Eiti į turinį
Arnas_Max

„Grove Street“ gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

AXMJdQ1.jpg&key=34f917c2b93833b483976526

 

Sveiki. Po to kai buvęs „Grove Street’’ gaujos lyderis Salvis_Gta atsisakė savo pareigų, sėkmingai išbuvęs jose virš mėnesio, buvo renkamas naujasis šios gaujos lyderis. Anketų sulaukėme nedaug, tačiau nebuvo sunku išsirinkti kandidatų. Apie rinkimų eigą plačiau čia:

 

Ginas_Sprite –  Visiems serverio žaidėjams žinomas žmogus mafijose ir gaujose toli gražu nesi naujokas, anketą užpildei stiprią, todėl net abejojome ar imti tave į kandidatų sąrašą. Žaidime dirbai ,,Cosa Nostra’’ mafijoje. Pirma stebėjimo dieną – laikėte užėmę savo amžinus priešininkus ,,Immortal’’. Visą laiką buvai įvykių centre, kol nebuvai užblokuotas. Kad ir kaip bebūtų gaila, po bano nebeprisijungei, o ir kitą dieną žaidime tavęs nesutikome. Linkime sėkmės kitą kartą.

 

Nikita_Belov -  Anketa parašyta trumpai, bet aiškiai. Paaiškinai, kad nebūtum vienas iš daugelio direktorių kurie ima tas pačias zonas  ,,Angarus’’ ,,Balkonus’’ ,,Plovykla’’. Žaidime per kelias turimas paskyras esi sukaupęs mafijų/gaujų patirties virš milijono ir esi gerai žinomas tarp mafijų/gaujų veiklos. Serveryje dirbai ,,Immortal’’ mafijoje. Pirmą kartą serveryje buvai pastebėtas pilotuojant stuntą į ,,Organizuoti’’ klubo baze, nepavykus užimti klubo nuėjai šaudyti /tpdm. Išėjus iš dm skelbei atrankas į savo ,,Yakuza’’ klubą. Surinkai mažai klubiečių, bet kokybė ryškiai matėsi. Bandėt užimti įvairiausius klubus, bet dažniausiai klubai neturėdavo 5 prisijungusiu narių. Vėliau dalyvavai mafijos organizuotame veiksme – grobėte žmogų. Dažnai skelbdavaisi per /d nes esi mafijos įgaliotinis. Viskas buvo gan gerai, bet kiti varžovai tave pranoko veikla. Nenusimink, eini teisinga linkme. Sėkmės kitą kartą.

 

Karko_Grand – Anketą parašei geriausiai iš visų pildžiusių. Labai patiko, kad stengdavaisi įžvelgti visų direktorių klaidas ir iš jų pasimokyti. Serveryje dirbai ,,Cosa Nostra’’ mafijoje. Pirma kartą buvai sutiktas, kai dalyvavai ,,Organizuoti’’ klubo veiksme. Dažnai bandėt pult,apgint kitus klubus, padėdavai klubo valdžiai pilotuoti stuntą bei patarti kokius klubus bandyti užimti. Be klubo veiklos bėgiodavai nuo teisėsaugos, o priimdamas bausme laiko veltui nešvaistydavai ir šaudeisi jailo dm. Išėjas iš kalėjimo nušaudavai pora civilių ir vėl atsisėsdavai į jailą savo noru, kad galėtum ,,Pakankinti’’ jailo dm žaidėjus savo puikiais šaudymo įgūdžiais. Vėliau darant tave /pzu tu vis šaudydavaisi mieste arba užsiimdavai klubo veiksmais. Retkarčiais keldavai sumaišyti lv rate. Šiuose rinkimuose parodei, kad esi stipresnis nei kiti kandidatai. Tikėkimės, kad tą rodysi ir direktoriaujant. NGPT ir DPKT sveikina tave laimėjus šiuos rinkimus bei linki sėkmingų ir sažiningų karų.

 

Naujasis „Grove Street’’ gaujos direktorius Karko_Grand!

  • Ačiū 1
  • Haha 4
  • Sutrikęs 1
  • Liūdnas 1
  • Už 7
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...