Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Woska_Oska

#Dellaikraštis 2

Rekomenduoti pranešimai

#Dellaikraštis 2

Sveiki mielieji žaidėjai, priešai ir kiti!

Norėčiau ir vėl sukurti savo laikraštį tik antrą dalį ir kitas naujienas.. Net nesitikėjau po pirmo laikraščio susilaukti tiek teigiamų nuomonių ir kita, tiesiog galvojau bus begale nereikalingų komentarų bei šmeižtų tad galvojau jog pirma dalis bus paskutinė, bet.. Kaip matote antra dalis!

 

Spoileris

23365429c9baade43a76dfb159c0c56a310.png

Modifikacijų naudojimai..

Asmeniškai aš pats norėčiau pabūti tyliai vieną minutę (tylos minutė) ( :DD ) už tuos kurie taip žiūri godžiai į kitų žaidėjų darytas nuotraukas, kur būna visokios stiprios grafikos, o jų kompiuteriai tiesiog neišveža ir net žiema negali pasidžiaugti..

 

Spoileris

d0d38b05cace071b12d8383ea6cd7775944.png

VAGYSTĖ

Daugelis žinome jog serveryje vyksta visokios apgavystės, vieni kitus apgaudinėja, bet šiandien įvyko kažkas neįtikėtino! Neturtingas, neturintis namų, išalkęs žmogus vadinamas ,, bomžu ” šiandieną pavogė dviratį [ BMX ]. Dviratis buvo pastatytas prie sienos, o kaip tik kitoje gatvės pusėje ant šaligatvio elgetavo šis žmogus. Kas pamatysite šį vagį su šiuo dviračiu arba pardavinėjant, praneškite policijai.

 

Spoileris

a2dca5ac1390ae02449d7976e0de9d84466.png

Prakeikti laiptai!

Turbūt niekas nesitikėjo ko nors blogo apie šiuos laiptus link ledų mašinėlės. Šiandienos popietę įvyko kraupus įvykis - Agnius, Vytautas, Ieva ėjo šiais laiptais apačion, nes tiesiog ėjo pasivaikščioti laisvalaikiu. Bet kaip nekeista lengvai pro juos nepraėjo, o kaip ir visiems visada pargriuvo ir nuriedėjo ledų mašinėlės link. Jie buvo smarkiai traumuoti, bei policija praneša - ne pirmas įvykis dėl šių laiptų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...