
Už šiuos pasiekimus prizas galėtų būti taip pat 20-50 kreditų
 
4. Idėja
 

"Laimės Valanda"

Siūlau serveryje įdėti "Laimės Valandą"

•Kur? Kas? Ir kaip?

 

"Laimės valandos" metu žaidėjai neturintys VIP/ADMIN privilegijų gaujų 2x (Dvigubai) daugiau pelno į uždarbį, bei XP (Patirtis) kiltų kaip su VIP privilegijom, t.y. Pinigai iš darbo/verslo bei patirtis kiltų kaip su VIP privilegija...

Kad nebūtų "nuskiaursti"VIP/ADMIN nariai, jiems prie uždarbio prisidėtų 20-50€ į minutę, (Galima ir daugiau čia savininkų reikalas)

 

"Laimės Valanda" serveryje vyktų 1 valandą, laikas kuriuo, metu ji vyktų galėtų būti vis skirtingas, kad žaidėjai neisijungtų viena tam, kad gautų daugiau pinigų ar patirties. Kaip sakant nebndytų piknaudžiauti.

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...