Eiti į turinį
Arnas_Max

„The Ballas“ gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

aLQyEg5.jpg&key=61135d6432fd6e22eb533244

 

Sveiki. Kaip jau supratote, buvo renkamas naujasis „The Ballas“ gaujos vadeiva. Ankstesnis šios gaujos lyderis Klaude_Samps surinko 2 įspėjimus ir buvo nušalintas. Susidomėjimas rinkimais šį kartą buvo palyginus visai ne mažas. Sulaukėme 19 anketų. Pasitarę su DPKT / NGPT nariais į antrąją rinkimų dalį nusprendėme pasirinkti 4 kandidatus kuriuos ir stebėjome žaidime. Rinkimų eigoje vienas iš kandidatų iškrito iš rinkimų dėl neleistinų modifikacijų naudojimo, kitas – dėl visiškai atmestinos veiklos, tad iki pabaigos kovojo tik du kandidatai:

 

Aurimas_Winstone – Patirties tiek valdžioje, tiek mafijose / gaujos turi, ties anketa taip pat padirbėjai neblogai, todėl nesunkiai atsidūrei tarp kitų kandidatų. Pirmąją stebėjimo dieną pražaidei ~ 120 minučių. Į žaidimą prisijungei vakare. Užkliuvo tai, kad per savaitę tu buvai pražaidęs vos 1 valandą (o jau buvo sekmadienis) todėl suabejojome ar tik nebūsi vienas iš tų, kurie žaidžia tik per rinkimus. Nepaisant visko, nusprendėme neskubėti ir pastebėti tave. Prisijungęs į žaidimą iš karto įstojai į „Cosa Nostra“ mafiją ir dalyvavai kare prieš amžinus jūsų mafijos priešininkus. Dalyvaujant kare vienas iš NGPT narių stebėjo kandidatus ir užblokavo tave už neleistinų modifikacijų naudojimą. Pasitarę su cheaterių skilties prižiūrėtoju, nusprendėme, kad vis dėl to naudojai neleistinas modifikacijas. Šioje vietoj tavo kandidatavimas ir pasibaigė.

 

Pukaz_Vemar – Pildant anketą nepersistengei ir parodei, kad pasitiki savimi ir esi pasiruošęs kariauti prieš bet kokį priešininką. Mafijų ir gaujų patirties turi pakankamai, todėl nusprendėme suteikti tau šansą kandidatuoti į gaujos lyderio pareigas. Serveryje dirbai „Cosa Nostra“ mafijoje, bet pradėjus tave stebėti tu tarpininkavai žvejyboje ir tai tęsėsi apie valandą ir tada atsijungei. Prisijungęs vėliau, veiklos nekeitei ir toliau užsiėmei žvejybos reikalais. Dar po kurio laiko sėdai į mašiną, į keleivio vietą ir kėleisi minutes, po ko vėl užsiiminėjai žvejybos reikalais. Vėliau, kaip ir kiti mafijozai dalyvavai kare.
Matydami, kad tavo veikla ne karo metu yra nulinė, nusprendėme nebegaišti laiko ir  tavęs daugiau nebestebėti. Kitą kartą prieš pildydamas pagalvok, ar verta gaišti savo ir kitų laiką, jei žaidime nė kiek ne demonstruoji noro laimėti rinkimus. Sėkmės kitą kartą.

Koldunu_Dievas – Mafijų ir gaujų patirties turi mažiau nei visi kiti kandidatai, tačiau labai stipri anketa mus įtikino, kad esi pasiruošęs ir nusprendėme leisti tau varžytis su kitais kandidatais. Pirmąją stebėjimo dieną pražaidei ~ 40 minučių. Žaidime dirbai apsauginiu, o pradėjus tave stebėti stovėjai AFK ir gavai /kick ir iki vėlyvo vakaro nebeprisijungei. Vėliau, palikai apsaugą ir vėl atsijungei. Deja, šį kartą pritrūko aktyvumo, o veiklos neišvydome visiškai jokios. Linkime sėkmės kitą kartą. Antrąją stebėjimo dieną pasirodei kiek geriau. Pirmą kartą tave sutikome besišaudant /TPDM arenoje, buvai pražaidęs ~ 150 minučių. Po kurio laiko, veikla nesikeitė ir toliau šaudeisi TPDM arenoje. Kandidatas aplenkęs tave pasižymėjo įvairesne veikla, todėl šiuose rinkimuose nugali būtent jis. Nepasiduok ir mėgink sekantį kartą.

Mccarei_Tfozzi – Anketa labai paprasta, tačiau aiški. Tiksliai išdėstei savo mintis ir tikslus, o didelė patirtis mafijose ir gaujose leido tau šiuose rinkimuose atsidurti tarp 4 kandidatų. Pirmąją stebėjimo dieną tu pražaidei 400 minučių. Žaidime, kaip ir minėjai anketoje, dirbai „Immortal“ mafijoje. Pradėjus Tave stebėti dalyvavai mafijos organizuotame veiksme – grobėte žmogų. Stebint kiek vėliau, dalyvavai klubo karuose – laikėte užėmę vieną iš klubų, vėliau nuo priešininkų gynėtės ir patys. Prasidėjus mafijų karams persikėlei ten ir padėjai savo mafijai kariauti prieš „Cosa Nostra“ šeimą. Puolėt, gynėtės, vėl puolėt, tuomet gynėtės kiek ilgiau, tačiau nepasidavėt ir vienas iš tų ilgai besiginančių mafijozų gynėjų buvai tu. Karo pabaigoje buvai nušovęs virš 30 priešininkų. Pirmąją stebėjimo dieną tu buvai geresnis už visus kitus kandidatus tiek veikla, tiek aktyvumu. Pradėjus stebėti tave antrąją rinkimų dieną, šaudei į /tpvip susirinkusius ir žvejojančius žaidėjus, bei kėlei chaosą mieste. Vėliau, su keliais kolegomis iš „Immortal“ mafijos kankinote ridą savo mašinoms keliančius žaidėjus. Stebint vakare, šaudeisi /tpdm arenoje, demonstravai, kad puikiai suderini ginklą ir narkotikus. Antrąją dieną tavo aktyvumas buvo mažesnis nei antrąją vietą užėmusio kandidato, tačiau įvairesnė veikla ir didelis atotrūkis pirmąją stebėjimo dieną leido tau triumfuoti šiuose rinkimuose. Sveikiname ir linkime sėkmės valdant Los-Santos miestą.


 

Naujasis „The Ballas“ gaujos direktorius – Mccarei_Tfozzi.

NGPT / DPKT

  • Haha 3
  • Sutrikęs 1
  • Už 14
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...